|
![]() |
#2041 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Je, i jare i pare. ![]() Al općenito je njihova služba za korisnike super, maksimalno će ti pomoći, neće gledati kako izbjeći zamjenu ili refund, baš rade u korist korisnika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
S amazona mi dolazi paket postom, ali sad spominju nekakvu "brzu dostavu". "Paket24 brza dostava preuzeo je paket od Amazon..." "Brza dostava Paket24 kreće..." Poslano u srijedu, stize danas u toku dana. Ne mogu reci da lazu... Nisam platio nis ekstra
![]() |
![]() |
#2044 |
Premium
|
Znalo mi se desiti ponekad da i sa "običnom" poštom stigne u dan-dva, pogotovo ako ti šalju sa Amazon it skladišta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
49%winner
|
Tako je, zaboravio spomenuti, Bergamo. Ovo je zapravo prvi put da mi je tako brzo stiglo, a masu toga sam imao iz Bergama. Mozda su ih ovi iz Amazona malo pričepili, ako ih vec obican puk ili drzava ne mogu ![]()
![]() |
![]() |
#2046 |
Fresh Juice
|
Ma potrefilo ti se. Prvi mjesec je, manji promet paketima je i uletio paket u dobar time frame dostave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 | ||
Premium
|
Citiraj:
Nije, taj Bergamo je i prije bio magičan sa dostavom ![]() u prosjeku bi mi u roku od 48 sati od naručivanja, ponekad i kraće stizali paketi. Citiraj:
Bergamo je super brz, ne znam zašto. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Kod mene GLS. Nemam zamjerke. Sve pici i prije vremena dodje nego sta napisu. Preksinoć narucio 4 artikla, danas je vec krenilo sve iz Mailboxa prema vamo. Ne znam gdje sam bio do sad pa nisam koristio.... Prime+Mailbox combo je top Sent from my SM-S928B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel zna netko zasto Amazon nikako da posalje cistac zubi na vodu? Sad vec u drugoj narudzbi on nije poslan, u prvoj je bila sonic cetkica sa integriranom baterijom tako da nije do toga, bar mislim. Sad sam kod druge narudzbe taj cistac otkazao i narucio ovaj drugi sa slike, ima ga na stanju i opet nije poslan a ostatak narudzbe je i sutra vec stize. Narucivao sam i zvucnike i sounbar i nije bilo problema, zasto ovo nikako da posalju? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 |
Premium
|
Ne znam,ovo je sa DE Amazona, mislim da je to s baterijama problem kad se iz Kine narucuje. Narucivao sam i sa ES Amazona brijac s baterijom u sebi, sa FR auto starter pa je stiglo bez problema. Poslao sam im sad mail pa cu vidjet sto kazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Premium
|
Meni s .de amazona praktički ništa s baterijom nije stiglo odmah. ANC slušalice nisu imale datum za dostavu u HR mjesec dana, kad sam otkazao narudžbu i naručio na mailboxde stigle odmah. Sličan slučaj i s dvije narudžbe SmartTagova (zamjenjiva baterija), Blink kamerom (2xAA u paketu), Chromecastom, šišačem, sada mini printerom etiketa, sve je imalo status "javit ćemo vam" i čekalo mjesec-dva. Ironično, Aliexpress radi manje drame s narudžbama stvari su ugrađenom baterijom od DE amazona. Spominjalo se na forumu, vjerojatno će ti ponuditi da platiš expedited shipping koji će ti refundirati. Zadnje izmijenjeno od: franzD. 27.01.2025. u 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja kad sam naručivao za štapni usisavač bateriju tj dobio sam bateriju besplatno sa amazon.de nisam u startu mogao poslat na svoju adresu nego sam slao na talijansku adresu. što ti kaže amazon chat veki?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Prije nešto vremena (ima sada i par godina) meni je uredno došla četkica za zube. I lani sam jedan stariji model GoPro kamere naručio, naravno s baterijom. Isto došlo bez bilo kakvih žalopojki. A nedavno je bio onaj poveći power bank, kada je bio na akciji. Jedino nisam siguran što je od toga išlo mimo mailboxa.
