|
![]() |
#1 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() pozz ,zanima me koja je potrebna tehnika za taj chin,cijena toga(mislim opreme)...potrebno znaje i sve oko toga....HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
čisto sumnjam da je to legalno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
®
|
doobo ,al me bash zanima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
i mene ![]()
![]() |
#5 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
®
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
nix fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
imas tipa u spanskom kaj u svom servisu dekodira mobove i imas oglasa u plavom koji nude alate za dekodiranje a bome i na netu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
|
ma kakva predaja nema predaje: lol2 :
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
to je biznis ko i svaki drugi , nekakav oblik servisa . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
®
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
oprema ti je relativno skupa , toliko znam , trebaju nekakvi specijalni kablovi i boxovi i naravno veca zaliha raznih flex,flash i ostalih softvera za sve moguce mobitele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
®
|
to sto kažeš skupa....znam da treba pun ...ac toga ,ali ipak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
®
|
kolko otprilike..da znam unaprjed..hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
®
|
dajte ljudi nisham znao da su u owoj državi takwi poštenjaci i da neznaju ništa o prlajvim poslovima heheh |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Trebaju ti kablovi kojima se spajaju mobovi na serial port. Trebaju ti sve vrste software-a originalnoga tako da ga imas uvjek... Treba ti puuuuno provedenog vremena na netu da pronadjes sve to . I to je ilegalno isto kosto je flashanje drugog biosa na graficku ilegalno ...gg
![]() |
#16 |
®
|
nowci??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
nekad ti je trebalo samo par kablova ali danas trebas kupit box za svaku sitnicu. Jedan box koji radi par modela SE,nokije i samsung recimo dodje oko 400€ onda za motorole ti dodje oko 500€,za siemense oko 300€, uglavnom treba malo vise ulozit,i to nemozes sve dekodirat. Kao recimo Nokiju 6680. P.S. Nije nelegano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kao sto sam rekao isto je ilegalno kao i flashanje drugoga biosa na grafi ![]()
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Za Samsunge je jednostavno,utipkaš kod,staviš drugu karticu,pa još jedan kod.....imaš uputstva svagdje po netu |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Imaš i programčiće koji ti izkalkuliraju kod za otključavanje SIM locka tako da možeš staviti bilo koju karticu u mobač. Vidio sam na djelu takav programčić. Otključao je Nokiu 5140i dok si rek'o keks. Sve što ti je potrebno je IMEI (jedinstveni broj za svaki mobač), tip mobača, koji je provider stavio SIM lock i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Bez kablova, jako jednostavno možeš otključat većinu samsunga i nokia, novijih. PM za detalje ak treba tko. : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
Pardon kaj otvaram stari thread, al bolje to nek da delam novi. Mene samo zanima par stvari: 1) Jel to otključavanje štetno za mobitel (nemojte se smijat, ne kenjam nofce pa pitam prije neg zaserem)? 2) Jel se može mobitel ponovno zaključat na staru mrežu (na koju je prvotno bio kodiran) nakon otključavanja? Naravno, pod uvjetom da se ne može skužiti da je bio unlock-an ? Nadam se da ste me shvatili? P.S. Jel može itko nabaviti povoljno Samsung X300 crni? ![]() ![]() EDIT: Našao dio odgovora na 2. pitanje, znači, može se natrag kodirat.Al dal onda netko može skužit da se mobitel odkodiral i onda ponovno kodirao?
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 11.05.2006. u 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
1. Otključavanje nije štetno za mob. IMEI se pritom ne mijenja. Provjereno na vlastitom ![]() 2. nisam baš siguran da se može vratiti u prvobitno stanje, ali ako ti kažeš da može...
![]() |
#28 |
Moderator
|
Pa tu sam na forumu pročitao da može, mislim da je Domy_os ili Codiac pričal o tome...Jer ako se može vratit, onda se ne gubi garancija, kaj ne? Jedino ako se vidi da je "prčkano" po njemu @Matesonik Ja sam mislil da što se mene tiče ne vidim razloga za mjenjanje IMEI-a, jer još uvijek ne kradem mobitele ![]()
![]() |
#29 |
Premium
|
Kako će serviser znati da si otključao mob? Možda si ga kupio otključanog? Prije par godina je bila akcija VIP-a gdje su nudili mob sa 91% popusta. Svi jači modeli su bili otključani. Kako će serviser to znati? Nit si mijenjao IMEI niti softver. Nema šanse da skuži.
![]() |
#30 |
Moderator
|
Je pa tak mi onda kaži ![]() Inače, raspitujem se radi onoga crnega Samsunga X300 kaj ide u TELE2 ponudi. U tom paketu dođe 755kn, a sam mobitel (otključan) 950kn. Mob mi je predobar, pa sad si kontam kak da ga nabavim ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|