|
21.01.2025., 13:28 | #33 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
2018. godine kada je izlazio prvi dio Daniel Vavra je bio vlasnik Warhorse-a. I tada nije bilo DEI u igri ni u najmanjim tragovima. 2019. je prodao Warhorse i vidi vraga sa novim vlasnicima evo nam i DEI u srednjem vijeku. Crni je koliko sam pohvatao iz Malija i liječnik je u igri. |
21.01.2025., 13:57 | #34 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Koji ste vi likovi pa ti ljudi postoje i onda i sad i crni i vaki i naki, zamisli sebe da si homo ili crnac jel ti nebi bilo drago to izabrat u igri a i tržište nalaže da bi više primjerak prodali moras pokrit sve vrste.. M.Jordan je odavna reka kad su pitali zasto se ne uplice u politiku i ne odabere stranu desno/livo on je fino odgovorija da i republikanci kupuju njegove tenisice. Tako da mi je i dalje nevjerojatno da se dan danas ljudi cimaju oko tih stvari mislim kbk . Igra,film ,serija,glazba valja ili nevalja . Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
21.01.2025., 14:09 | #35 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Nemam ja problem s tim ako je "prirodno" stavljeno u igru/film/seriju. Imam problem s tim kad se vidi iz aviona da se nameće igračima/publici. Evo u zadnjem Dragon Age-u imaš scenu gdje non-binary lika neko misgendera i sad par minuta traje scena gdje oni raspravljaju kako se ispričati osobi koju misgenderaš. Mislim, o čemu uopće pričamo. Da, zato svi studiji koji rade takve gluposti u zadnje vrijeme propadaju.