|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Igrao 10 godina dok nisu ugasili. Probao DOTA poslije, nije mi se dalo učiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Igralo se dok nisu krenuli sa onim plinko sranjima i štancanjem skinova, a prestali sa gameplay updateima. Ne znam što bi očekivao sad od ovog reborna, nadam se da neće samo pokupit lovu i reizdat staru verziju igre s nekim minimalnim promjenama. Vjerojatno ću im ubost 25 ili 50$ u nadi da će bit pozitivno iskustvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ista stvar, podrzao kad je dosao i igrao do dote2. Doduse, nije mi jasno ni zasto su ju ugasili, vjerojatno zbog lol/dota kombinacije i manjka igraca/neisplativosti razvoja dalje. A ovo je sad pretpostavljam ekipa koja radi na Project Kongor dobila razvoj?
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja mislim da piši kući propalo, svi ti gejmovi su u padu brijem, lol vjerojatno jedini pliva jer imaju contenta ko dreka, tak da fakat ne razumijem ovo uskrsnuće, al ajde, možda im je računica dobra ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Ma sigurno igraju (kao i vecina igara koje izlaze remasterane/reborn) na nostalgiju ljudi koji su igrali prije. Imas primjer Battaliona koji je udara na CoD ekipu, vidija si kolko su para prikupili i kolko ljudi je skocilo na taj hype train, i kako je zavrsilo. ![]() Ovo je vjerj community i 2ipo deva od originalne ekipe, pa idu vidit sta mogu napravit.
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
A kakvog contenta oni imaju točno? Igra je ista kakva je bila day one, dodaju nove champione i dižu mapu svakih 5+ godina na višu razinu, samo grafički. Igra jednostavno je dobra, zaludila igrače, izaziva ovisnost i to je to. Nikakav content ona nema van 5v5. ![]() HoN sam probao, nisu mogli prismrditi LoLu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
znam da mi frend lol igrač kaže da stalno pečevima pretumbavaju igru i mora se baš pratit promjene da budeš u toku, to mislim pod ''content'', mapa ko mapa igra ko igra, najpopularnija naravno i ne vidim da će se to promijenit dugo
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ovo se ne mogu sloziti nikako. Znaci kada su HoN i LoL izasli. Ja sam probao oboje jer sam dobio closed beta keyeve za obe igre. I HoN je bio tri put bolja igra. Problem sa HoNom je sto je u startu koštao 30€ dok je LoL bio free to play igra. I tu su u kasnije popusili na masi ljudi koji su nakon DOTA koja je bila besplatna rade prelazili na LoL nego placali 30€ za HoN. Da je HoN bio free to play i da su ljudi mogli birati tada izmedu te dvi igre, da vodstvo HoNa nije bilo retardirano (njihov CEO koji je imao 5 Ferraria a nije htio uloziti u igru) HoN bi sada bio najpopularnija MOBA, s tim uvjerenjem cu umrijeti! Naknadno se LoL poboljsao dok je HoN stagnirao i to vise necu komentirati ali tokom izlaska i prvih godinu dana HoN je bio visestruko bolja igra. Cak je u startu HoNa glavni developer bio Icefrog ali opet vodstvo od S2 ga je sputavalo i onda je on nezadovoljan otisao u Valve i napravio DOTA2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
HoN je bio kompleksniji, teži, grafički jači, ali mi nije legao nikako kao i većini ljudi s kojima sam onda igrao lol. Ako si fan dote2, HoN je bio sigurno zanimljiviji, mi smo se prebacili na lol, jebiga, tamo 2010. 30EUR je bilo puno za dati za igru, pa smo rokali free igre, koja se uspostavila kao jedna od najboljih i najvećih naslova u PC povijesti. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Evo kao sto sam rekao u tom grmu lezi zec, jednostavo kraj LoLa koji je bio free i nije bio losa igra nego jednostavno tada nije bio dobar kao HoN, HoN nije mogao uspiti. I kasnije kad je dosla DOTA2 to je bio kraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Ovo je neka platforma tipa Roblox gdje će ljudi moći raditi svoje igrice a oni ubirati postotak a HoN im je reklama za platformu. Citiraj:
I da, da je HoN bio F2P danas nitko ne bi znao za LoL. Možda bi imali LoL: Reborn ![]() Bio sam tamo. Bilo je tu više toga. Podcjenjuješ koliko ljudi rađe uzmu free stuff ma koliko jeftino bilo. Broj igrača je preko noći pao sa 100k+ concurrent usera na 8k. U startu cijena je odigrala veliku ulogu jer je LoL eksplodirao. Nakon toga odluke vodstva koji su nizali jednu katastrofalnu odluku za drugom. Marketing je čak bio i ok s obzirom u kojoj situaicji su bili. Imali su veliku prisutnost na Dreamhacku gdje su par godina bili najgledanija igra i HoN tour koji je ispao promašaj ali je opet dao dosta vidljivosti. Kasnije su odlučili, da kad su već rip offali dotu da rip offaju i LoL. Većinu ljudi prebacili na taj projekt, nazvali ga "next gen MOBA" (iako u njoj nije bilo niša next gen), HoN prodali Gareni, i propali jer je Strife bio DOA. Krunski primjer kako minirat rudnik zlata. Radio sam za S2 pa znam dosta toga ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: tuna3. 30.01.2025. u 14:43. