|
![]() |
#4112 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
Hvala, nisam ni znao da ovo postoji. Možda bude to rješenje, moram malo proučiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4113 |
Premium
|
Napravio djeci račune, i kada sam išao podijeliti koje igre mogu igrati na svojim računima, ispada da jedine dvije igre koje igraju s mog steam računa, ne mogu podijeliti... FC 25 i Need for speed, obje od EA. Tako da Family otpada. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4114 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ima ovo https://ibiksoft.com/ ali bi se reklo da je to za tvoje potrebe teški overkill. Zanima me slijedeće: logiraš se u windows A account i odatle u Steam A account. Odlogiraš se iz windows A accounta i logiraš u windows B account. Što se događa kada otvoriš steam? Je li Steam A account ostao logiran?
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 01.01.2025. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4115 | |
Premium
|
Citiraj:
Logout Log in Win B - otvorim Steam, nije prijavljen, prijavim se u Steam A Logout Log in Win A - otvorim Steam, nije prijavljen, prijavim se u Steam A itd. Jedina razlika je što kod ponovnih prijava više ne traži email autentifikaciju, nego se prijavi odmah čim upišem username/pass. Ukoliko: Log in Win A - ulogiram se u Steam A Logout Log in Win A - otvorim Steam, prijava ostaje Prijava ostaje dok god se ne prijavim na Win B u Steam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4116 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Vidim da ljudi uglavnom spominju problem koji je dijametralno oprečan tvojem: na logoutu jednog windows accounta, steam ostaje logiran na drugom windows accountu. Po meni se sve svodi na lokaciju autorizacijskog fajla (ako postoji). Ako se file ne nalazi negdje u profilu, onda je logično da dolazi do ovog problema. Kod instalacije steama, da li je moguće instalirati aplikaciju samo za trenutni account? Možda bi bilo rješenje da svaki account instalira steam odvojeno za sebe.
![]() |
#4119 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
19 mil zarađuju po radniku :O jos racunaj tu ima i high paid hupper managementa koji ne zaradjuje nego samo cucla pare koje su radnici zaradili ![]() Edit: After completing Half-Life 2, Valve transitioned to a flat organization; outside of executive management, Valve does not have bosses, and uses an open allocation system. Valve uses a flat structure, whereby employees decide what to work on themselves. They develop games through playtesting and iteration, describing game design as a kind of experimental psychology. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4120 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4121 |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4122 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Dok recimo u Kini koja je direktan konkurent SAD-u, nema tih gluposti i upravo zato i smanjuju razliku za SAD-om. Postoje procjene da će zbog takvih politika na zapadu preuzeti primat u industriji zabave u sljedećih 20 godina. Tencent je već sad najveći svjetski distributer video igara prema prihodima a još nisu počeli "ozbiljno" ulagati u filmsku i glazbenu industriju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4125 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4126 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4127 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2021
|
Citiraj:
Još ajde ako se Steam sruši i bude nedostupan koji sat, neće se zbog toga ni najveći geekovi ubiti, al u slučaju kad je avioindustrija zahvaćena gdje su ljudski životi direktno ugroženi e to je već veliko sranje...kako god, taj zapad SAD-a je sve veći horor izgleda što se tiče tog woke i DEI ludila, Kaliforniju ne treba više ni komentirati to je izgubljena priča, u kontekstu koje je vjerojatno povezano i ovi problemi kod Intela s degradacijom zadnje 2 generacije procesora... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Negdje veli 599, negdje 499$. A win verzija će izgleda umjesto 16gb imam 32gb i koštat će nemalih 729$. Moram priznati da mi ti PC hanheldi i nemaju baš nekog smisla sa ovim cijenama. Neki koji dolaze sa onim AMDovim HX370 AI APUom koštaju po 1100+$ što mi je apsolutno suludo. Plaćaš hrpetinu love za HW koji je u startu zastario i za godinu dana nema više supporta (ekipa se baš žali na prvi Legion GO) i izađe novi dosta bolj. Steam Deck je tu po meni i dalje naj, debelo najbolji omjer cijene i kvalitete (nekako računam da je 600€ neki plafon za tako neku igračku). Baš me zanima hoće li biti uopće SD2 i kada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 |
McG
|
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Steam (Valve)
Problem u Steam verziji je sto se ne mogu igrati sve igre. Ima puno igara koje ne prolaze na Steam decku a jedna od najvaznijih je Fifa tj Fc24,FC25. Plus ima nas koji koriste dock spojen na monitor i koristi se kao windows office mašina. Jedan uređaj za sve, klinjo bi igrao Fifu, ja radio doma ili negdje na putu samo spojim dock na neki tv ako mi bas zatreba. Ok, i steamos ima desktop mod ali windows je zastupljeniji kod nas klasičnih juzera. Dobro je sto je lenovo odlucio napraviti 3 verzije, stvarno mozes birati. Steam, windows ili najjaci model sa oled-om. Meni je osobno i super dodatak downgrade rezolucije na fhd tj 1200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4133 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Rezolucija je po meni za te male ekrane naj na samom SD-u. 1280x800 je dovoljna za igranje, a opet će većina igara radit bolje na toj nativnoj rezi. Vjerujem da sam u manjini sa ovim razmišljanjem, ali na tih 6-8 inča je to čisto OK PPI za igre (nije OK za surfanje, čitanje...). Zadnje izmijenjeno od: Disco. 16.01.2025. u 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi, ja sam isto bio najviše oduševljen odabirom rezolucije ![]() Mislim da je to bila jedna od najboljih odluka koju je Valve donio pri dizajnu Decka, i koja je najviše utjecale na uspjeh Deck-a... osim što su mu održale prihvatljivu cijenu, omogućene su puno bolje performanse u odnosu na FullHD rezoluciju. 1280x800 ima 50% manje pixela u odnosu na 1920x1080.. to je drastično manje posla za grafičku, a na toj dijagonali se ne gubi ništa u kvaliteti. Da ne kažem da je odabir 16:10 rezolucije bio puno bolji za razne emulatore.
![]() |
#4138 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
moram tu ubacit jedan klip kratki, čisto za asmon fanove ![]() (ne mislim da si ti fan, već općenito ekipa koja ga gleda, možda im je ovo promaklo) https://www.twitch.tv/zackrawrr/clip...eHKRBjqbnOL12b
![]() |
#4139 |
McG
|
Asmongold bude na kraju završil u zatvoru kad ga Elonov odred dohvati, jer novi gazda ne kuži satiru, ironiju, cinizam, sarkazam i parodiju općenito. Pinocchio Musk se još nije oporavil od Path of Exile 2 skandala, a ovaj ga skupa s publikom već dalje trolla. ![]() ![]() Makar, ako ništ drugo, jučer je cijeli svijet uživo imal premijeru za Idiocracy + Don't Look Up + Black Mirror. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|