|
![]() |
#661 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Čak i da ga naprave kak su sve zamislili i obećali, onima kojima se igra ne sviđa sada nebu se svidjela ni sa alife 5.0...nije to baza igre nego zona, istraživanje, napucavanje. Čekam da se updejta pa da mogu dalje, da je barem ovo govno od zakrpe došlo koji dan kasnije. edit: navodno se već isplatio te idu dva DLCa i netflix serija... https://itc.ua/en/news/s-t-a-l-k-e-r...8V2G3n-gfda0bA Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 19.12.2024. u 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ok, prije updatea mi nije bilo guide u Yanivu, sad nakon updtaea ga nema ni u Rostoku ![]() Sreća pa sma jednom već odigrao do kraja, sad želim malo po side missions derat a onda ću u neki drugi kraj odradit. Nekako mi se nakon updatea čini igra fluidnije.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 19.12.2024. u 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Jučer skinuo S T A L K E R 2 Heart of Chornobyl v1.1-RUNE Veličina raspakirana 155GB. A pisalo je da je sam update 110GB. Pet puta (cijelu noć) snimao iznova a ono sve gore i gore. FPS s 160 padne na 15. Na momente zastane sekundu, dve. Užas. Nedostaje preskakivanje video scena. Tko zna što sve fali. Neću ni saznati jer odustajem. To mi izgleda neki mučak pogotovo zbog veličine. Pa velika je kao i ne koje sam prije skinuo. Vraćam se na v1.0.2 od GOG-a. Barem sam normalno igrao (uz nekoliko preinaka). |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Bakice, pa ti si živ! Ajde, bar jedna dobra vijest danas… ![]() On topic: skinuo patch, ali nisam puno igarao. Nakon 110 sati napokon došao do point of no return, sad idem uživati u finalu, zasad samo znam da me Ward i Scar mrze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Premium
|
Citiraj:
Moram se posut pepelom. Cijelu noć snimao, brisao, snimao... psovao uploadera i ine, a ja krivac. Posumnjao da sam krivo raspakirao igru i bilo je baš tak, jer mi je igra sad veća za 2,5 GB. Debelo ostario, ali izgleda da nisam još naučio da ne treba brzati. Zadnje izmijenjeno od: Bakica47. 20.12.2024. u 12:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
|
Banditi su nešto manje blentavi. ![]() U međuvremenu izlazi ili je već izašao patch 1.1.2. .Riješeni su neki problemi sa zaglavljivanjem kompilacije shadera, što je dovelo do beskonačnog vremena čekanja ili pada. .Riješeni su neki problemi s učitavanjem spremanja. .Popravljeno rušenje tijekom izlaska iz igre .Dodana je funkcija spremanja sigurnosne kopije, koja će se automatski spremati i pohranjivati i trajati 4 dana (samo za PC). Kod 1.1.1 treba pripaziti - pročitati za koga je. Ja na brzaka stavio i brzo se vratio na staro jer nisam mogao ući u igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Nisam je planirao ponovo igrat dok jos malo ne srede, ali ste me nahajpali pa uzmem kljuc. Ima vec dosta cool klipova sa NPC-evima i njihovim "zivotima" u zoni. Sad bi to trebalo biti vec bolje a ne ono spawnanje iz oblaka. Jedino niko ne spominje wallhack. Nadam se da su i to fixali ali ovo po do sada vidjenom, dobrih su stvari ubacili. ![]()
![]() |
#677 | |
Premium
|
ima testova, vidi se da nema više govora o radijusu od 80 m...hodaju u daleko većem radijusu. Citiraj:
![]() evo ja ga ostvario. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
"Samo vodu ne!"
|
Ovi videi izgledaju obećavajuće po pitanju A-lifea. Jesu li na kraju samo povećali spawn radius, ili likovi hodaju po cijeloj mapi dok ne umru, kao prije? Jel i dalje sve na trigger? Primjer; na tornju si u podne i pregledaš sve oko sebe ispod detaljno. Spustiš se po ljestvama, i odmah te napadne čopor boarova (svaki put) s leđa čim se spustiš i takve stvari!? Nevezano uz to, 2 stvari koje su mi bile najveći deal breaker poslije nedostatka a-life i triggera su bile lampa koja ne osvjetljava ništa, pa je glupo izlaziti noću (nightvision mi ne fali) i što nema dalekozora. Zapravo nedostatak dalekozora (znam da se može koristiti scope) mi je bio prvi znak da nešto ne štima. Odigrao sam kojih 5-6 sati prije nego sam stao, i nisam naišao na dalekozor. Stvarno ga uopće nema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
|
za beštije sam skužio da se posakrivaju kad se popneš na bilo kaj povišeno,. čak i na kutiju od metra. Čekaju da se spustiš ![]() Dalekozara nema, kao ni nightvisiona, šteta. Lampa je mala na glavi, ona ribička i to svijetli valjda kako treba. Meni je OK na VA panelima, nije pretamno, na OLED se valjda niš ne vidi ![]() Po mraku sam pucao u smjeru bljeskova iz oružja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
"Samo vodu ne!"
