|
![]() |
#77732 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
I u Njemačku se dovode auti od svukuda pa se prodaju tamo pod njemački :-/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#77734 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Apsolutno nemam zamjerke da odu 10km od civilizacije ispuhat se na relativno siguran nači, na snijegu gdje su brzine dovoljne za udubit blatobra, nema pješaka. Puno bolje nego debilizam koji je bio medijski popracen kod Supernove ili Kauflanda. Čak štoviše, da je barem više takvih mjesta ![]()
![]() |
#77735 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Da se vratimo na malo veselije teme... nedavno sam u City Centru naletio na par Citroenovih zastava i izlozen auto. Na prvu mi nije bilo jasno odakle Citroenove zastave pored to kineskog isprdka, kad ono, to je Citroen C3. Od izgleda samog auta, badge-a naprijed, izgled iznutra (da ne spominjem izgled airbag-a na volanu i badge-a na njemu...). Sta sam propustio? Kad se desio rebranding? Vuce na njihov prastari znak, al puno plasticnije i gluplje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77737 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nakon 10tak dana od preuzimanja, da se i ja pohvalim makinom, a nisam bas aktivan u ovoj temi. Nakon razgledavanja S-Crossa, MG ZS-a, Yaris Cross-a, nenadano mi uletila ova prilika za takorec isti budzet. C-HR Hybrid 1.8 Privikavam se jos na cvt automatik i hrpu ficura, ali za sada, auto mi je iznad ocekivanog. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#77738 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ispuhati se, a joh... :')
![]() |
![]() |
![]() |
#77739 |
Premium
|
@Nino Opa super izgleda. Bio je i meni u uzem krugu ali je brzo ispao zbog malo mjesta za familiju sa dvije sjedalice....Daj malo vise detalja. Mogu si misliti koji imas upitnik nad glavom ako si prije kao ja vozio starije generacije ![]() Puno sretnih kilometara zelim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77740 | |
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
Mda, baš na Platku o kojem pričamo je bilo ono s*anje kad su tri UFC punoglavca zapeli u snijegu s BMWom pa se potukli s GSSom. Očito su mislili kao i ti da su daleko od civilizacije i da je to u redu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77741 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Samo fali klasični "nek idu na Grobnik ispuhivat se kolko god žele"
![]() |
![]() |
#77743 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako ih bas jako napuhuje neka si popiju Flobian. A za plava jaja koja dokazano ometaju finu motoriku desne noge ima samo jedan lijek kojeg, nazalost, ne pokriva dopunsko. Dobre feste svima i samo gas (na izoliranim mjestima, jasno) 🍻
![]() |
![]() |
#77744 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77746 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Da se pohvalim, danas naručen Renault Captur. Boja je Rafale siva s crnim krovom, Tce 140 ručni s Techno opremom ali doplaćeno: Dvobojna karoserija Paket Zima Paket Navigacija i parkiranje Rezervni kotač Uzdužni krovni nosači Zimske gume (140 EUR je je on samo 440 EUR i samo se kod njih može iskoristiti a cijene guma nemaju veze s tržištem) Produljeno jamstvo na 5g/100 000km je uključeno. Ukupno 27k EUR, službeno isporuka za 3-5 mjeseci, neslužbeno 2-3 mjeseca jer s lagera nemaju ništa efektivno, ono što imaju je već odavno rezervirano. Sada još prodati Megana da zatvorim financijsku konstrukciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77747 | |
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
Ako ti je jedina alternativa život pod staklenim zvonom (ako ne možeš driftati po “najizoliranijem mjestu na svijetu” zvano Platak) onda se zapitaj… |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77748 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Tako je, ako se tebi ne sviđa što se netko xx kilometara od tebe na parkingu zabavlja drifrajući sa 20km/h, dok ih gledaju ljudi koji su došli baš iz tog razloga, treba ih stavit iza rešetaka, jer postoji bolji način, staza koja običnog smrtnika košta trećinu plaće za gušt od 2 sata ![]() To da provedeš 2 sata gledajući u retrovizor da se makneš nekome sa autom od 100 000€ i gumama koje koštaju ko kvadrat stana u ZG je svakom ljubitelju automobila sigurno mokar san. jebemti postali smo cicije, sve što se događa van ekrana nekog vrijeđa...ko da su došli divljat na školsko dvorište za vrijeme velikog odmora..
