|
![]() |
#2431 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Dečki, danas sam skoro razvalio mob u zid i to zbog googla. Naime hitno trebam poslati SMS i otvorim jedinu sms app koju imam na mobu a zove se SMS i kaj me dočeka, login u google te pitanje da li želim sherat svoju sliku i ime sa ljudima preko SMS-a. Naravno da ne želim ali to govno od googla me ne pušta niti u postavke bez logina. Skinem drugi app random a taj pak mi ne da da ga otvorim osim ako ne namjestim da je ta app default. Opet smeće neko. Ugl jel postoji neki app za SMS a da radi onako "glupo" ko na starim 3310-kama? Thx P.S. Možda sam fulao temu, ne znam di bi ovo pitao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2432 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Jesi se upitao da nije problem u tebi? Ako nisi se htio prijaviti u "SMS" app ne vidim gdje je problem da postavis drugi SMS app kao default? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2433 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj QUIK, fork starog QKSMS. Preuzeo ga je neki amater u programiranju, ali ne izgleda loše. https://github.com/octoshrimpy/quik
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2435 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Pozdrav ekipa Uzeo sam android multimediju za auto (android 13) i gore na tabletu bi htio deinstalirati neke aplikacije, no niti se mogu deinstalirati, niti onemoguciti Radi se ocito o sistemskim aplikacijama za slike, muziku To bi htio maknut skroz i instalirat nešto svoje Kako da to ucinim i da li mi je pametno to raditi uopce?
![]() |
#2436 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš preko ADB-a, USB ili wireless, ovisno što podržava.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2023
|
Kolegi s posla mali je stavio šifru uzorak na mobitel koje se ne sjeća. Može li se ovo zaobići? Zasad nailazim samo na negativne odgovore da to rješava samo tvorničko resetiranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Registered User
|
Kolega je nosio mobitel u jedan servis i tu mu je skinuta šifra. Ne znam kako, ali da nije možda s programon kao Dr. Fone od firme Wondershare? https://drfone.wondershare.com/ Wondershare bi bar po mom iskustvu trebala biti provjerena firma? Koristio sam prije davno neke njezine programe i radili su normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2440 |
Registered User
|
Postoji li android program koji bi nepročitane whatsapp obavijesti i propuštene pozive svakih 15mn ponovio zvučnom obavijesti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2441 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ali mogla bi biti pre/skupa prica ako nisu full bitni podatci Zavisi koji je mob i verzija OSa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2442 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Vjerojatno ima danas takvih appova, ja sam cuo za ovu: https://play.google.com/store/apps/d...uston.buzzkill
![]() |
![]() |
#2444 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
https://www.androidpolice.com/usb-condom-setting/ Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#2445 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Haha blokiraju usb port i sprijece 1 promil ukupnih napada, ali i dalje omogucavaju gasenje moba, wifija i bt-a kada je mob lockan i time lagano zamracis mob kad ga ukrades ili nadjes na cesti sto se ipak malo cesci slucaj... Blah!
![]() |
![]() |
#2447 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Radovan baca daske ![]() https://www.autoevolution.com/news/g...de-250520.html Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#2448 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
na galaxy J5 2016 koji je imo android 7 sam uspio stavit Lineage OS 17.1 to je kao android 10 pokušavam instalirat aplikaciju koja inače uredno radi na drugom mobu na androidu 8 al odbija skinuo sam najstariju verziju te aplikacije a prek dućana veli da ta aplikacija neće funkcionirati na uređaju imali kakva fora il je to to? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|