|
![]() |
#19741 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
I ja sam pogledao 2 epizode Siloa... Al prije par tjedana, i evo nikako upaliti trecu. Bas me ne zove nazad. A S01 sam prozdro u nekoliko dana. Mislim, pogledat cu je usprkos komentarima, ni prva ni zadnja serija koju cu samo prestati pratiti. Sta su i knjige takve ili su nesto zeznuli s ekranizacijom?
![]() |
![]() |
#19742 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Super su knjige, ovih dana nemreš ne zasrat ekranizaciju zbog ciljane publike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19743 |
The mighty pirate
|
Ne znam kaj vam ne paše sa Silo S2. Radnja u S1 je bila brza, naravno, da se svi nakačimo. S2 je polagani uvod u politiku i filozofiju i otvaranje priče oko ostalih silosa. Već se u prvoj epizodi S2 mogao predvidjeti sporiji tempo. Meni je pasala S2 od početka do kraja
![]() |
#19744 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ne znam što ti nije jasno? ![]() Priče oko silosa? Što je točno u ovoj sezoni u 600 minuta "razotkriveno" bilo a da se razvoj priče od 1. sezone pomaknuo i što nama, kao gledateljima nije bilo jasno već u 1. sezoni? 1. sezona - 9.5/10 meni. 2. sezona - 5/10 max i to zbog glavne glumice i njenog "novog" silosa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19746 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
A gdje se može gledati Silos? Pročitao prvu knjigu jedno ljeto, bila bezvezna Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19748 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Nemoj gledat Netflix verziju jer je iskasapljena. A inače ti najtoplije prepručan Cowboy Bebop kojeg smatram debelo najboljom anime serijom, a npr originalni Trigun je isto super. Od novijih mi je totalna zaraza Attack on Titan, ali tu imaš hrpetinu epizoda. Od dugometražnih, baci oko na originalni Ninja Scroll, odličan film. Ghost in the shell film, Akira film i obavezno manga jer je puno detaljnija i duža te ima drugačiji kraj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19749 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Da ne spoilam, nek svatko pogleda za sebe jer S2 nije plitka kao S1
![]() |
![]() |
#19750 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19751 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni je radnja u prvom silosu bila zanimljivija od solo avanture u novom. Ali mi je i dalje dobra serija, nije mi zaostajala S2 za S1. Interesantno je vidjeti različite ukuse ![]() Pogledao Castlevania Nocturne S2. Original je i dalje bolji od ovog spinoffa, ali je sasvim dobra serija sa kvalitetnom animacijom. Malo su pocrnili Egipćane, ali to je u Netflixovom trendu ![]() Gledam Pingvina napokon, i super mi je serija. Inače sam fan Colina Farrella, baš roka ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19753 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Za NGE necenzurirane...jel ima negdje za pogledat? Thx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19754 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
@listerstorm ako ti Cowboy Bebop bude po guštu, obavezno probaj i Samurai Champloo od istog redatelja. Završio Pingvina. Bome gadan kraj. Sad mi je Betmen još bezvezniji kad se sjetim da pušta ovakve sociopate/psihopate da trčkaraju po Gothamu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19755 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19757 |
Premium
|
Bojkot striming platformama! 😄 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19758 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19759 |
The mighty pirate
|
U nedostatku kvalitetnih humorističnih serija unazad desetak godina, krenuo sam gledati Golden Girls. Ako pogledate dalje od cheesy jinglea i naizgled pitome vanjštine, ovo bi danas bilo otkazano i zabranjeno nakon prvih 5 minuta ![]() Humor i uvrede na rasnoj, spolnoj, vjerskoj i svakoj drugoj osnovi. Imdb kaže 8.2, dao bih im 9.5 komotno HRT ih je nekad davno imao na programu, samo su bile u blesavom terminu pa nikad nisam pohvatao više od par epizoda mjesečno. Ne znam kad sam se zadnje toliko nasmijao kvalitetnom sarkazmu i ironiji
![]() |
#19760 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Bračne vode ne bi izdržale ni tih 5 minuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19762 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima toga i u Prijateljima, Seinfeldu...druga i rekao bih bolja vremena. ![]() Citiraj:
![]() ![]() Ja sa ženom gledam trenutno drugu sezonu Shrinkinga i meni je to sve nekako previše feel good i cringe i dosta me podsjeća na Ted Lasso-a. Sve je nekako rozo i super i do jaja, ali kao nije. Sve skupa je simpa, ali ne znam hoću li gledati i treću sezonu... A mimo toga gledam pomalo ponovno DS9, odlično, zabavno, naj ST IMHO, trenutno na 4oj sezoni, stigao Worf i postalo je još napetije. Najjače mi je što inače u spavaćoj imam oldskul 72cm CRT i rijetko je da gledam nešto preko cijelog ekrana, a DS9 je 4:3 i baš je gušt. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 29.01.2025. u 09:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19763 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ako nisi, gledaj The League, jako dobra serija također. ![]() Sirova je, nekima možda i previše. ![]()
![]() |
![]() |
#19764 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogledao Nightsleeper Zanimljiva radnja, ne fali napetosti, misterije i obrata, ali priča ima dosta rupa i gluma je relativno tanka, bar za moj okus. Ali kako ima svega 7 epizoda i ne razvlači se ko žvaka da se pogledat koga radnja zaintrigira da pogleda, ali bilo je potencijala za bolji uradak imho. 6/10
![]() |
#19765 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
silo druga sezona odlična ... skoro kao i prva bar meni |
![]() |
![]() |
![]() |
#19766 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Malo sa zakašnjenjem ali moj komentar na Secret Level. Ova serija mi djeluje kao reklama za video igre koje ćemo naravno kupiti putem Amazona. Ima par dobrih epizoda ali sve ostalo je osrednje ili baš loše. Svidjele su mi se D&D, WH40k i eventualno UT:Xan jedino, sve ostale su nedorečene ili loše.
![]() |
#19767 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Undoing (2020) Hm... ovaj ju je sredio, preocito je, ili nije, ma jest, hm... mozda je netko drugi ili druga ili drugo... nisu ni oni, jel netko nepoznat ili je sama sebe iz zasjede, opet... mozda ju je ona ili on... Najbolji citat u seriji: "I am a cocksucker. And I don't mean that in the sense of gay belittlement, as it's currently come to be interpreted. No. I'm an old fashioned cocksucker. The more traditional kind. The kind who fucks over anyone who hurts me, or a loved one." |
![]() |
![]() |
![]() |
#19770 |
Premium
|
Pogledao i zadnju epizodu prve sezone Reachera. Ja ne kužim kak ta serija može držati 8/10 kao sezona i preko 8.5 po epizodi. Zadnja epizoda je u rangu Stallone/Švarceneger filmova iz kraja devedesetih. Jedna solidna, akcijska serija, koja po meni ne vrijedi više od 6/10 generalno s obzirom da ima desetke propusta i idiotarija po epizodi. U moru boljih i kvalitetnih serija, stvarno ovo ne bi preporučio, osim ako stvarno netko obožava takve serija. I ovo da svakih 5 min netko mora reći nešto vezano uz veličinu me odmah podsjeća na Rockove meme-ove. I ove fore: "Bok, gdje si bio jučer?" - "Bok, sakrio sam se u šumu i pobio 5 ljudi". "Aha, ok, super...". Realno, hladnokrvni ubojica prikazan kao nekakav heroj, pobio više ljudi nego Stallone u Rambu. Ne znam hoćemo li nastaviti gledati, jer ovo jučer mi je onako bilo, previše. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.02.2025. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|