|
![]() |
#7411 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Došla mi je notifikacija od mailboxde da im je stigel paket od 360 Agency, iliti ona moutain tipkovnica. Neću se nadati ali možda do petka dojde ![]()
![]() |
#7412 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
i meni upravo. Ocekujem je u srijedu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7414 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7416 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
A gle, ja sam ju kupil na temelju iskustva od 3 godine, i meni je super tipkovnica, a za te pare mislim da poklopi white shark i slične. Software sam koristil samo jednom da podesim boju i update-am firmware i više nakon toga nisam. Evo ne znam, baš me zanima kad vama kaj ste naručili dojde tipkovnica, vaša iskustva. Morti ja jednostavno imam niske kriterije.
![]() |
#7417 |
Premium
|
A znaci radi bez softwarea ![]() po pisanju ispada da tipkovnicu ne mozes koristiti zbog softwarea Meni doslovno treba da doma namjestim boju i ide u ured na linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#7418 | ||
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() samo da mnema falingi mehanickih i ja sretan. ovo ce mi bit prva higher end tipkovnica i veselim se iskustvu! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7420 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mene iskreno više brine problem isporuke robe, dosta njih prijavilo da nikad nisu dobili što su naručili. Umjesto cijele keybe dobili tipa set tipki ili samo numpad. I support ih maltene ignorira. Što je urnebesno. A ne možeš ništa napravit. xD Ono 50 eura nije neka lova ako dobiješ naručeno i pokvari se nakon nekog vremena ali da baš dajem 50 eura u vjetar malo mi nije svejedno. XD Ajde baš me zanima kad vam stignu paketi ako bude sve u redu i to. A i javite dojmove. ![]() Još stoji sniženje, možda na kraju i naručim pa kud puklo da puklo. XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7422 |
Premium
|
moja je u tranzitu. znaci sigurno ili necu dobiti paket ili cu dobiti samo keycapse ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7428 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7431 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#7432 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Moja je stigla kod nekog u Njemacku (izbjegao sam mailbox), otvorena i sve je na mjestu. Cak sam i dodatni set tipki uzeo preko njih, i to je uredno sve, bez nedostataka. Najvaznije, nista ne fali, sve u kompletu, origigi zapakirano |
![]() |
![]() |
![]() |
#7433 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ja prvi puta popušio na mailboxu - ali nisu oni krivi. naručio sam toliko puno stvari da im nije stalo sve u jednu kutiju i morali su mi u dvije zapakirati i ono najgore: uspio sam prvi puta u godinu dana naručiti ITEM koji se ne smije konsolidirati: obična lampa na žicu (nema bateriju) koja ide ispod elementa u kuhinji da osvijetli radnu površinu. tako da sam umjesto jedne poštarine platio tri -- zapravo svi ovi drugi kojima sam naručio su platili dvije a ja za svoju lampu doslovno istu poštarinu koliko je i koštala. eto ... prvi puta da je item: not possible to consolidate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7435 |
Premium
|
Meni stigao ovaj mačak u vreći EDIT: Sto je je, sofware je smece. EDIT2: ali tipkovnica ko tipkovnica mi je odlicna. uzeo sam onu 60%. Podesio boju pozadinskog u smecu, zamijenio shift i del i to je to btw radi na linuxu i u biosu i svuda bez tog govnarskog sofvera. profile drzi u sebi. sa supportom nisam pokusavao komunicirati. tko misli stalno po soft mrdati, sto dalje od ovoga. inace, meni top za te pare. Zadnje izmijenjeno od: strikoo. 15.01.2025. u 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7436 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Ja sam uzeo onu max. Sve osnovne tipke super rade... Nordic red layout je kod mene ... Ali one četiri gore na numpadu se konstantno brikaju. Palm test je jako udoban. Za 50eura vrijedit svakog centa. Za onih 200 ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#7440 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Ah tipicno za mene rekao bi. ![]() Uglavnom prvi koraci dobio direkt link na zadnji fw i base camp i upute kako factory reset napravit i reinstall base campa. Poigram se popodne s tim. Al meni se cini da je to doa |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|