Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.10.2024., 19:20   #1
pasara
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Whatsapp

Jedno pitance za znalce.Kad mi je zaslon na mobitelu ukljucen i netko me zove sa whatsappa i ne javim se vidim propusten poziv sa istog,ali ako je zaslon iskljucen ne vidim propusten poziv.Sve obavijesti su ukljucene,pa mi nista nije jasno.Unaprijed hvala i lp
Radi se o androidu 13
pasara je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2024., 00:49   #2
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Nisi jedini s tim problemom. Viber isti problem na 3-4 telefona u obitelji. Svi redom mobiteli stari 2-3 godine znaci dobili nekoliko azuriranja, nisu svjezi. Jedan sam resetirao na tvornicke,sve radi. Valjda treba svake 2 godine reset da radi sve ok
spawn je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.10.2024., 10:50   #3
pasara
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Nisi jedini s tim problemom. Viber isti problem na 3-4 telefona u obitelji. Svi redom mobiteli stari 2-3 godine znaci dobili nekoliko azuriranja, nisu svjezi. Jedan sam resetirao na tvornicke,sve radi. Valjda treba svake 2 godine reset da radi sve ok

Hvala.Necu ga sigurno resetirat zbog ovog,ipak mi nije od zivotne vaznosti.Lp,Dino
pasara je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2024., 21:12   #4
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
imao sam zanimljiv problem, barem se nadam da je to bio problem i da sam ga riješio, mjesecima unazad na stolnom računalu, kako bih upalio whatsapp desktop (baš u pregledniku, ne program instaliran na disku), znalo bi mi se dešavati da se odspoji konekcija sa interneta, u kući niko nema nikakvih problema sa spajanjem na wifi, već samo isključivo stolno računalo... i ne možeš ga natjerati da se spoji čak niti na mobilni hotspot, restartam komp, instaliram desktop aplikaciju, i nema više tih problema

a namučio sam se nekoliko mjeseci unazad, pa kupio novi usb wifi dongle za spajanje, pa sam mislio da je možda nešto s kućnom mrežom, ali od ukućana nema nikakvih problema, isto tako preko mobitela spajanje na kućni wifi radi savršeno... malo čudno, zar ne? čak sam i izbrisao avg/avast antivirus koji sam imao i pustio da radi na win10 defenderu i opet se pojavljivao problem... sada već neko vrijeme sve radi glatko, nadam se da sam našao rješenje za taj problem, ali zar nije malo to čudno? očito je došlo do nekakvog klanja na relaciji web whatsapp + spajanje na internet?
Staro 01.01.2025., 16:10   #5
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
izgleda da ipak nije do toga :\
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme