|
![]() |
#78062 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78063 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#78064 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Vozim 3.8 V6 atmosferca od 315 konja i troši od 8 do 20 litara, sve ovisi o težini noge (koliko voliš ubrzavat), terenu po kojem se voziš (brda/ravnice) i brzini kojom se voziš ![]() Po gradu, gužvama i brdima često je iznad 12 litara potrošnja, na autocesti do 160, često je ispod 10 potrošnja. Da rezimiram, nije nešto štedljiv auto, ali za auto od 2t, kad ideš na duži put, nije niti nešto pretjerano žedan. Za kratke relacije gdje se motor ni ne ugrije kak spada, preferiram romobil ![]() Zadnje izmijenjeno od: strgani. 15.01.2025. u 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78065 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
kome ide lova od kazni? domove za djecu? umirovljenike? ![]() ponavljam - cilj kamera je ubiranje love, ništa drugo vidi ovdje -otvorena cesta, pješaka niakd nisam vidio, čemu kamera? voziš 60-80 bez problema, ravna cesta, prometa malo...naselje je ali tako možemo imat po 5-6 kamera u svakom selu... https://www.google.com/maps/@45.3417...oASAFQAw%3D%3D |
![]() |
![]() |
![]() |
#78066 |
Bazinga
|
Pa ovo je baš dobar primjer gdje treba kamera da se uspori promet. To što ti nisi vidio pješaka ne znači da ih nema. Ovo je naseljeno mjesto i ljudi iz svojeg dvorišta izlaze direktno na glavnu cestu. https://maps.app.goo.gl/BHTnUpHb8h9gL7V9A Ovdje je isto kamera, možeš voziti 65 bez problema i kaznu nećeš dobiti. Po toj ulici u sezoni motora genijalci s tablicom ispod blatobrana prolete da ih jedva vidiš. Sve dok... A da nema kamere, male su šanse da bi se s autima vozili tu 60. Jer meni svako malo ližu stražnju tablicu, pa dok izađu iz zone snimanja odmah u pretjecanje. https://maps.app.goo.gl/GHiXwzp9hxesgnE3A Par kilometara dalje je "isprekidano" naselje, ali bez ikakve kamere. Dionica gdje redovito ekipa sudjeluje u mjerenju falusa, pa na ulazu u naselje nerijetko imaju 200 na satu. Znaš kak je super biti na biciklu, pa kad takvi prelete pored tebe. ![]()
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 15.01.2025. u 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78067 | ||
PRO
|
Citiraj:
Par puta prilikom relacije Zg - Sisak, Lekenik - Sela potez je slična konfiguracija...prvi put izletija pas i malo dite, drugi put fakin koza. Sva srića da sam penzioner u vožnji, inače ne bi bilo dobro. Citiraj:
![]() E kad već tipkam, da napišem malo moj dojam o hibridima, budući da imam Kiu Sportage (M25) hibrida: - u gradu, ako si zaista jako nježan sa gasom i sa "klizanjem" po cesti (održavanje iste brzine), dosta se iskoristi elektrika i potrošnja tu padne i do 5 litara, šta me ugodno iznenadilo. - no to se sve minja ako odlučiš voziti ko Zagrepčanin (prvi na semaforu, prviji sa njega, stalno prestrojavanje, ubrzavanje, kočenje....). Potrošnja onda bude između 9-10 litara, u prijevodu ne koristi elektriku na meni primjetan način. Na autocesti (150 km/h) je potrošnja 8.6L, a na 135 km/h je 8 - 8.2L. Za auto od 220 KS sam zadovoljan, a bome nije ni malen. Ako se ubaci u Sport mode, onda na sve ove brojke dodati 1.5L više, jer sve vrti u višim okretajima radi responzivnosti (obviously). Što se udobnosti tiče, auto je space-shuttle i predivno ga je voziti. Udoban je jako i odlično guta rupe. Minus mi je što nema rezervnu gumu i šta moram u svakom paljenju gasiti lane assist i speed info, jer auto pišti kad vidi znak, prilaziš raskrižju, predješ brzinu, šta mi je super kod nas, jer imaš znak za 70, pa znak za 40 nakon 200m i onda opet znak 70 za 200m
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 15.01.2025. u 13:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78068 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
dok dalje prema Topuskom isti krajobraz , nema kamere, NOVI asfalt i svi voze 80-120... onda bi trebali stavit na svakih 5km po jednu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78069 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ne kuzim tvoju logiku nikako. Normalno da treba staviti kameru tamo di se brze vozi, to i je svrha. Pogotovo na opasnim mjestima kao sto su ta sela, duga ravna, a puna sa tim izlazima iz kuca koja su nepregledna. Jednostavno je kultura vozaca nikakva, bezobrazna i svi misle, mogu ja bez problema tu brzo voziti, tko mi sto moze. Zato se i dogadaju stalno te grozne prometne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78070 |
Brat od Đon Vejna
|
ZG-Lekenik-Sisak je maltene kontinuirano naselje, koliko god da je ravno i možeš glat vozi 100kmh, jebaji ga, naseljeno je i kita. U Njem, bar gdje sam ja vozio uz BodenSee, imaš ljepo naselje, u naselju 30kmh i kamera, izvan naselja 100kmh, hvala doviđenja...ali mi smo jednostavno naselili sve uz cestu i onda je naselje 6km u duljinu 500m u širinu..
![]() |
#78071 |
PRO
|
da, to mi je nevjerojatno, zar je stvarno problem maknuti se od glavne ceste? Ono, kuća je doslovno na fakin cesti. i to često vidim spavaće okrenute tamo. Ljudi baš nisu imali smisla za urbanizam ![]()
![]() |
#78072 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78073 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
E sad, dal ikad iz državnog proračuna se financirala kakva škola, kakva penzija, e to stvarno ne znam Al ok, imaš pravo na svoje uvjerenje i mišljenje koje ne mora biti točno. Ak budeš u Sloveniji, pitaj policajce zašto mjere brzinu na 40km/h kod škole za vrijeme ljetnih praznika
![]() |
![]() |
#78074 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78075 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Je li netko iskustva sa nadogradnjom za head unit...android auto i carplay. https://autosound.hr/bmw-x1-f48-123-...t-qlb22nb12x1n |
![]() |
![]() |
![]() |
#78076 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ostali voze 1.6tdi (sve crveno ![]() Citiraj:
Evo ti za F48: https://de.aliexpress.com/item/10050...Cquery_from%3A |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78077 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78078 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#78080 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 Iako je vijest općenita, tiče se automobila. E pa zagrepčani, kad vam on dođe na vlast, nestat će svi prometni problemi
![]() |
#78081 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Koji je ono recept njegov bio za spriječavanje prometnih, svakih 50 metara kamera i ležeći policajac ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78084 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() To samo cijepljene budale mogu glasat za njega.
![]() |
![]() |
#78087 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Tamo je valjda uvjet celavost. Marusic ponekad pogodi koju pametnu, ali sjecam se njjegovim kolumni u nekim auto casopisima, redovno je za sve kvarove rjesenje bilo zamjena turba, EGR-a i ciscenje dizni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78088 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Obzirom na veliku brojnost fanova Dače na ovoj temi, evo nešto za njih - Bigster https://www.klix.ba/auto/noviteti/da...inju/250116056
![]() |
#78089 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78090 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije mi baš jasno čemu služi držač mobitela pored centralnog ekrana. Nisu čuli za BT, AA, CP,..?
![]() |
|
|