|
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kodovi: VIKEND5 za narudžbe iznad 50€ VIKEND15 za narudžbe iznad 250€ VIKEND35 za narudžbe iznad 550€ VIKEND60 za narudžbe iznad 800€ |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima netko ideju što ovima na ekupi znači ovako "Artikli na čekanju" u provjeri statusa narudžbe? Rok za dostavu je pred krajem, šaljem mail s upitom, ali se nešto izmotavaju... Artikl je i dalje na webshopu kao raspoloživ s rokom dostave "od sutra" za nove narudžbe. Isporuka bi trebala ići preko paket24 što je još dodatna mogućnost za neki problem ![]() Moguće da nemaju toga na skladištu pa čekaju da nabave odnekud? |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odjednom su nestali svi status na ekupi i narudžba je kao završena. Nije moguće po broju narudžbe više dobiti nikakav tracking. Idući dan dolazi viber poruka od Intime ![]() Ne znam što je bilo, ali umjesto najavljenog paket24 otišlo na Intime na dostavu. Kako se radi o većoj stvari, ovi to tretiraju kao "specijalna, paletna pošiljka" i za to im je rok još 3-4 dana ne računajući vikende, tako su mi rekli. Krasno... da sam znao, naručivao bi negdje drugdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|