|
Haha. Da. Flesh se ima naviku sakriti iza stabla, pa viri s obje strane, i možeš ga lijepo polako upucati s bilo čim, dok si na povišenom. Mislim da je to i službeno okarakterizirano kao bug i riješeno u jednom od ovih updateova. Ali ne pričam o tome. Nego situacija kad doslovno ničeg nema, i onda sekundu kasnije kad "staneš na minu" spawna se čopor točno tamo gdje si sekundu prije gledao i tak da je umjetni izazov. To sam u par sati primjetio 10-ak puta, i u jednoj od situacija sam baš išao provjeriti i loadati razne save-ove, čisto da vidim jel to skriptirano, i bilo je. Primjer situacija u onoj nekoj močvari gdje je pao Mi-8. Neki sidequest stash mislim. Lesser zone, odma na početku. Nightvision...ok...kužim. Bez nightvisiona je osjećaj agorafobije i aklufobije veći. Ali to što je svjetiljka na glavi 10x slabija od realnosti je bedasto. Jedini rezultat toga je da sam već nakon par sati igranja počeo spavati po noći, a nekad je igranje po noći bilo cool u stalkeru. Meni se prije čini da je razlog tome što se nije isprogramirao stealth kako treba. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 21.12.2024. u 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Premium
|
Brijem da toga ima i dalje, jednostavno ignoriraš, igra od stotinjak sati za istražiti svašta nešto i za ispucati par vagona municije...te sporadične manjkavosti su zanemarive u odnosu na sve ostalo. Barem meni, ne blokiram mi jedno stablo cijelu šumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
"Samo vodu ne!"
|
Pa ovisi kako gledaš. Nije mi problem bio gledati pokvarene teksture, likove koji zapnu u glitchu ili umru zbog buga i zaustave priču, ali mrtva zona mi je užas. Ja sam stvarno sve Stalkere popratio u realnom vremenu tada. I za razliku od većine, najviše sam volio Clear Sky, bez obzira na bezbroj bugova i glitcheva pa i spawnanja. Osjećaj žive zone i frakcija mi je tamo bio najbolji. Ja sam vjerojatno malo specifičan i imam beskrajna očekivanja; zato jer sam star za gejmera i zato što sam si pred 15 godina obećao da ako ikada još zaigram neku igru, da će to biti stalker 2. Shodno tome su očekivanja maksimalna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
|
fora je kak su uveli ovu animaciju za blisku borbu, brijem da je originalna. https://youtube.com/shorts/CMpgLkQK0...MsyMBGGA8CE3VP |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Doslovno zaletavanje na neprijatelje/nema nekog taktiziranja, prolaze pokraj neprijatelja ko da im je FOV 5°, zaletavanje na prijateljsku granatu... svi stoje na jednom mjestu umjesto da se raštrkaju, nadu zaklon i sl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Znaci dodali su taj A-life i sve super samo sad ima naravno vise neprijatelja,gubi se onaj osjecaj pomalo ispraznosti Zone i naravno neprijatelji sa automatskim oruzjima isprazne spremnik u tebe,niti vidis gdje je,pun k grmlja,kisa pada i vani noc,ali ne oni imaju lasersku preciznost,pa dobro koji k sa takvim glupostima ,takve sitnice mi osobno narušavaju car igre jer krenes raditi sidequest,sretnes 20 npc na putu gdje ih je bilo mozda jedan - dva i izresetaju te kao ementaler,shvatio bi da da su high tier ekipa,a ne banditi sa dvocijevkama Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nakon 106 sati odradio dva endinga, vraćam stari save pa idem odraditi još dva preostala. Nakon toga vraćam point of no return save i krećem češljati Zonu. Doslovce vrijedi svaku lipu, meni osobno GOTY. Ima da igram cijelu zimu dok ne izađe KCD2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Bice to dobro za 7,8 miseci ![]() Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
Tesko je i dalje reci kako njima radi A life ali su izgleda svi ti NPCevi u videu triggovani kamerom. Ako se popnes na neki toranj, NPCevi nestaju nakon stotinjak metara i dalje: https://i.ibb.co/f4NFwgf/image.png Nestaju prije mosta iz moje perspektive. Opcenito kad se gleda snajperom, mapa je prazna, ptice nema. Dok se anomalije formiranju (na zgradi ispred mene) sa ove udaljenosti: https://i.ibb.co/ZhTRz5n/image.png AI je i dalje poglup. Ako te vide na tornju bacaju bombe dole ispod mene. Da li i dalje imaju wallhack ne smijem ni testirati da sebi ne kvarim igru za ove praznike. Overall puno bolji utisak nego kada je izasla. Sad me vec vuce da igram.
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Meni dodje da opet igram, al nakon svih debilana od early verzije, skriptirane borbe, prazna zona, AI godlike aim il debili, durability bez smisla itd. Da ne spominjem idiotizam kad ti da misiju da ides "tu i tu" a to brane vojnici na tornjevima sa gaussima sta oneshotaju na retardiran range em su besmrtni. Po meni early beta za punu cijenu kao i inace. Imam osjecaj da ce moderi popravit sve prije nego se ovi sjete sta je to stalker igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Tako je bilo i bit će,sad su jos izjavili da ce updejtat starije verzije igre https://x.com/stalker_thegame/status...703303/photo/1 Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|