|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Rezanje bocne stranice kucista
Ok imam novatron kuciste i htio bi prorezati bocnu stranu i staviit plexy..a sada pitanje...di to mogu obaviti i za koje pare..trebam znac plexsi i rezanje kucista.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
nova forma na selskoj što se tiče pleksija. rezat kućište možeš i sam. inače, to si trebao postat na case moddingu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ubodna pila
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
najbolje odnesi stranicu nekom limaru, nactaj mu iznutra oblik i daj mu da izreže... to ti je nekih 20-30kn, kupiš staklo ili plexy (ima ga u svakoj staklarnici) koliko ti treba (recimo 30x30) i to je nekih 20kn, odmah odneseš stranicu u staklarnicu i onit zaljepe staklo/plexy silikonom |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ubodno pilom ja kuppio gotovo sve u hg-u ,mislim sa plexiem i onom gumom.... odrezo stranicu i uljepio i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
|
khm...cak sam razmisljao o ovom... 1. Izrezati bocnu limenu stranicu za plexy 2. Uzeti plexy, probušiti 4 rupe i napraviti krug od 120mm...za 120mm vent 3. Probusiti na plexyu i na bocnom limu rupe za "šarafe" koji bi držali plexy za bočnu stranicu 4. Na onu rozirnu foliju isprintati neku cool sliku i zakeljiti nekako...da se to malo ukrasi... khm...meni se cini kao ok plan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Stranicu možeš odnijeti u KaPri u Samoborskoj cesti da ju izrežu vodenim mlazom, a pleksi možeš nabaviti u Novoj Formi (ima još jedna firma, ali ti u Novoj Formi mogu reći kako se zove, ja sam zaboravio). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Pa, DrTom je to napravio tako da je majstoru platio gablec. ![]() Nazovi i pitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Hmm, ona koja ide prema Samoboru? ![]() Iz kojeg si kvarta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pod naletima kopita zla
|
khm...znaci na bolonji sam..idem prema samoboru...nastavim ravno kod odvajanja za zaprešić/zabok trlalaa...skrenem desno na semaforu (onaj mali viadukt/tunelčić)..onda opet desno na slijedećem semaforu... i eto me na highway to hell (samobor) ![]() i di je to onda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Okej, ja sam mislio da si iz Zagreba. ![]() Na ovom zadnjem semaforu ne skreneš desno nego lijevo. Ideš nekih pola kilometra-kilometar (prođeš restoran Zelendbor sa lijeve, autosalone Toyote i Subarua sa desne) i sa lijeve strane ćeš vidjeti zgradu pred kojom piše KaPri. Uglavnom, točno je na raskrižju gdje se skreće desno za ludnicu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
You'll Never Walk Alone
|
nemoj nam zaboravit sliku na internet stavit da vidimo na kaj lici ![]()
![]() |
#21 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
i pazi da nepijesh dok budesh rezao ...hehhe |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
You'll Never Walk Alone
|
nemoj ovo : cheers2 i ovo ![]()
![]() |
#23 |
Pod naletima kopita zla
|
pa cuj,...pljuga i jedna piva...why not..ali previše...ne ne..to nece ici...ma znam da se nesmijem zezati... ![]() hehehe biti ce to dobar modding ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|