|
|||||||||||
|
|
#271 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
|
|
#272 | |
|
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo na radiju komentari iz cijele RH, zbog bojkota manje prometa na cestama. Pa zar je moguće da svi ti auti idu nekud u shopping svaki dan? Kao nema se para. Jest da je sve skupo, ali ljudi inače troše ko da nema sutra i ne nazire se kraj. Novi auti, u shopping centrima uvijek gužva, u restoranima mjesta nema bez rezervacije itd. |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Premium
|
Ima li forum mogućnost da recimo u Thunderbirdu dohvati RSS za nove postove?
|
|
|
#279 |
|
Premium
|
Fakat ne znam u koju bi temu smjestio ovo pitanje: Zakaj na laptopima tipke za bios i boot nisu uvijek iste i zakaj ne rade tipke za paljenje sastrane? Zakaj sastrane? Pa kada koristim vanjski monitor i tipkovnicu da se lakše može upaliti ![]()
|
|
|
#280 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Koje tipke sa strane? Što se tipki tiče, jednostavno nisu, ovisi o proizvođaču i što oni odluče. Dosta ovisi o proizvođaču matičnih, što oni odluče i kako žele da se uđe u BIOS. Ovisi i o vrsti biosa, ovisi i o tipkovnici i setupu iste. |
|
|
|
|
|
#281 |
|
Premium
|
pa za desktop računala tj. matične koje kupuješ je uvijek DEL tipka za bios a F12 zna zna boot biti. Na laptopu je drugačije. A tipka sastrane mislio sam za paljenje kada je ekran sklopljen i spojen na vanjski monitor. Recimo ja sada tako koristim jedan laptop jer mi njegov ekran ima malu rezoluciju 1366*768 mislim.
|
|
|
#282 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni na svakom kompu stoji naljepnica sa osnovnim tipkama za bios, boot menu i ako postoji neka treca opcija tipa diagnostic menu i sl... Asus, HP, Lenovo, random kineski mini pc... Tko bi to sve pamtio, a svaki ima drukcije tipke.
|
|
|
|
#283 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni je BIOS šalabahter u Notesima na mobu ![]() |
|
|
|
|
|
#285 |
|
Premium
|
Treba mi za GPS uređaj SIM kartica, najjeftinija. Nabavio par GPS uređaja za auto pa mislim jednog upogoniti s Traccarom. Preselio pitanje u temu
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 12.03.2025. u 12:30. |
|
|
|
|
|
#286 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2020
|
Bubba na hrt 4 trambunja nesto o otvorenom codu u nvidia majici :P jel gleda tko ? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#287 |
|
Premium
|
|
|
|
#288 |
|
Premium
|
Ajd pitanje za ljude koji rade u firmi od cca 15 i više ljudi a da imaju printere u najmu. Imate li printere koji nisu u najmu? Kod mene par ljudi ima izgovore tipa nama treba printer da se ne moramo ustati i odlaziti do druga dva printera koji su u hodniku.
|
|
|
#289 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A ovisi o poslu koji radiš. Ako svi printaju, printaju puno, to im je važno za core biznis, onda imati printer bliže, zna imati benefite. Ili ako treba skenirati čest. Osobno, imamo 4 ureda u RH, 40-70 ljudi, svaki ima jedan veliki, rentani, ali to je ona grdosija od 200kg valjda. Ali realno, printa 5 ljudi, mi ostali, 5-10 puta godišnje. I sve je rentano. |
|
|
|
|
|
#290 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Na 150 ljudi imamo 4 rentana printera/skenera. Jedan veliki A3/A4 u boji u hodniku. Jedan veliki Lexmark (2500 papira) I dva manja koja su u kancelariji gdje dolaze faxevi. Imaš svoju karticu, prisloniš i iscuri tvoje van. Prvo sam bio protiv, a sad mi je to super jer uvijek nekog sretneš na hodniku, makneš se sa radnog mjesta, usput odeš do kafe aparata na kavu. 😂 Nemaš brige oko ničega. Kad je toner pri kraju donesu drugi toner. Ako krepa dođu i poprave, ak se ne da popravit odmah donesu i instaliraju drugi.
|
|
|
#291 |
|
aka Mali Mirko
|
Pravo pitanje za Svaštaru usred PDFa Svaštara... Moram u srijedu na KBC Rebro. Prema informacijama koje imam parking na Rebru (garaža na tri razine) je zatvorena jos barem godinu dana, a tamo sam uvijek parkirao. Di sad mogu najbliže oko Rebra parkirati? Vidim da u blizini (barem tako izgleda na gmaps) veliki Kaufland - barutanski jarak. Pretpostavljam da se parking naplaćuje ako si duže od 2 sata. Zna li netko koliko je cijena po satu? Ili prijedlog drugi za parking? MOram iskrcati sina i onda negdje otići do barem 14:00h |
|
|
|
|
|
#292 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Najbezbolnije je park n ride kaj su uveli: https://zagreb.hr/grad-zagreb-uvodi-...bolnicu/203968 Taj kaufland naplaćuje parking, iako nemaju rampe. Piše tabla da je pod kamerama i preko kamera funkcionira. Vjeorjatno ak se ne plati pošalju doma račun cijenu ne znam.Ja kad sam išao na Rebro parkirao bi ulicu ispod Rebra, Gorjanićeva. Nema puno mjesta al oko pol 8-8 sam uvijek našao za ubacit auto. Možeš probat i na parking kod Maksimira, odmah ispod. To sve ti je druga zona. |
|
|
|
|
|
#293 | |||||||||||
|
Premium
|
Citiraj:
Ako sin sam zna po bolnici onda ga možeš iskrcati ispred i ti otići negdje pa se vratiti u dogovoreno vrijeme ili te nazove kada je gotov. Okretište Borongaj. Tamo platiš parking i onda se ukrcaš na bus (228) s tom istom kartom (ne plaćaš dodatno). To ti je Park & Ride parking za bolnicu. Samo do Rebra možeš s tom kartom. Park & Ride u primjeni od 02.12.2024. V ZONA radnim danom 7-20 h Cijena karte Cijena za jedno vozilo i jednu osobu 2,30 EUR/dan Cijena za jedno vozilo i dvije osobe 3,30 EUR/dan Cijena za jedno vozilo i tri osobe 4,30 EUR/dan Cijena za jedno vozilo i četiri osobe 5,30 EUR/dan
|
|
|
|
#294 | |
|
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|