![]() |
#2057 |
Premium
|
Hvala na odgovorima, poslao sam mail jer mi se ne da s botovima chatat i zacudjujuce brzo stigao odgovor: "I am really sorry to hear that the item hasn't been shipped yet and that you're unsure of when and will you be receiving it, as a customer myself I completely understand how you feel. I understand that you placed an order on January 24th which was 3 days ago. Now this item is out of stock at the moment or in very, very limited stock. We expect to ship it and deliver it to you around March 11th to March 12th. If that time is not good for you, you can cancel the item and possibly try to re-order it or choose a different item on amazon that would arrive soon. If we've taken any money for the item, we'll refund it within 5-7 working days if you decide to cancel the item. If you decide to keep the order, please be patient until the estimated delivery date." Ne spominje baterije, kaze "out of stock at the moment or in very, very limited stock" iako se trenutno moze naruciti 10kom.... al ajd Vidit cemo do 12.03 hoce li poslati, dobro je sto ne skinu novac dok ne posalju a nigdje dalje ne nadjem po toj cijeni, plus sto ima stotine tih istih i slicnih proizvoda a za ovaj su pozitivne recenzije, za neke bas i nisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni jedan item nikako nije stizao. Kontaktirao SZK koji su mi rekli da otkažem narudžbu i naručim ponovno sa express shippingom, a onda će mi oni to refundirati. I tako bi - item stigao, ja zatražio i dobio refund.
![]() |
#2059 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tiče dentalnog tuša, ja imam žaomija s Aliexpressa, kvaliteta izrade je iznenađujuće dobra. Prije toga mi jedan Amazonac s tada dobrim recenzijama krepao nakon nešto više od godinu dana, ubila ga voda, tako da ni recenzije na Amazonu nisu savršeno pouzdane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Koji si točno naručio sa Alija, vidim i Xiaomi ima 10 modela, moze i na PM da ne spamamo tu. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2061 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam se tako natezao sa francuskim Amazonom i nakon nekog vremena (mjesec dana možda i više ne sjećam se) odustao. Nakon svakog javljanja podršci su mi za ispriku davali neke kupone, za koje ni ne znam gdje su sad. XD Al nikad se nije riješilo a svaki put kao sad će, pričekaj još tjedan dana i biti će poslano. Pođe tjedan i pol ja se javim opet i opet ista priča. Reko ma vi mene pravite budalom i zatražio cancel order. Iste sekunde otkazali, kao da su jedva čekali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2062 |
Premium
|
Problem sa HRV je da se pošiljke sa baterijom i HAZMAT pošiljke mogu slati isključivo sa brzom poštom. Idući put naručite sa brzom poštom, kada pošiljka dođe pošaljete invoice na njihov e-mail i oni vrate shipping. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Meni se pojavio još jedan u nizu "Problem occured". Takve pošiljke su prije inače bez problema stizale u mailboxde, međutim DHL-ov tracking me malo zbunjuje. ![]() Kaže, delivery successful no još nema nikakve obavijesti od mailboxde. Ovo je obavijest s Amazona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
Premium
|
Moguće je da ti pošiljatelj nije napisao tvoj ID u mailboxde skladištu pa su ovi zaprimili pošiljku ali ne znaju čija je. Meni se isto desilo 1-2 puta, kontaktiraj support, pošalji DHL broj pošiljke, i ovi će ručno razvrstati |
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
49%winner
|
To je normalno, sve je ok. Meni vise nijedan paket prema mailboxu ne pokazuje pravo stanje na amazon trackingu, svi su "sa problemom". DHL tracking je ok. Dobit ces mail od mailboxa u toku jutra.
![]() |
![]() |
#2069 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
jučer prvi puta naručio s amazona direkt u hr. bilo je jeftinije nego u mailbox pa rekoh - da vidimo koliko se isplati ako se 25 eura uštedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Fresh Juice
|
Kupovina sa Amazona?
Jel gore neki štrajk po njihovim skladištima možda? Neki dan naručio par stvari (od pelena do žena nekakvih šampona) i tek danas skužio da je arrival date tek za dva tjedna. Prvi put da je tak veliki odmak za obične stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|