|
![]() |
#13771 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13772 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pozdrav, radio sam switch sa huaewi p30 na samsung A35, sve je prebacilo dobro osim sms poruka, sve ih je razvrstalo posebno po dolaznim i posebno po odlaznim. Dali je netko imao takav problem?
![]() |
#13773 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13775 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2024
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13776 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je ova vijest točna, sve što mogu reći je - fala **rcu, bilo je i vrijeme https://x.com/yabhishekhd/status/1869899883408162963
![]() |
#13778 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo malo testiranja kamere na Galaxy S24 FE, za sada mi se čini ok. Širokokutna kamera onako, prosječna, glavna sasvim ok, kao i zoom. Imao sam prije Xiaomi 11T Pro, koji se puni sa 120W, S24 FE sa 25W punjenjem je dosta sporije. Mama mi ima Xiaomi 13 Pro, na njemu je puno bolja širokokutna i zoom kamera (ima više detalja) https://www.youtube.com/watch?v=RcUPR-nVZkU
![]() |
#13780 |
Premium
|
Kažu DS na njihovim stranicama, što je i za očekivati jer je 99% mobitela kod nas takvo
![]() |
#13782 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Jedno vrijeme se ovdje pričalo da će cijela S25 serija biti isključivo Snapdragon svugdje u svijetu, hoće li biti tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13783 |
Premium
|
Ne zna se. Pojavile su se obje na testovima. Vlada mišljenje da će ipak imati SD. U verzija, kao i kod prethodnika, svakako dolazi samo sa SD-om. I postojati će Slim verzija koja će na tržište doći nešto kasnije u odnosu na 'braću'.
![]() |
#13785 |
Premium
|
Točno je da imaju velikih problema u proizvodnji tj. puno škarta, ali čitao sam da su se na testovima pojavili i Exy verzije pa me malo strah. Exy je toliko loš da se Google odlučio da će sam napraviti dizajn novih Tensor čipova koji će se naći u P10 seriji. EDIT: evo što se do sada zna o S25U https://bsky.app/profile/rquandt.bsk.../3lf6yrcrd4k2u
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 09.01.2025. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13786 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
pozdav, molim vas info da li se na s23u može sa spen pznačiti tekst na fejsu ili webu te da ga odma prevede sa engl na hrv. znam da ima opcija prevedi kada spen držiš malo izad zalosna/strane riječi ali mi nema na hrv prijevod. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#13788 |
Premium
|
Procurile okvirne cijene S25 serije, ali vjerojanto nisu 100% točne. Po njima, S25 će biti skuplji od S24 za oko 100 EUR. https://www.sammobile.com/news/europ...nting-pricing/
![]() |
#13789 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13790 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Decki kakva su iskustva za Samsung sto se servisa i reklamacije tice ako se recimo na okviru mobitela vidi znak ostecenja od pada kao mala "udubina tocno na cosku (z fold 5) a na ekranu se pojavila sitna mala crna tockica kao ostecen pixel ,vjerovatno nista od garancije ? Pitanje bi glasilo da li ako se vidi bilo kakav trag ostecenja na mobitelu ,vrijedi li garancija ili je odmah odbiju bez obzira o kojem se kvaru mobitela radi?
![]() |
#13792 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13793 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Po slobodnoj procjeni nece ti priznat garanciju Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13796 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Ne piše to u nikakvim člancima zakona nego u jamstvenom listu. Ni jedno jamstvo ne vrijedi ako uređaj ima fizička oštećenja. To opet ne znači da će ga netko odbiti, možda zanemare oštećenje ako zaključe da nema veze s kvarom. Ali ne moraju i zakon je tu na njihovoj strani jer su prekršeni jamstveni uvjeti. Uostalom, ne znam zašto pisati po forumu i nagađati što će biti, nek odnese na servis i gotovo.
![]() |
#13797 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
da,evo poslao upit i slike jednom od ovlastenih servisa pa cemo viditi odgovor,ujedno ce i drugima pomoci da znaju sta ocekivati u ovakvim i slicnim situacijama
![]() |
#13798 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Samsung sa OneUI 7 izbacuje Samsung DeX! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|