|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
![]() Pomoć! Koristim Thunderbird nekoliko godina. Imam 7-8 računa e-pošte učitanih u njega. Dobivam sve više i više "sigurnosnih obavijesti" na svim svojim računima, s pitanjem je li račun moj kako bih to mogao dokazati i dobivam obavijesti na drugim e-mailovima da potvrdim jesam li to ja, tada potvrđujem moj broj mobitela i tako barem jednom tjedno više od godinu dana... Jako neugodno, poludim. https://i.postimg.cc/pTrBWQNj/thunderbird.jpg Danas sam pokušao otvoriti Thunderbird i nemam niti jedan email, onda otvorim račun izravno preko Googlea kad tamo imam 23 nova e-maila. Ja ću poludjeti. ![]() Imam Win 10, koristim 3 računala (u gradu, na poslu i na selu) koristim ih samo ja, nitko drugi se ne logira. Promijenio sam sve lozinke nekoliko puta... i nakon par dana me počne pitati isto! Pokušao sam ga deinstalirati i kad sam ga ponovno instalirao sve je zapamćeno. Kako da ga potpuno deinstaliram da ne pamti ništa pa da ga mogu ponovno instalirati ispočetka ili ako znate za neki drugi (sličan) program koji je također dobar za više računa gdje mogu unijeti lozinku pri otvaranju? Molim za neku pomoć! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Moras izbrisat postavke u Roaming profilu (C:\Users\<ime>\AppData - od te razine trazi za Thunderbird folderom i brisi ju). Drugo - dali imas neke extenzije u Thunderbirdu koje su mozda sumnjivog porijekla? Trece - dali imas ukljucen 2fa na Gmailu na tim racunima? Napravi provjere na svakom racunu. Ovo mi smrdi da ili ti netko zeli provaliti racun ili je Google izmjenio nacin hendlanja 3rd party aplikacija i spajanja na POP/IMAP. P.S.- racunaj da je to samo obavijest koja ti javlja da se netko negdje spojio sa tvojim racunom (ako se vrijeme podudara sa Thunderbirdom onda je do nacina povezivanja Thunderbirda i Gmaila - prouci aktualnu Google/Mozilla dokumentaciju, izbrisi relevantan AppData folder sa Thunderbird postavkama i poslozi sve nanovo)
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
@BravoDenisu: Da li imaš ovo podešeno: https://support.mozilla.org/hr/kb/th...t-to-use-oauth
![]() |
#4 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Uglavnom jeste , tako je podešeno! Citiraj:
Od extenzija imam samo Web-translate. Imam 2fa na svim nalozima. Ne znam. jedino da probam ovih dana da uradim ovo od gore da izbrišem kako si rekao pa ponovo da probam instalirati. Ako ne moracu drugi program probati jer ovako više ne ide. HVALA
bravodenisu@gmail.com Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.01.2025. u 13:59. Razlog: spojeni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Prije dva dana potpuno sam deinstalirao i ponovno instalirao sve svoje Thunderbird račune. Za sada radi savršeno. Vidjet ćemo što će dalje biti i nadamo se da više neće biti potvrda je li moj račun ili nije...? HVALA kolegama tomek@mz kao i Alister.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|