|
![]() |
#7381 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Uzeo everest 60. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7382 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
čudno je nešto sa tom stranicom. Napravio sam account da odmah ubacim adresu za mailbox... i konstantno Everest max nije dostupan, ali kad otvorim u drugom browseru, a da nisam logiran, dostupno je. Ubacio sam prek paypala... bome im nedam broj kartice :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#7383 | ||
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Kada sam uzimal nije trebalo mailbox nego su direkt slali u RH, evo baš čitam mail: Citiraj:
EDIT: Mislil sam uzeti si numpad ali na kraju ispada da mi je isplativije uzet Everest Max pa dobim ekstra tipkovnicu ![]()
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 27.12.2024. u 23:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7384 | |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7385 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Uzel sam tu jedinu dostupnu, jer ionak bude prebacil te dodatke na svoju German ISO verziju sa Silent Red switchevima
![]() |
#7388 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Koriati tko te tipkovnice? Dvoumim se dal naručit, na redditu dodta pljuju software, da od launcha s kickstarta nisu ništa popravili https://www.reddit.com/r/MountainGGlobal/s/FBhq4QkUvx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7389 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Vidio sam i da nema podrške za linux. Iako moguće da se nešto dade konfigurirati na windowsima pa onda, ako tipkovnica pamti, bude i na linuxu to valjda radilo. Jedino što jebemti tipkovnicu koju se ne može bez softwera koristiti ![]()
![]() |
#7390 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7392 |
Premium
|
Ma mislim da ću odustati kompletno. Čitam na SignalRGB discord serveru iskustva korisnika. Pored customer supporta i softver im je živi užas koliko vidim. Znači ljudi nemilo pljuju po Everestu i Mountainu kao brandu općenito i ne samo tamo. xD A za takvu keybu softver je ključan ako se želi iskoristiti sve điđe koje nudi, zbog čega bi i kupio. Makar toliko sniženo, čini mi se da bi samo živce gubio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7394 |
Premium
|
Jok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7397 |
Premium
|
Evo pišu da je poslano |
![]() |
![]() |
![]() |
#7398 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Support je užasan. jako dugo sam čekao isporuku jer nije bilo na stanju switcheva koje sam naručio i nisu mi htjeli poslati tipkovnicu sa drugim switchevima iako su ih imali na stanju i cijena je ista. Tipkovnica je plastična sa aluminijskom gornjom pločom. Teška je i djeluje kvalitetno na prvu. Stabsi su zadovoljavajući. Ja sam promijenio i switcheve i capse jer su tvornički ispodprosječni. Modanje nema smisla po meni, probao sam svašta. Za te novce i ako vam je prva meh nećete bit razočarani. Ako hoćete stvarno kvalitetnu meh tipkovnicu mogli bi se razočarati.
![]() |
![]() |
#7400 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#7402 | |
49%winner
|
Samo mali update vezano za Ozone shop. Na kraju su ispali malo pederi. Vec 20+ dana me zavlace da transakcija nije prosla, a ja cekam kad ce mi se te iste pare vratiti na karticu jer meni su pare otisle. Ispada da transakcija JE prosla, 3D potpis uredan, trgovac primio pare. Potvrdila karticarska kuca. SZK sere kvake da njima nije proslo (jedna dosta bahata zena vodi SZK mail i telefon). Anyway, ja sam na kraju dobio te zvucnike po toj smijesnoj cijeni, ali da su pokusali pecati u mutnom, vjerojatno jesu. Ocito je popust bio nerealan i ko fol "transakcija misteriozno nije prosla". Kasnije su i makli taj popust s weba sto smo vec i komentirali. Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7403 |
Fresh Juice
|
Ne znam, meni normalno transakcija prošla, došli zvučnici, nitko se nikad nije javio. Isto još par ljudi na bugovom forumu. Brijem da si izuzetak jer si taman uzeo u nrkom limbu kad se popust maknuo. A kaj na lraku hoće oni? Da nadoplatiš zvučnike ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7404 | |
Premium
|
Citiraj:
ja piknuo sada, red switchevi, crna, nordic layout, ali to me ne jebe 5%, idu drugi keycapsovi gore, biti ce odlicna za ured ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7405 |
49%winner
|
Ma nis ne zele, prvu narudzbu su mi stornirali, ali sam uspio uloviti drugi put s placanjem pouzecem umjesto karticom jer je cijena to jutro jos uvijek divljala pa se eto posrecilo. Samo eto 20 dana mi Ozone szk govori da oni nisu primi pare i nemaju mi sta stornirati, a sad znam da to nije tocno.
![]() |
![]() |
#7406 |
Fresh Juice
|
Aha, ti ganjaš novce od prve narudžbe. A tebi se nisu pare automatski vratile? Da nisi slučajno ni skužio i potrošio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7408 | |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7409 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Jesu ovi monotori na ekupi dobat deal? https://www.ekupi.hr/hr/Blockbuster-...tori/c/VIA0117 Nisam u tim vodama, ali sam se zacudio da postoje monitori poznatih marki za 70-80 eura. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7410 | |
Premium
|
Citiraj:
136 Key Polar Day PBT Double Shot Side Print Shine Through Backlit keycaps For MX Mechanical Keyboard 108 96 87 NJ80 84 68 64 61 - AliExpress 7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|