|
![]() |
#78033 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Sad si me podsjetio, jeli tko radio update bmw/mini navigacije? Jeli moguće da se to plaća? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78034 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78035 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pratiš upute i ako postoji, na stick će ti skinuti update file. Ne plaća se (barem dok je auto u garanciji), za kasnije ne znam. https://www.bmw.co.uk/en/topics/owne...p-updates.html
![]() |
![]() |
#78036 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Placa se, al ne moras placati ogromne sume BMW-u. Otidji na ebay, kupi FSC kod za par €, a vecina FSC sellera ti onda posalje upute i link sa kojeg ces skinuti karte. Moja preporuka je da kupis lifetime FSC, pa onda svake godine samo skines karte i updateas. Imas i forume na kojima ljudi generiraju FSC-ove besplatno, a na istim forumima mozes skinuti i aktuelne karte. Ne znam kosi li se sa pravilima foruma da linkam tu takve forume. Ako nije, mogu i to rado. Koju verziju mapa uopce imas? Posalji tu, pa cemo vidjeti sta se moze napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78037 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...ca_najnovije_m Netko je ostao bez auta. 😁 Samo deri. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#78040 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#78041 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Vjerojatno V6 benzinca, ali opet, ovisi o konfiguraciji tog motora.
![]() |
![]() |
#78042 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#78043 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Automobili
Citiraj:
Žena vozi, ja više volim vozit moje shitboxeve. Dovoljno je hot i bez tjuninga ![]() Citiraj:
Citiraj:
Pogledat ću večeras šta je instalirano. Dobra je navigacija ali Mini misli da pliva preko pelješkog kanala i da vozi po polju južno od Karlovca, a ja sam mislio, pošto je spojen stalno na internet, da će to bit u 3 klika ali očito sam krivo mislio ![]() LA požar ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#78044 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
https://www.motorreviewer.com/engine.php?engine_id=121 Nebi bilo loše da je turbo, ali i ovak bi bilo OK. Koliko čitam ti motori s OK i nemaju nekih mana.
![]() |
#78045 |
Brat od Đon Vejna
|
Vozio sam se u Passatu CC s tim motorom, lijepo ide, s manjim modifikacijama auspuha se i veoma lijepo čuje ![]() Ako je auto za neke gušte, go for it
![]() |
#78046 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Al i dalje je tu sve kao i kod ostalih direktaša - HPFP, dizne, taloženje gareži na usisu.
![]() |
![]() |
#78047 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#78050 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
možda i trebaju ali NE na mjestima na kojima su SAD postavljene. cilj je samo jedan - pobrat što više love za uhljebe Citiraj:
kad si igdjew pročitao da je auto oduzet nekom zbog bilo kakvog divljanja? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78051 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa nije ni rimcu za 300km na obilaznici onda ne vidim zakaj bi nekom drugom za kud i kamo manje brzine. ![]() ![]() Ima netko iskustva sa Delalić Automobili d.o.o.? Sesvete...to mi je odmah alarm ali pitam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78052 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Dosta kamera ima upozorenje prije da se snima. Tvoja teorija bi bila točna da toga nema i da su kamere baš skrivene da ju ne možeš skužiti ni blizu
![]() |
![]() |
#78053 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78054 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
svrha bez ploča obavijesti je da se posvuda vozi odgovorno a ne da svi nabubaju napamet gdje su kamere i do tog mjesta vozi +25-30 preko ograničenjaa onda po kočnici dok se ne prođe kamera. oko mog grada su kamere na totalno pogrešnim mjestima. cilj je da se ljudi zaborave i da voze prebrzo i da se kazne. ne da spriječe nalete na pješake. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78056 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Imaju sve postavljene nakon keseni 2019., tad je u pravilnik ubačeno da mora biti signalizacija za kontrolu brzine (oznaka C122 u pravilniku) https://narodne-novine.nn.hr/clanci/...9_92_1823.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78057 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam neprovjeren info da kamere na nekim ZG avenijama snimaju tek na 20+ iznad ograničenja baš zato da se ne naberu sitnih kazni od ekipe koja se prestrojava, pretječe ili se malo zaborave. Neki dan sam prošao pored kamere na Slavonskoj sa 80ak km/hna 60 ograničenju pa kak vele slepci, bumo vidli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78058 |
Bazinga
|
Rekao bih da su sve tako postavljene. Eventualno u zoni 40 je možda manje odstupanje. Na relaciji Kž-Kc su 3. Dvije su u naselju gdje je ograničenje 40/50, a jedna je na ravnom djelu gdje baš između naselja. Tu je ograničenje 70. Sve su najprije bile postavljene na +10 od ograničenja i nisu stigli to sve obrađivati jer ih je bilo previše. Ako se dobro sjećam, ova koja je postavljena gdje je ograničenje 50 je okidala na 72. Jednom sam bio u pretjecanju na tom ravnom djelu gdje je ograničenje 70 i bio sam između 90 i 100. Kazna nije došla. Ne znam da li je zbog većeg odstupanja ili sam bio predaleko od kamere. Uglavnom, rekao bih da si siguran. ![]() Btw. Pričao mi je taj policajac koji radi u KC kako je neki tip okinuo sve 3 kamere prema KC i po povratku ![]()
![]() |
|
|