|
![]() |
#32 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Kajaznam, office 2024 home and business košta 260eura i support je još 4 i pol godine, ne vidim kak se ovaj 2019 isplati onda. Po meni ne vredi potencijalnih problema s komatibilnošću ak koristiš libreoffice. Libreoffice je OK za držati natuknice lokalno na kompu, a za bilo kakvo šeranje / kolaboraciju i nedajbože printanje... šteta živaca. Čak ima smisla i gledat O365 jer onda dobiš i Onedrive za backup stvari, za obrte bogom dano prst u uho rešenje. EDIT: Evo ESD verzija za 199e , još bolje
![]() |
![]() |
#34 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Do danas niti jedan problem sa nicim iz te verzije, kao ni potrebom za "podrskom". Hvala unapred!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma normalno da ćeš ga koristiti do daljnjeg, normalna licenca a ne "pretplate" .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Je, jedanput mi je kolega poslao Ugovor u nekom libra/open office formatu. Kad se otvorilo u wordu ne da nije bilo formatirano, nego se dokument raspao totalno ![]() Citiraj:
Mi uredno koristimo na jednom računalu office 2007. Nikavih problema sa kompatibilnošću (otvara docx fileove, i tako ih sejva), puno čistiji i pregledniji za raditi u odnosu na ove ribbone. ŠTo se tiče sigurnosti i updejta, imamo plaćene antiviruse pa se oni brinu o tome. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pogubio sam se u moru savjeta u topicu. Imam postojeći komp i obrt i htio bi stavit gore legalnu licencu windowsa 11. Ovo sa linka mogu bilo koji uzet? https://www.nabava.net/software/micr...jena-169223621 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ak ti funkcionira onda nis, nastavi koristiti dok nekaj ne prestane delati. Ovde komentiram da je pametnije odmah kupiti noviju podrzanu verziju za 199e naspram verzije koja je već sad 6 godina stara za 150e.
![]() |
|
|