|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
na WA ili WA bussiness? jos uvjek neznam jel se mogu imat paralelno. to bi bilo jos bolje. 2 SIM-a i 2 odvojena WA. jos uvjek ne kuzim koja je prednost WA bussiness. dodatne opcije me apsolutno ne zanimaju. samo mozda ako ima neku prednost vezano za ovaj moj problem. da tipa mogu slat i forwardat vise poruka. iako FW me sad strah radit, samo cekam paranoicno kad ce me opet blokat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Četvrti puta ispituješ oko biznis accounta... Pa daj iskoristi više google ili chatgpt i prouči što je whatsapp biznis račun, u čemu se razlikuje od običnog, kome je namjenjen i sl. Citiraj:
Pa normalno da neće, nego će se stalno čuditi kako ovo, zašto ono, zašto sam dobio ban...
![]() |
![]() |
#246 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Daj se smiri, vidiš da čovjek vodi nekoliko whatsapp grupa s po 300 članova i u njima je jako aktivan, pa po desetak puta u kratkom vremenu forwarda iste stvari po tim grupama i sad traži rješenja kako da to nastavi raditi tu po forumu i Indian Express portalu. Kako da stigne još jesti i T&C čitati!?
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ako WA ima "community guidelines" sličan onome što ima jobito onda je to sve ali nije jasno. I oni to tako vole, da mogu raditi što god ih je volja. Mislim, mogu oni i inače na svojim platformama raditi što god ih je volja, ali ipak se pokazalo oportuno skrivati iza communitija.
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Je-o ti dinamo mater i tko te stavi u maksimir. Umjesto da naprave stadion van grada oni maltretiraju sve i stanovnike i radne ljude koji se nemaju gdje parkirati.
![]() |
#250 |
Premium
|
radio mi dual whatsapp par dana i opet mi blokali main acc :-(. opet cekam 24h i molim se da odblokaju. brisem sa tog broja sve grupe jer ovo nema smisla. btw moze raditi "obicni" WA i WA bussiness skupa. kroz bussiness cu koristiti te velike grupe na drugom broju pa ako blokaju cu uzet drugi sim. al ono sto me sada hebe nenormlano jest da nemogu nikako namjestit light theme u WA bussiness :-(. jednostavno nece promjenit. jedino kad promjeni jest kad globalno u mobu odem na light theme sto mi je koma. ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav ekipa, da li mi netko može preporučiti neki kvalitetan i čvrsti stiskač za čvarke/krumpir trebao bi majci kupiti za Božić stari joj se sav svinuo neki nekvalitetan je. Hvala.
![]() |
#252 |
Fresh Juice
|
Možda rađe ovakvu prešu od Sebastijana nego one ručne stiskače? https://sebastijan.hr/proizvod/presa-za-cvarke-3l/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
prije koji dan sam kupio slicnu takvu presu ii dost dobra je za manje kolicine cvaraka. imao sam cca 10kila za topiti a cvaraka je bilo mozda 2-3 kile. vidim da on trazi i za kumpir, pretpostavljam da mu to treba za raditi pire? znaci da ova nasa otpada ![]() a bome sam se iznenadio kad sam vidio da taj rucni kosta jednako kao i ova presa za cvarke. valjda je onda i kvalitetniji https://www.eurogarden.eu/hr/Pribor-...-ROCNI-VELIKI/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() Onda ništa od te. Al postoje razne litraže, vidim sad na webu samo 3 i 5, al mislim da ima i 10 i 15 još ili da je bilo prije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
|
![]() |
#257 | |
1
|
Citiraj:
I nikako one velike jer nije namijena samo za čvarke nego najviše za krumpir, a čvarke ionako kad se rade nije neka velika količina i više je zbog masti nego zbog samih čvaraka, ali naravno volim da su dobro stisnuti ![]() Naišao sam na ovo https://www.njuskalo.hr/posudje-osta...oglas-44327962 da li netko možda ima takvu pa da mi kaže jel robusna i čvrsta aluminij je.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 16.12.2024. u 21:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Problem(čić) s naručivanjem iz Kine
Pozdrav. Naivno sam naručio nešto prije nego sam provjerio pa sad tražim savjet. Uglavnom, radi se o čašama za whiskey koje se reklamiraju kao ručni rad iz Japana. Uz to, garantiraju brzu dostavu pa sam početkom 12. mjeseca naručio 2 čaše i gratis dobio još neke sitnice. Nakon 2 tjedna čekanja da "obrade narudžbu" krenuo istraživati i ispostavilo se da čaše nisu ručni rad a nisu ni iz Japana nego iz Kine, vrijede desetinu plaćene cijene a ni dostava im nije baš tako brza kako vele. Poslao mail da odustajem od narudžbe i nakon par dana dobio odgovor da ne mogu više stopirati narudžbu i nakon dva dana su poslane. Uglavnom, čaše su trenutno negdje u ZG i trebala bi ih dostaviti brza pošta. Pošto su čaše trebale biti poklon za Božić a vjerojatno neće stići do tad a usput nisu ni ono što prodavač reklamira da jesu što bi bilo najbolje napraviti? Ne preuzeti pa da im se vrati paket ili preuzeti pa se gnjaviti sa slanjem natrag u Kinu (vjerojatno i osobno platiti slanje)? Isprike na opširnom pisanju i hvala na savjetima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Nažalost plaćeno unaprijed, nije preko platforme nego direkt na stranici "proizvođača ručno rađenih čaša". |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Pokreni chargeback, sve je objašnjeno na linku: https://www.hnb.hr/o-nama/zastita-po...ima/chargeback
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kotlovina savjet
Htio bih kupiti kotlovinu. U Pevexu sam vidio ovu: https://www.pevex.hr/fi-56-5-cm-5 Može li mi netko reći za koliko ljudi se može pripremiti u pijatu od 56,5 cm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: Nov 2018
|
Kažu proizvođači ide otprilike ovako : Fi 50cm - 6-8 ljudi Fi 60cm -10-12 ljudi Fi 70cm - 14-18 ljudi Fi 90cm -25-30 ljudi Fi 120cm - 40-50 ljudi Ako jedete normalno... Mi u Slavoniji to skoro polovimo...ja na fi 60 pravim za 6-7 ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Premium
|
poz. jel zna netko detalje u cem je stos sa pozivima sa 021 868 xxx. par puta sam se javil u brzini i skuzil da je u biti snimljena poruka, 2 puta ponovi svoja s*anja oko prodaje necega, dok u pozadini buka ljudi i onda prekine poziv. iz znatizelje me zanima u cem je stos. cista maltretacija ili racunaju da ce netko zvat nazad i popusit pare? imam ih vec stavljeno valjda preko 30ak na block, al i dalje zovu sa drugih brojeva. zadnja 24h 3 puta ![]() jel se ima smisla zezat stim registrom ne zovi il to ne pomaze oko ovoga? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
1
|
Pozdrav ekipa, može mi netko preporučiti neku kvalitetnu grijalicu na struju za stan, a da mi ne krepa za 5min ili da se ne zapali sama od sebe ![]()
![]() |
#269 |
Premium
|
Gdje u Zagrebu ostaviti istrošene tonere?
![]() |
|
|