|
![]() |
#5611 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Za 12.12. je najavljeno predstavljanje flagship uređaja za globalno tržište. Expected flagship global launch devices: Huawei Mate 70 series Huawei Mate X6 Huawei MatePad Pro 13.2 2025 Huawei FreeBuds Pro 4 Huawei Watch Ultimate Design Sapphire + Gold Edition |
![]() |
![]() |
![]() |
#5612 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
"Huawei will start deliveries of the Mate 70 series tomorrow, December 5. Any willing international users have to rely on gray imports to get their hands on these flagships because we don't expect any of these phones to launch globally" https://www.gsmarena.com/huawei_mate...news-65598.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#5613 |
Premium
|
Geekerwan testirao Kirin 9020. Prilično velik napredak iako još dosta daleko od najboljih čipova... https://www.youtube.com/watch?v=S1RQhFOngFc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5614 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Došao mi danas u kancelariju lik kome je neki Huawei bio na kraju sa batkom. Posudim mu neki punjač i USB-C kabel, ali mob ne mrda. Uzmem drugi kabel, ali mob ne reagira ni na njega. Na kraju sam ga stavio na bežični punjač i onda se počeo puniti. U čemu je kvaka? Treba neki specijalni kabel?
![]() |
#5615 |
Registered User
|
Pa ne treba. Iako oni za FC imaju neki svoj narančasti kabel i svoj protokol. Ali ovo klasično punjenje bi trebalo radit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5616 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne radi. USB-C konektor kao da je premali za utor na mobitelu pa ima lufta. Bio je u prodavaonici A1 pa mu ni tamo nisu znali pomoći.
![]() |
#5617 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Huawei mobiteli
Koji huawei? Ako je stariji, neki ne rade na C-C kad je malo utor za punjenje star i istrosen. Ako je klasican usb-c onda je lutrija, neki rade neki ne, vjerojatno je konektor pun prasine i smeca iz džepova ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 20.01.2025. u 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5618 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5620 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#5621 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Postoje plasticne, jako tanke... https://www.dm.hr/dontodent-brush-st...172172212.html https://www.dm.hr/dontodent-konac-za...172881534.html
![]() |
#5623 |
Samo polako
Datum registracije: Oct 2014
|
Pozz svima imam pitanje, valjda sam na dobroj temi. Situacija je ovakva, trebao bih sa huawei mobitela prebaciti slike/video na novi samsung. Ono uparivanje, prebacivanje s mobitela na mobitel iz nekog razloga ne funkcionira. Vjer zato što je huawei. Iz istog razloga što huawei nema google play ne mogu ni dići slike na google drive (ima onaj prek gspace al to je toliko kukavo da jednu sliku diže 10 min a kamo li par 4 ili 5 tisuća slika i videa)... E sad ostaje mi opcija kabelom na komp pa onda opet s kompa na drugi mobitel. (sd utore nemaju mobiteli) Pala mi je još jedna ideja, postoji li neki online servis za pohranu podataka ali da je kompatibilan i na huawei i na samsung mobitelima, nešto dipa dropbox ili tako nešto? Ima netko pametniju ideju kako riješiti to? ![]()
![]() |
#5624 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
phone clone ili neka slična app, nađi da ima verziju i u play store i u app gallery |
![]() |
![]() |
![]() |
#5625 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kabel i prebaciti na komp… skupi živce i sretno Ja sam pred 3 godine ispalio na živce dok sam radio transfer
![]() |
#5629 |
Premium
|
Ima. Fluidnije i brže radi, čini mi se bolja baterija. Ali nema više VoLTE. Notifikacije ne kasne, to je bitno. Harmony za svaku instalaciju s vanjskog izvora traži unos Huawei ID. ReVanced zasad ne mogu upogoniti. YouTube radi normalno kao i sve od Googlea... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5630 |
Registered User
|
Ja imam 4.2 već duže vrijeme na Nova 10 SE i volte mi najnormlanije radi. Ono kaj ne radi je VoWIFI al to ne radi ni na jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5632 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Kako se uopće instalira Harmony? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5636 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Huawei mobiteli
Nece ti to nikad full proradit. Ili ce te zezati stalno. Iz razloga sto npr Viber (a i gmail) zeza i na full normalnim EU SW mobovima a kamoli nesto modded ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 03.02.2025. u 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5637 | |
Registered User
|
mogu sutra probat. Moraš platit nekome da ti promijeni OEMid. Bez toga nemreš flashat na harmony os. Jednom kad ti instalira onda dalje primaš normalno update kao da je kineska verzija. Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=rh2qsTLU7QM Nije ništa modano. Čisti HarmonyOS preko OTA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5638 |
Premium
|
Instalirao sam native GMS, Play Store i sve ostalo radi. S obzirom da drugima na Harmony rade notifikacije, samo moram skontati u čemu je problem...Probat ću ih instalirati s AppGallery, možda proradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5639 |
Registered User
|
Pa tak meni radi bez notifikacija od prvog dana. Ali ja sam telefon dao staroj a njoj treba samo wap i ona radi normalno. Tad još nije bilo ovih uputa kako instalirat na 4.2 a sa njime navodno rade i notifikacije. U principu sve je isto ali su vjerojatno restore fileovi nešto drugačiji. Ja nisam probao jer ne da mi se ispočetka ponovo postavljat telefon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5640 |
Premium
|
Messenger je proradio, sad su ostali još Viber i Gmail, koji mi je ipak bitniji. Nije ni to problem, jer imam još telefona, ali volio bi ga upogoniti da sve radi tip top...P40 pro je tek sad oživio na Harmony i s GMS-om.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|