|
![]() |
#20224 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20225 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nisam zna da je g4 u prici... al ko gleda top end lg oled vs mid-low end tcl? Ka da gledas oces kupit lambu urusa il daciu duster... Inace sestra mi je uzela c3 i ja osobno ne vidim neku razliku prema c9, nisam usporedjivao tv do tva, jer nisu na istoj lokaciji, ali marginalne razlike za ono sto sam ja gledao, black crushing i brightness bolji, ui puno brzi al ostalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20226 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20227 | |
hungry, for a little more
|
Citiraj:
Ono što eventualno može biti opcija je traženje po Njuškalu istog tog modela koji nema razbijeni panel, dogodi se, neće se upaliti pa se ljudi rješavaju, a panel ispravan. Ali moraš imati i sreće i strpljenja. 55" Philipsi su mislim među popularnijim izborima kod nas, tako da nije nemoguće da će naletjeti takav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20228 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Moraju jedan pokraj drugoga biti, onda budu razlike vidljive ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20229 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Osim toga, moguce je da nesto sto ti vidis/uocis, drugima je to potpuno nevidljivo, kao kad vidis mrtav pixel, jer znas gdje je, a niko drugi ga ne vidi niti ga moze uocit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20230 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni je to ko ray tracing u igricama, vidim ga samo ako direktno usporedjujem jedno sa drugim ![]() Ali da sto si rekao, neko vidi neko ne vidi, razliku izmedju oleda i LCD-a vidis iz neba, cak i sa ovim novim "MiniLED" vidi se razlika, al ovo ostalo... Iako su i mini led odlicni sta sam ja vidio cisto da se razumimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20231 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
mene zanima sta je lika na prethodnoj stranici navelo na komparaciju ![]() po njegovoj logici, zasto uopce davat za ista bolje od 43'' vivaxa?
![]() |
#20232 |
Premium
|
Uzeo bi si za sobu https://www.elipso.hr/audio__video/t..._plus_TAB5109/ Ali vidim nekakav Titan OS, ne mogu izgooglati. Jel moguće Streamio instalirati na to? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#20233 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20234 |
Premium
|
Opet ja. ![]() Imam jedan 65" Philips TV viška trenutno, 4k, star 6 mjeseci. Slažem man cave/gaming room, komp, ps5, pc, 3 monitora + tv. 3 monitora za rad + tv za gaming, PS5 i pc mislim spojiti na TV. TV je 4k, imam 3070, znam da to nije idealno. Da li ja mogu na tom istom tv-u igrati u 1080p ili 1440p? Ne želim gejmati u 4k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20235 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Koristim 6700XT + FSR (ako igra podržava) na TV-u i imam 60 fps-a na high postavkama. Meni čisto ok ![]() Last Of Us na PC-u mi je imao 50-60 fpsa stalno na high, Uncharted 4 isto. Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 31.12.2024. u 10:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20236 |
49%winner
|
Uredno igram na 4k tv-u u fhd rezi. Ako si dovoljno daleko neces skuziti razliku osim ako pixel peepas. Qhd je isto oke, ali omjer pixela je malo nepovoljan. Ne sjecam vise se izgleda li to losije ili ne od fhd-a.
![]() |
![]() |
#20237 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() FPS mora biti visok, ako igra radi na FHD-u na 80FPS-a a na 1440p na 40, neću sigurno igrati na 1440p. Citiraj:
To sam htio čuti. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20238 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20239 |
Premium
|
Ma ne igram shootere. ![]() Jednostavno, takav sam. Ne mogu igrati nešto što vidim da trza. Od prvog dana sam takav. A pošto igram igre zadnjih 2 godine možda 5 sati tjedno, bude dobar i FHD, mislio sam nekakav 4090 komp slagat, ali radije ću garažu napravit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20240 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#20241 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Za sad samo low-end će imat Titan al kroz dogledno vrijeme tko zna. Na linku ima više o tome: https://www.whathifi.com/advice/what...stem-explained |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20242 | |
Premium
|
Citiraj:
I valjda zadnje pitanje od mene u ovoj temi do daljnjega. https://www.sancta-domenica.hr/telev...google-tv.html Mišljenja? Uzeti to ili Samy? https://www.sancta-domenica.hr/telev...d-85qn85d.html Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 31.12.2024. u 17:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20243 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Od mog phillipsa još ništa... Naručen 04.12. u pevexu i bil sam uvjeren da bude to stiglo u tri tjedna do Božića... Sam sam si kriv kaj slušam preporuke iz privatnih poruka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20244 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Problemi zbog slušanja preporuka iz privatnih poruka će doći na red nakon dostave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20245 |
Premium
|
Ma za 1699evrića 77" OLED je poprilično dobar deal, zar ne? nisam ga ni van granice našao po toj cijeni. Panel je isti koji i LG koristi, Titan OS je sranje, ali za filmove koristim panasonic blu ray player. Ambilight koristim već par godina na trenutno klasičnom LCD TVu i nemam zamjerki . Glavno da Netfilx na OSu radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20248 |
Premium
|
Ja sam nakon xy godina odlučio ne ići na Philipsa više, nakon 4 komada. TCL će pasti danas mislim, 85", još malo važem, ali ako će biti sve po planu, danas naručujem. https://www.sancta-domenica.hr/telev...google-tv.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#20249 |
Premium
|
Menu će ovo biti treći Phillips TV po redu, za pohvalu je kaj se niti jedan do sad nije pokvario, sam kaj je dijagonala postala premala. Pišem dalje tam oko Uskrsa kad ga pevex i In Time specijalci dostave. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|