|
![]() |
#331 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ja kada sam trazio ponude za svoju kucu od 140 m2 sam dobio ponude od 11k do 24k eura. Tako da ima svega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Samo ponuda, a "projekt" ti je ustvari energetski certifikat jer oni sve gledaju kroz njega. Znaci kada si radio prijavu na fond ili kada ces raditi sa svojim certifikatorom koji ti radi energetski certifikat prodes kroz sve i on ti onda napise sve zivo. I ti po tome se prijavljujes na fond. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Propali Amigaš
|
Mislim da je prvi natječaj i bio takav, pa se ispostavilo da je preko 90% love otišlo na gradnju apartmana po obali. Npr ja imam veliku kuću i 2 kćeri, i sad da izađe takav natječaj, dam njima lovu za "prvu nekretninu", one dobiju poticaj, a kasnije se to iznajmljuje. Čak je slična muljaža i sa fucking POS stanovima, a tek sa obiteljskim kućama, nema šanse da naš domaći "kreativac" ne pokupi lovu |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Vise manje, da. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Pozdrav! Zanima me što mislite o ovoj dizalici,dali to vredi tih euriča,jer bi došla sa dostavom u Hr,EUR 1.548,00 €,nekako mi je dosta prejeftina?Lp https://klimango.de/products/blaupun...46177881948352 |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
|
A tko ce ti to znat pustit u pogon? Desit ce se situacija da instalater prilikom pustanja u pogon zapne, trebat ce mu support, a kome ce se obratit? Jebes i najbolju dizalicu na svijetu ako nemas kvalitetan support za nju tako da svakako prvo to provjeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Propali Amigaš
|
A kakav točno support treba? Pa na svijetu trenutno postoji valjda 5 generičkih dizalica, a razlikuju se po boji kućišta i cijeni koja opet ovisi samo o "snazi branda" |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Nek ne radi samo jedna sitnica i možeš se slikat. Super je to cijena ako sve radi, ali samo neki sitniji kvar i imaš jako skupi uteg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Pošto je monoblok, nema previše komplikacija oko ugradnje, spoji struju i vodu i vozi Eventualno pitati trgovca kako se ostvaruje reklamacija...osobno bi ipak radije uzeo nešto u Hrvatskoj, čisto zbog transporta u slučaju problema Zadnje izmijenjeno od: segregator. 13.08.2025. u 18:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#353 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
|
Citiraj:
Ja osobno ne bih riskirao s necim sto ima upitan support. Dovoljno ti je samo da ti elektronika krene jest govna iako bi "sve trebalo biti ok", a ti ne mozes znat zasto kenja, pa onda sustav ne radi, nemas koga da ti to popravi/podesi, vrijeme ide, a ti se smrzavas u kuci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Premium
|
Citiraj:
To je najmanji problem,meni bi to bila treča TP,jer mi momentalno radi druga ,koju sam polovnu kupio i sam spojio.Spajaš je kao kotao,jer ja imam kombinaciju TP i Viadrus U 22,kad padne ispod nule temperatura.Ova bi ustvari bila prva nova,kad odustane Technibel 9 Kw,koji ima 15000 radnih sati.Lp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Gledam za kuću DT od 7.5KW, za sada mi se Vaillant cini kao moguća kupnja https://www.ri-klima.hr/dizalice-top...topline-7-0-kw Također Split sistem preferiram u odnosu na monoblock. Ima li tko iskustva s navedenom ili alternativu vaillantu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
|
Malo me privlaći i ova,pošto je jednofazna? https://www.ebay.de/itm/235654329090...K24G02ZQ94FNEX |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
https://www.ebay.de/itm/175507246586...XCQCMZJ2DPFYP5 Zanimljivo, ima opis iznutrica, koje komponente koristi
![]() |
|
|