|
|||||||||||
|
|
#77611 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A sta fali onom kondezatorskom sto je Zanklod Vandam iz Gajnica preporucio par stranica prije? Ima li nekih nedostataka u odnosu na onaj sa baterijama? Nekako mi se ono cini kao bolje rjesenje. |
|
|
|
|
|
#77612 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Na VW-u mi se dezintegrirala ekspanzijska posuda tekućine za kočnice. Mislio sam samo izvući tekućinu van iz posude, staviti novu i doliti svježu tekućinu. Pretpostavljam da neće trebati odzračiti sistem?
|
|
|
#77613 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Osim sto volis provocirat vidim imas i pamcenje zlatne ribice. ![]() Naveo sam Mariju Antoanetu jer si ko prava domacica uletio u raspravu oko boostanja preko kablova s "ja to odradim s boosterom". Ono, no shit sherlock. Ko da netko pita kak motikom okopat vrt a ti velis ma ja to frezom za 5min. Kao sto bi neki rekli, omasio si ceo fudbal. Jasno da boosterom to odradis elegantno kao sto sam vec i napisao. No to nije bila tema. I nije poanta bila u cijeni vec u tome sto ocito kolega nema booster da njime upali auto. Ali trebas imat dva zdrava grama mozga u glavi da shvatis sto je pisac htio reci. Dalje, daj mi molim te citiraj gdje sam napisao da 300-400A ne moze okrenut nis osim mozda romobila. Ak vec seres, seri posteno. I da tvojim rijecima vratim, prestani gledat u tude dvoriste, nek te ne brine sto ja radim u firmi. Mada mi je uljepsala jutro izjava lika, koji kurca konstruktivnog na forumu napisao nije, da ja trolam.
|
|
|
|
#77614 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Imate kakvu preporuku za servis/autoelektričara na području središnje RH da mi ugradi andrid radio sa rikverc kamerom u Dobloa 2022. g.? Čuo sam da nije najzdravije ugrađivati one jeftine sa ebaya i sličnih jer se hoće grijati i zapaliti. |
|
|
|
|
|
#77615 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#77616 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Citiraj:
Niti sam ikoga savjetovao niti znam tko je sto pitao, pisem opcenito. Vidio sam samo zamarajucu raspravu oko nacina paljenja kablovima gdje ima 5 razlicitih misljenja. U toj kolicini dezinformacija najbolje je koristiti starter. A ti nastavi flejmat.
|
|
|
|
#77617 |
|
Moderator
|
|
|
|
#77618 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kad smo vec kod tih boostera, imam jedan u garazi vec nekoliko godina. Dobio sam ga od nekoga i od tada stoji nekoristen. Napunim ga s vremena na vrijeme, cisto ako zatreba. Radi se o nekom velikom cudu, pa me zanima ima li nekih prednosti nad tim malim "dzepnim" verzijama. Ovaj model konkretno: https://www.amazon.de/APA-16644-Powe...07Z85MGQV?th=1 |
|
|
|
|
|
#77620 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
|
|
|
|
#77622 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Pa ako nisi mijenjao unazad 2 godine tekućinu, odzračivanjem tu novu protjeraš kroz lajtunge.
|
|
|
#77623 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
moguće da ti ima balončića, pa da ti ne počne neravnomjerno kočiti.
|
|
|
|
#77624 | ||
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#77628 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Kod tih jumpstart powerbankova treba paziti da imaju zaštitu od reverznog polariteta da se ne razleti ako netko slučajno krivo spoji kleme Diode su obično u onom debelom konektoru. I nakon uspješnog paljenja jumpstarter treba što prije odspojiti jer alternator počne gurati svoju struju u njega. |
|
|
|
|
|
#77630 |
|
Moderator
|
Zakon, iako nije drito vezano za aute, tko zna lika znat će zakaj sam tu zakeljio link ![]() https://www.facebook.com/reel/1298337607863849
|
|
|
#77631 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Ma da to su pouzdani automobili. Ipak je normalno da ne mozes ostaviti auto tri tjedna na parkingu. Steri moj citraca nismo po tri mjeseca palili kako je zena bila trudna i onda nakon poroda dugo nijr vozila. Iz prve bez greske. Acu je stsr ne znam rekao bi kojih cetiri godine. Skoda je isto uredno stajala po koji tjedan. To sa toyotama je lakrdija i inzenjerski fail. |
|
|
|
|
|
#77632 |
|
Strichek Moderator
|
Jasno, da je kod škode onda bi bio fičr ![]() Ak ne voziš auto redovito onda ti auto ne treba, a pogotovo ne 3 auta na 2 vozača, osim ako neki nije rejs kar a to klitač nije ![]()
|
|
|
#77633 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Zato si i kupujes starter. Hahahahahahaha Gle realno trebao bi imati tri auta. Svako normalno misko bi moralo imati tri auta. Prvi obiteljski za putovanja Drugi radni pickup Treci vikend auto neki sportski Samo kaj smo sirotinjska drzava. ![]() |
|
|
|
|
|
#77634 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Nije da puno ljudi zna za Count’s Kustoms kod nas.
|
|
|
|
#77635 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Pa i poznat je kod nas preko Pawn Starsa koji su svi gledali na tv-u, tamo je stalno gostovao. Barem sam ja to gledao ko lud...
|
|
|
#77636 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Radni pickup aka klijo ![]() Octavia bi ti trebala biti radnO autO a ne šminka auto, klijo je trebao davnih dana bit u preši a za putovanja si trebao imati krstaricu. Sve krivo amdo ![]()
|
|
|
|
#77637 |
|
#erase startup-config
|
Automobili
Ako ti vjeruješ da je dušom i tijelom premoreni kitajac u nekom sweat shopu u noćnoj smjeni zalemio sve to kako treba bez šlusa, pregrijavanja i u pravom smjeru te da je QC temeljito provjerio proizvod prije pakiranja onda samo daj ![]() Pa gle, mene je superkondić spasio par mjeseci nakon što sam ga kupio. Bezbrižno sam ga imao u bunkeru jer nema bateriju. Mogao sam upaliti auto u 21h navečer da dođem doma i onda ujutro opet da odem do Berena po novi kad se dućan otvori. |
|
|
|
|
|
#77638 | ||
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Svaki normalan vozač ima u gepeku litru ulja, a pogotovo kada se ne vučeš po autoputu 120 i smetaš drugima ko vi u hibidima. Da odrapiš u par sati na 170kmh zaribao bi ti motor na tom govnetu. ![]() Pa nemam to troje jer sam sirotinja. Ako dobijem na EJ vjeruje mi da ću imati taj trojac samo ne znam koji ali vjerojatno F150, superb kombi i N30. ![]() Citiraj:
Ne bi baš držao bateriju po ljeti u autu po ovim temperaturama. Hvala. Bolje imati ispravan auto kak warg veli...održavajte aute. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#77639 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
nekad nema trgovina u tom mjestu gdje si na izletu ili spa vikendu , nekad nema takvog akumulatora, nekad nemaš love pri sebi.... |
|
|
|
|
|
|
#77640 |
|
#erase startup-config
|
|