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Znam da je netko iz Hrvatske radio za S2 znaci to si ti bio. Da citam reddit i vidim da je Maliken vlasnik iGamesa. A ne znam ni sam sto da mislim, vjerojatno da nije bilo njegovis para ovaj HoN: reborn se ne bi ni desio. Igra vise nikada nece biti jaka ili imati sansu za nesto veliko ali da ima 5-10k aktivnih igraca to bi bilo dobro i uspijeh projekta po meni. Platiti cu im 25€ ta sansu za taj early access iz ljubavi prema igri ali vidim da opet startaju sa istim sranjim s kojima su propali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() iGames je platforma na uzoru Robloxa. HoN im samo služi kao reklama, da malo privuku ljude. Da neće biti jaka, iako ima ekipe koja je igrala project kongor i to u iznenađujuće visokoj brojci (možda nije visoka brojka ali po meni je pošto je igra umrla odavno) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Ista stvar kao sto su napisali tuna i 3 i Slithrax. Imao oba accessa, al meni je HoN bio puno privlacniji recimo jer me ta LoL cartoonish grafika nikako nije privlacila (ne samo mehanike i gameplay). Ni dan danas me ne privlaci, doduse. ![]() Mislim da u to vrijeme nije bilo bas F2P naslova i to je bas bila kocka, dok je 30$ u to vrijeme bilo bas dosta novca za igru. I ovaj dio s iGames platformom nisam znao, dosta dobar info. Sto se "kripta" tice, pa vjerj je tu direktor ulozija lovu (i sad ne moze dopustit da propadne, pa pokusava ozivit s HoNom) u vrijeme tih web3/nft hypeova jer clanak kaze Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Premium
|
Citiraj:
Iako se ne bih složio. Tada su igre koštale po 60$, tako da je 30$ za lifetime support bio super deal. Kad sam prvo vidio tko je sve u projektu mi je bilo baš drago jer su neki od njih postali sinonim za hoN. No čim sam u onom dev videu vidio Malikenovu facu (koji nije na popisu jer kao on nije u Kongor Studiu) sam rekao ne hvala. Izašli su poslje s ovom objavom Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: tuna3. 30.01.2025. u 16:16. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
Nadam se da će nešto ipak pokrenuti da zaigram ponovno. Tada (2010) sam prešao s WC3 Dote na HoN. Ne sjećam se točno kako sam saznao za HoN, ali moguće je da je bilo zbog IceFroga koji je tada valjda bio održavao tu mapu za WC3. Znam da sam bio oduševljen s time da si se mogao vratiti nazad u game ako si slučajno bio diskonektan, što je bilo nemoguće u WC3. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
Da reconnect je bila super opcija, da ne govorim o engineu koji je bio vrhunski. Čovjek koji ga je radio je dobio ponudu od Valvea ali ih je odbio jer nije želio ponovno radit sa Icefrogom ![]() Kad smo kod njega, nisi sigurno za HoN čuo preko Icefgroga jer se on jako potrudio zamesti tragove da je ikad radio za S2. Tek je jednom komentirao da im je dao dopuštenje za korištenje heroja, što mu je s2 izdašno platio. A otišao je jer je on htio napraviti igru da je vizualno što bliža WC3 doti, što se Malikenu nije sviđalo pa je koristio svaku priluku da ga popljuje. Zato su mogli portat heroje samo do određene verzije Dote. Nakon razlaza je kao neki pop star sa odvjetnicima došao pregovarat u Blizzard koji kad su to vidjeli su ga odjebali i onda je završio u Valveu a ostalo je povijest. Jedino što mi daje nadu je to da ljudi koji sad rade na igri stvarno vole HoN i znam da to ne rade zbog novaca već strasti. Inače ne bi trpili tog polu kriminalca. btw. Kad vidim tierove od 50k$ na platformi bez refunda se zamislim ![]() Pogotovo od lika koji stoji iza borderline pyramid šema https://www.opulentblends.com/pages/fundraising |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam bio dotaš koji nije imao srca dati u to studentsko doba tolike novce za HoN iako mi se dio ekipe prebacio na HoN, lol sam probao i ugasio bio mi je nakon dote vrlo smiješan, a sve sam manje igrao svejedno. u WC3 smo imali reconnect na kraju preko nekog klijenta al nije spasavalo od svega zaostalog sto je bilo u to doba, i onda je dosla d2 koja je malo poravila stvari. Cek nisam skuzio sto je Blizzard odustao od Icefroga, to mi je nesto poznato ali nisam upratio bas. A da je Icefrog radio za hon to se u to doba dosta dobro znalo ako se ja dobro sicam. Ima od toga 15tak god. Fuck I am old ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Dada, znalo se da je Icefrog radio na HoNu (vjerojatno smo u to vrijeme preko foruma sve saznavali), i onda mi je i bilo cudno kad sam cuo da ga je Volvo kupio da se Dota2 prebaci na Steam.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Valve je to odigrao pametnija pa iako je to bio "njegov" tim, dugo vremena se on bavio samo razvojem sadržaja, bez ostalog managementa koji bi pravi lead dev trebao raditi. Ali da, preko S2 su ga i doxxali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
A to je HoN imao, i da su ostali besplatni većina ekipe bi se prebacila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Ja sam probao nakon propasti HoNa i Dotu i LoL ali jednostavno ni jedna od te dvije igre nije ni blizu HoNa. Tako da cu supportati ovo i igrati sigurno samo se nadam da ce biti neka baza igraca u EU i NA od nekih 5-10k igraca da se dugo ne ceka i to je sve sto ja trazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Ja ću sigurno zaigrat, čisto zbog Deadwooda kojeg nažalost nema u doti ![]() ![]() Igrao sam HoN do izlaska dote2 + 2 mjeseca, nakon što je naglo pao broj igrača prešao na dotu i dan danas je igram sa preko 7,5k odigranih sati U zadnje vrijeme smo na Deadlocku kako je startao, ali barem 2-3 puta tjedno se i dota zavrti ![]()
![]() |
#30 |
Premium
|
Koliko vidim bas masu igraca iz komjunitija nije zadovoljno nepoznatom iGames platformom, cak imaju i peticije da se izbaci igra na Steamu.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|