|
![]() |
#78001 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ne znam ni ja koliko su novi (izvan mog ranga), bacio pogled jučer na njušku, polovni su po 150-160k eura, a najskuplji polovni koji se trenutno prodaje je tipa 280 k eura. Citiraj:
Da, redovni servis. Meni se isto činilo apsurdno puno, ali kao što sam napisao to su auti koji su mi izvan mog ranga, pa ni ne znam puno o njima. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78003 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Nego, meni nije jasno kak većina naleti na te kaj se voze ispod ograničenja, fala bogu često sam na cesti i na jednog kaj se vozi po limitu dojde 10 njih kaj voze iznad. Ne štima mi računica
![]() |
![]() |
#78004 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
A da ne spominjem vrtiće, škole, stanove, dom zdravlja koji je već odavno trebao biti manja bolnica itd itd. Infrastruktura nikako ne prati prirast populacije.
![]() |
![]() |
#78005 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Pa naravno. Pretvoriš poljoprivredno zemljište u građevinsko. Za godinu i pol imaš zgradurinu koja je prodana prije nego je bager krenuo kopati temelje a politika koja je to omogućila je već odavno dobila svoje u kuverti ispod stola. Cestu ti nitko neće platiti. Moraš sisati proračun i ubit se godinama rješavajući imovinsko-pravne odnose i ucjene za otkup zemljišta. Za pet godina imaš cijelo naselje s par soma mladih rezidenata od kojih svaki mora imati svoj auto uključujući i punoljetnu djecu a (proširenoj) cesti se možeš skoro nadati. A održavanje postojećih? Njih ne možeš bilo kada nego ljeti kada nema prometa. A kad se to radi onda se odmah treba i kanalizaciju koja ide ispod i pored. Pa sad ne možeš jer su firme koje to rade već raspoređene na drugim cestama. A i ako možeš to opet košta p.k. proračun… |
![]() |
![]() |
![]() |
#78006 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ekipa jel netko uzimao auto preko neotara i recimo koristio njihovo jamstvo? Gledam neki auto i ista je cijena preko neostara i na njusci, a na neostaru dobijem kakti to neko jamstvo. https://support.neostar.com/hc/hr/ar...REMIUM-jamstvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#78007 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Od bolje polovice tata je uzeo Peugeot 3008 prek neostara, godinu dana garancija (bilo je isto tako, na njuskalu i na neostaru iste cijene, neostar daje garanciju pa ajde). U prvih mjesec dana krepalo nesto oko AdBlue sustava, popravak cca. 1000 EUR. Neostar pokrio sve troskove. Rekao bi da se isplatilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78008 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Nemaš kaj razmišljat, ak je isti auto i njega hoćeš, a nudi ti se preko pravne osobe, tad svakak preko pravne osobe kupi. Zakonski moraju dat jamstvo. Još veća sreće kaj je riječ o Neostaru koji tu obvezu jamstva i ispuni u slučaju potrebe bez nekog natezanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78009 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78012 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo po Samoboru da ne prekorači brzinu radi novih kamera |
![]() |
![]() |
![]() |
#78022 |
Pod naletima kopita zla
|
Nema nekih opcija u tom segmentu. ![]() Partner, Berlingo i Toyota proaces su ista stvar. Kangu i Merc Citan su ista stvar. Ford Tourneo je ok. VW Caddy je možda i najbolja opcija ali je vrlo skup. ![]() Nema nekih opcija. Pickupi su preskupi i tak u krug. ![]() Suv mi brani religija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78024 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
tzv auto za u polje ![]() Citiraj:
![]() To je ionak isti Renfault i Mercedes
![]() |
![]() |
#78025 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78027 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kaj si mjenjao akumulator? A jesu ga zbuksali baš onak, kak treba. Al ajd ima i gorih pozicija ![]() Ja sam pak danas napokon odradio update multimedije. Digao sistem sa v12 na v13 i digao novi mcu. Zasad osjetno bolja kontrola volumena i osjetno bolja kvaliteta zvuka. No ono što me još žderalo je što bi mi nekad posve random otkazale kontrole sa volana. Navodno je i to riješeno, to ću vidit s vremenom ![]() Prije ![]() I nakon valjda 5-6 minuta i dva reboota uspio sam ne brikat uređaj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#78028 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Sa prikolicom. Pa polako ![]()
![]() |
![]() |
#78029 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78030 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ali baš razmišljam - tolike godine već sad putujem i nikad nisam naišao na toliko zaleđenu cestu kroz koje god sam države prošao. Amerika je po tome baš posebna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|