|
![]() |
#31382 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
A Real Pain https://www.imdb.com/title/tt21823606/ Jesse Eisenberg želi biti Woody Allen Kieran Culkin ni ne glumi, ali je i to očito danas dovoljno za dobiti zlatni globus... Obojica su turbo iritantna. Možda će se svidjeti fanovima Woody Allena, ja nisam taj. Kažu komedija-drama. Ništa komično u cijeloj priči nema. Sreća pa traje samo sat i pol. 5/10
![]() |
#31383 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Skoro pa dokumentarna drama o dvojici potpuno različitih rođaka-prijatelja i način na koji se nose s vlastitim emocijama. Sama radnja su upravo njihove emocije koje su onako, normalne, ljudske, vjerojatno i ne glumljene i time zanimljive onima kojima je zanimljivo promatranje ljudi i ljudskih emocija. no film kao film nije ništa posebno, niti su meni osobno te njihove emocije bile nešto zanimljive za promatranje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31385 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Čudno da nitko nije još spomenuo. RIP David Lynch. https://variety.com/2025/film/news/d...ks-1236276106/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#31388 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Ekipa, Moze preporuka za film tipa Hvala Zadnje izmijenjeno od: benny_blanco. 18.01.2025. u 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31389 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ček ček Fincherova je američka verzija sa bondom i rooney marom. Sa sjevera Europe je "original" - Män som hatar kvinnor i nastavci Evo jedan dobar sa sjevernog mora - Hodejegerne |
![]() |
![]() |
![]() |
#31390 | |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31391 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31393 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ako bas ne mora striktno bit triler, onda svakako trierova trilogija - reprise, oslo i thelma.
![]() |
#31395 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31399 |
Suit up!
|
Kako sam zadnjih nekoliko dana proveo uglavnom kući jer sam imao gripu, gledajući među ostalim i RLM, večeras sam napokon odgledao Dinner in America. Film je fantastičan. Topla ljubavna priča ispričana kroz isprva antipatične likove i u kojoj sam gledatelj doživljava transformaciju i rast kako upoznajemo likove i mijenja nam se percepcija. Mislim da je to i bio glavni cilj filma, ima brdo smiješnih scena ali iznimna stvar je što je sve ukorijenjeno u realnosti i nije pretjerano, navučeno ili nerealno samo da bi stvorili zanimljivu scenu. Definitivno jedan od najdražih filmova što sam pogledao i topla preporuka.
![]() |
#31400 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Conclave (2024) Nije loš ali niti ništa posebno, očekivao sam više. Na kraju nekako ispadne čak kao reklama za katoličku crkvu. 7/10 Wolfs (2024) ako vam se vlaži međunožje na obično promatranje Cloonija i Pitta, onda pogledajte, inače potpuno nezanimljivo i bez neke radnje te se fura na mlake wtf momente 2/10 Lucky Logan (2017) Simpa priča o planiranoj pljački sa twistom. Zabavio sam se. 7/10 Downsizing (2017) ugh, ne znam što reći na ovaj čušpajz. Ako je film i htio biti nešto, fulao je na svemu što je htio biti. 0/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31401 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Kyle Gallner, od toga da nisam nikad čuo za njega do toga da iskače iz paštete je prošlo možda tri mjeseca. OK glumac. Lucky Logan sam gledao odavno i bio je mi solidan. Jako zgodan film o pljački.
![]() |
#31403 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
oho Nosferatu (2024) dosao u videoteke a vidim digital je trebao doc u 2mj. 2025 najs ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31404 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pogledao dotični Nosfertu Ostao ugodno iznenađen, dosta dobro na kraju. Izdvojio bi dobro pogođenu atmosferu i odlično odrađenog grofa. Leže ovom šveđi takve uloge. Glavni ženski lik je na trenutke naporan, ali nije drama. Sve ostalo na razini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31406 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Prvi dosadan, da me neko pita kaj se desilo, nemam pojma. Drugi došao do pola, isti vrag. Ne znam kak to ima tak veliku ocjenu.. Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 22.01.2025. u 22:42. Razlog: Nema skidanja ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31407 |
Suit up!
|
Večeras bi moga Nosferatu, a prekjučer sam pogleda Sonic 3 i skoz je dobra razbibriga. Možda malo djetinjasti, tako da bi se klincima sigurno svidio ali kvalitetno odrađen bez woka. ![]()
![]() |
#31408 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31409 |