|
![]() |
#1291 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kapitulirao sam, ne da mi se više, postao sam Hrvat ![]() Objektivno gledano, 15 eur za 6 ljudi i nije tako puno, to je samo malo više od jedne porcije fritula ![]() Kod mene se yt gleda puno više i od netflixa i od maxa, disneya itd. S obzirom na količinu contenta izdržljiva je cijena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
AirTag je najjeftiniji pa eto, da imaš barem jedan. Neće pomoći za YouTube premium al' će pomoći Apple da zna gdje si ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#1297 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
yep, i ja jutros dobio mail na novo.. sad čemo ignore, možda prođe ili trk na onu metodu sa vpn ? samo nisam siguran, mora mi pretplata biti off ? kartice pobacat sve van i na novo odradit proceduru ? https://www.reddit.com/r/youtubeprem...ice_429_using/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
koji vpn si koristio ? jer meni ne izbaci vpn tunnelbear app.. skinuo sam tunnelbear na pc argentina .. youtube na bluestacku . i dobijem cijenu al preko google pay verifikacija kartice, na kraju izbaci da kartica nije iz države argentine pa ako netko ima step by step .. bilježim se sa štovanjem Zadnje izmijenjeno od: dadoremix. 20.12.2024. u 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1301 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2024
|
Citiraj:
prvo sam obriso stari profil za placanje u gpayu i sve podatke. onda sam se izlogiro, upalio vpn, ulogiro, napravio novi profil s karticom iz revoluta i argentinskom adresom. to sam radio na PC-u, a prije nego sam upalio revolut na mobitelu sam upalio vpn i tek onda uso u revolut da dam podatke za karticu. ovo je sigurno overkill za vpn na mobitelu, al uspilo mi je. i onda ides na bluestacks provest placanje, a tamo sam koristio samo vpn na bluestacksu i ima fora da ti ne zeli prihvatit placanje, ali onda ugasis i upalis vpn i prode |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2024
|
Bs ima svoj vpn(tunnelbear) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Premium
|
Jel prolazi bluestack metoda? Mislim si da bi opet mogli stizati emailovi nakon par mjeseci pa cu vjerojatno otkazati pretplatu i krenut s pasivnim metodama blokiranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Premium
|
Jel pretplata mora biti neaktivna/istekla za bluestacks? Meni jos traje par dana i ne mogu dolare nikako dobiti... Upalio sam tunnelbear na bluestacku |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U mom slucaju je bila neaktivna. Ali bio sam u pakistani u morao preseliti u argentinu pa sam dobio dolare. Poslano sa mog GM1910 koristeći Tapatalk
![]() |
#1310 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Update za Indiju preko Applea. Ne treba se logout iz trenutnog iclouda, može se samo odjavit s "Media & purchases" i normalno prođe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Uspio sam se prijavit na Argentinu bez bluestacksa, bez iphone procedure... Iz puno, puno pokusaja... Svodi se na brisanje adresa, gpay-a, kartica iz googlea...te ponovno kreiranje uz sveprisutni VPN revolut kartice, adrese, gpay payment profila te provodjenje placanja uz kombiniranje pc-a i mobitela. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|