|
![]() |
#20281 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Kako kome, meni su gledanje Dolby Vision Profile 7-FEL/MEL materijala stvarni uvjeti. Za gledanje bilokakvog SD materijala kao stvarnih uvjeta meni je kupovina LG G4 potpuni nonsence, kako kupovina Ferraria za ic na plac... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20282 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
a nije bas da drzi lekciju, jednostavno nisam imao osjecaj da sam presao na nesto TOLIKO bolje na prvu sve dok nisam upalio zahtjevniji materijal... da, tak sam i ja stekao dojam citajuci okolo da je G4 sto se tice obrade slike dosta blizu Sonyu, to je bio jedan i od razloga zasto sam uzeo G4 jer sam prvobitno ciljao na X95L (Bravia 9 ipak preskupa) i genaralno razmisljao da cu opet ici na Sony... sto se tice stvarnih uvjet koristenja, tu se u potpunosti slazem, moji uvjeti/zelje su kucno kino, filmovi i serije s naglaskom na sto bolju kvalitetu zavisno o dostupnosti, sport ne pratim, MaxTV eventualno ako je neki crtic za maloga ili nes slicno, tako da bih rekao da mojim uvjetima odgovara, ako neko gleda pretezito MaxTV i/ili Netflix ovo je sigurno overkill... Pacific Rim sam naveo kao primjer jer znam da je dobar za test (a i volim robote/cudovista ![]() vidio i ja svasta nesto u zadnje vrijeme za G5, cak i neke price o dodatnom sloju osim MLA, ima i friska vijest da Samsung izbacuje novi QD-OLED panel koji ce ici do 4000 nitsa, uvijek ce biti nesto "bolje" iza ugla... ukratko, kada sam sve stavljao na papir G4 mi se cinio kao najbolji izbor, jedino me cijena od 1900 EUR odbijala, vrtio sam jos i X95L i C4 u kombinacijama, X95L otisao, bila ova akcija za G4 i to je to... a i nije mi se zurilo kad sam vec imao dovoljno dobar TV doma tak da sam mogao cekati na neku priliku znajuci da ne gubim bas toliko... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20283 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Mislim da bi bilo tragično dok bih kupovao oled i onda me oblije hladan tuš zato kaj se jedan lcd odlično nosi s raznim rezama i za koje su tu nalazi kao doma a dok oled s tim ima problema, al dobro, to je zapravo stvar proizvođača. @Bratija, Samsung ima odlične panele, al i dost problema, očito još nije sazrio, pa mu je i cijena takva. Inače favorit je sony, al kolko gledam, brajtnes mu nije jača strana, izgleda da niš ne dolazi bez kompromisa ![]() Gledal sam ovaj novi flagšip od panasonica, bomba od telke, al bome, cijena se teško probavlja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20284 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20285 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20286 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Na ovo mislim https://www.mall.hr/tv-prijemn...led...4-hz-google-tv ,pa je onda jos ispod taman buljaka napisa da ima taj tcl za jos manje pa di sta kako ....dobro je to sve A ovo za 2k plus TV necu komentirat bolje LP Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20287 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ja sam odgovorio na post od mommia. Taman ispod njega sam odgovorio pa zato nisam quotao jer sam mislio da se kuži kome ide odgovor. Isprike na zbunjivanju 😁 Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#20288 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
nastavno na LG G5 https://www.youtube.com/watch?v=Hl7yTFtKois |
![]() |
![]() |
![]() |
#20289 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20290 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
otkantao sam danasPevex... dakle naručeno 04.12. i još dan danas nije bilo naznake da će išta doći. veselil sam se tom phillipsu, ali sad dalje u potragu -.- , pevex zaobilazim u širokom luku... kažeš da je taj TCL dobar? mini led? da je 85" za 2000 još i bi njega uzeo ovaj neki shop ehome ga ima relativno nisko https://ehome.hr/proizvod/tcl-mini-l...q9b-google-tv/ ali po recenzijama mi se čini da bi kod njih isto ovak bilo načekavanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#20294 | |
Premium
|
Citiraj:
Najbliže OLED-u, 85" za te novce, takva kvaliteta slike i zvuka, nećeš naći jeftinije. Samo gledaj da bude 5 godina garacije ako se može naći. Trebali bi, mogu oni direktno na kasi ubaciti popust, nemoj im dati da ti ne naplate. Toliko koliko piše, toliko plati, imaju i oni obzira. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20295 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20296 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Zenini pitaju dali da zemu Vison LED TV na kaufland akciji za 229 eur (50 inca) Skoro nis pametno ne nalazim za tu marku al pretpostavljam neki šrot? (zenini nemaju love bas pa nikakva funkcionalnost osim te da mogu gledat telku ni bitna)
![]() |
#20297 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam vidio tu ponudu, ali ako je tako i ako je 4k, nemaš šta razmišljati. Dobro će im to biti. Nema se šta kupiti te veličine ispod 300EUR, tako da je to dobro. Lidl uvijek ima dobru povratnu logistiku, ne pitaju, nek čuvaju račun i to je to. A i mogao bi punici kupiti TV. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20298 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Naručen iz centar tehnike... Imaju još uvijek 2+3god garancije. Ovaj od 85" ima i neki kasko ![]() Šteta kaj nema ambilight ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20299 |
Fresh Juice
|
Na 68. stranici, još je Android ![]() https://leaflets.kaufland.com/hr-HR/...erview/page/68 Za tu lovu bude dobar, možda malo sporiji meni ima |
![]() |
![]() |
![]() |
#20301 | |
Fresh Juice
|
LCDi, Plazme i ostali televizori - pročitaj prvi post prije postavljanja pitanja
Citiraj:
edit- čini mi se da je to ova telka: https://visionplus.co.ke/product/50-...s-os-smart-tv/ https://www.youtube.com/watch?v=aRctxjFxKfc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20302 | |
Premium
|
Citiraj:
https://smartlab.hr/proizvod/vision-...d-tv-50%CB%9D/ 4k u description, ali FHD na slici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20304 |
Premium
|
Ajde ne jamraj, dobio si i besplatan Chromecast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20305 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Je, dobio sam nešto što mi ne treba, ali sam zato nakon jednog restarta kojeg je tražio izgubio sve antenske programe. Sad je crna slika na live tv, siva slika na auto tuning a iz trećeg pokušaja auto tuninga samo stoji na 0% 15 min. Izgleda da ću morat napravit factory reset tog smeća. Bogu hvala na firmware update-ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20307 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni za divno cudo taj nepotrebni update prosao bez jebemti na C2 I G4... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20309 |
Premium
|
Pa netreba ta opcija kad postoji opcija za iskljucit "Auto Update". S tom iskljucenom opcijom nece se TV nikad sam nadogradit... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|