![]() |
![]() |
#77749 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ukratko, ne drifta se na za to predviđenim područjima (ograda, čistina) jer: – to nije “fora” ako nije na javnom mjesto gdje drugi vide – ne žele to dodatno platiti – nije lako ni svima dostupno otići na ograđenu stazu, pogotovo onima koji žive na udaljenom otoku (stoga driftaju zavojima otočnih cesta) ja obožavam driftati na zagrebačkom rotoru, ima dosta ljudi koji me vide i onda se još priča o tome danima. A tek koliko p*čaka riješim te dane.... Smart roadster, naravno ![]()
![]() |
#77750 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 24.12.2024. u 12:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77751 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
- možda nemaju? - u prometnom rushouru? I dalje ne vidim razloge za ljutnju što se nekolicina ljubitelja okupila na prilično udaljenoj lokaciju, u kasne sate, da se izguštaju na najsigurniji tada dostupan način. Nisu se došli vrtit na sred Korza u sred Adventa, ljudi koji su se tamo našli su koliko sam shvatio iz konteksta i došli iz razloga da vide te egzibicije. Maestralan humor, maestralan, Ž. Pervan za svog života nebu dostigao tu razinu
![]() |
![]() |
#77753 | ||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Slobodno mores pitati sta te zanima, pm, mob, stogod. ![]() Citiraj:
![]() ![]() U sridu. Dobio sam sljedece upute za novi avto. ![]() - Bijela boja - Klima - Automatik Eto, dobila je sve. Btw, nisam ovo nikada dozivio, ali neznam kojim vragom je auto premazan da se nista ne skuplja prljavstine gore. Iz Osijeka do Umaga dosao, lokalno 7 dana, prekjucer bio do Ljubljane po kisi, povratak po susnjezici i jakom snjegu. Nisam ga pipnuo jos, pranje itd... Neznam kako bi opisao ali na autu nema tragova prljavstine, cisto malo na straznjoj plastici dole i malo malo po pragovima, plasticnim. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77754 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Sretno, drago mi je da se netko veseli novoj igrački. Kaj 27.000 eura za red veličine Clio? Pa jebeno ništa danas nije normalno. 1.2 Tce? Su riješili problem=? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77755 | ||
PRO
|
Citiraj:
Kako medo kaže: želim ti puno kilometara bez ikakvih problema, a sa sve savjete oko Toyote, tu je Wolverine ![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#77756 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Dok svijet brije na robotaxije, Kinezi idu korak dalje... ![]() ![]() Usput, nekidan su EHang potpisali ugovor o financiranju sa Changan Automotive vrijedan 14 milijardi USD za sljedecih 5 godina... A Changan Automotive je, e jbg, recimo samo da imaju 21 tvornicu u Kini... https://www.globalchangan.com https://www.youtube.com/watch?v=e2ub1iF5jGg
Zadnje izmijenjeno od: calypso. 24.12.2024. u 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77758 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Oprostite moralna vertikalo. Mislio sam da ohrabrujemo da aktivnosti koje nisu prikladne svakodnevici većine maknemo van gradova i sela, tipa na udaljene neposjećene parkinge, kao u ovom slučaju laganog drifta po dugo očekivanom snijegu u 8 navečer? Možda bi trebali imat svoj parking u sred ničega pa bi bilo po istančanim kulturnim manirima današnje buržoazije?
![]() |
![]() |
#77759 |
PRO
|
Ajmo biti malo ozbiljni. Da, tako je. Ako ćeš se već baviti potencijalno opasnim radnjama, onda to treba biti u kontroliranom, sigurnom okruženju, a ne na fakin javnom parkingu, gdje god da bio, JAVNI je parking. Također, ukoliko dođe do nekog sranja, jer se auto koristi na način kojem nije namijenjen, treba biti određenih mjera opreza (hitna, vatrogasci). Jer svi su baje na tom parkingu dok se ne dogodi sranje, ko kad se dogodilo kod supernove u buzinu. E onda svi imaju facu debila IQ 40, čude se čudom kako je mercedes od 500+ konja skuplja ljude dok je drifta po, naravno, javnom parkingu.
![]() |
#77760 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Koji god auto da sam gledao još je podnošljivo dok ne tražiš ništa, ali ako hoćeš išta od opreme leti u nebo. A polovnih mi je dosta više, jer ovog aktualnog sam povoljno uzeo ali sam to sve vratio u ove 2 godine. To je 1.33 TCe s 140 konja, isti motor koji koriste u Australu i svim modelima više manje, valjda nema nekakvih mana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|