|
![]() |
#7321 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam moze li se usporediti s tim. Nisam slusao te Logije, jesam neke slicne njima (2.1 setovi). Ovo ce ih popapati glasnocom i snagom komotno, rekao bih. Ali vidi imas li mjesta za edifiere. Mene su specke opako zajebale, ne stanu mi u policu vise. Specke kazu 342mm dubina, ali istina je da je to visina! 200 sirina 342 visina s nogicama 276 dubina
![]() |
![]() |
#7323 |
Fresh Juice
|
Ma nije se zeznuo, bili su 245 prošli tjedan. Tu cijenu su imali komadi s njihovog lagera kaj su imali. Kad se rasprodao dobavljivost se promijenila na "kod dobavljača" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7324 |
49%winner
|
Meni su toboze odbili prvu narudzbu jer nisu mogli autorizirati transakciju. Drugi dan vidim da je transakcija uredno prosla na kartici, a oni su valjda igrali na tu kartu da cu odustati blabla, ali eto uspio sam ih uzeti iz drugog pokusaja (pisao na prosloj stranici). Nakon tog dana (da ne kazem trena kad sam ih narucio) nisam ih vise vidio na 245 eura. Ali uredno su stajali na 404 jutros i jucer. Mute nesto, prtljaju, tko ce ga znati, i to samo na ovo modelu. Drugi edifieri su na normalnom bozicnom popustu.
![]() |
![]() |
#7327 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ovi za 159 eura https://www.ozone.hr/product/zvu-nic...0db-2-0-sme-i/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7329 |
Fresh Juice
|
Najbolje da onda njoj otvoriš link sa zvučnicima pa nek pikne po dizajnu koje želi. Što god da odabereš neće bit dobro. Znam po svojoj, na kraju sam samo montirao zvučnike u dnevnu i to je to. Rekla da su joj ružni, reko okej i vozimo dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7331 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
za PC koristim sony mdr v700 i imaju strašn bas , nešto malo tamniji zvuk ali i dalje jako dobre slušalice ove moderne street-metro-sexualne sa anc ili full shiney plastic ni ne želim probavati ![]() Citiraj:
a šta si očekivao od zvučnika promjera 13 cm ![]() probao sam više modela sa bas zvučnikom 13-17 cm i to je sve luk i voda. marketing, teendy stlye i ništa više. ispod 20 cm nema basa -za muziku koja ima tonove 30tak hz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7333 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Meni sve od edifiera krepalo. Imao 2 para aktivnih zvucnika, bezicne slusalice i zicne slusalice....sve krepalo (tocnije, krepa jedan dio ili se utisa jedan zvučnik itd itd). Osobno prekrižio tu firmu. Ajd da mi jedna stvar krepa....ali sve? Nadam se da to nije slučaj i sa ovim zvučnicima.
![]() |
#7337 |
Fresh Juice
|
Ili žena sabotira zvučnike ako su joj ružni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7338 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Imam tri godine Edifier R1280db (crne), dvije godine drugi par R1280db (boja drva) i nekih 6 mjeseci R1855db. Svi rade perfektno. R1280db jako dobri manji zvučnici. R1855db se koriste za glazbenu produkciju, imaju vrlo preciznu zvučnu sliku. Edifier je dobar omjer cijene i kvalitete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7341 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Od 2020. imam Edifier R1850DB i stvarno odlični zvučnici za pristojnu cijenu. Jedina zamjerka je daljinski, al to sam riješio preko dobavljača za HR, pa sam uzeo 3 rezervna ![]() Novija verzija je riješila i taj problem i ima kvalitetniji remote. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7342 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Citiraj:
![]() Imao sam Presonus Eris 3.5 i krepali su nakon dvije godine, naletio na informacije da je masu ljudi imalo problema s njima, navodno trpaju stare kondenzatore. Otvorim ih i stvarno kondenzatori iz 2004, napuhani naravno ![]() ![]() Za razliku od Erisa ovi Edifieri imaju nešto basa, taman dovoljno, Erisima je to baš falilo. Sad kad čitam ovo od Ive Strojnice nadam se da neće i moji Edifieri za dvije godine krenut putem Presonusa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7344 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Rasprava o akcijama, popustima i super niskim cijena-isključivo informatička oprema!
Citiraj:
![]() HD555 i HD595 su školski primjer kako Sennheiser i drugi na jeftin način namjerno mijenjaju/kvare zvuk da bi prodali priču o karakteru zvuka. To su dvije potpuno iste slušalice samo što HD555 ima ono nešto pjenasto naljepljeno na plastiku iza drivera a HD595 nema. Kada makneš to sve i tu plastiku zvuče puno bolje skoro kao tadašnji top model HD600 kojeg ofc puno više naplaćuju samo što HD555 radi u svemu jer ima normalnu impedanciju. Novim Sennheisericama je ta plastika s vanjske strane pa se ne mogu tako moddati. Vjerojatno su skužili što ekipa radi pa su odlučili da to više neće tako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7345 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ako tko treba kod za kupnju na samsung.hr, imam ih 4. 50€ dolje za kupnju iznad 100€. Otišao jedan forumašu: 1. p_max 2. webstartm 3. fora 4. morpheus Zadnje izmijenjeno od: vlatko27. 20.12.2024. u 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7347 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]() ![]() https://www.links.hr/hr/zvucnici-log...-oem-100503129
![]() |
![]() |
#7348 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Svakako ni jedni PC zvučnici nisu im ni sluga. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7350 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Skoro nikad ne komentiram na ovom forumu, ali kad se povede rasprava o zvučnicima moram... ![]() Uglavnom - želite nešto čemu zaista "niti jedni PC zvučnici neće biti sluga" - odite na Njuškalo. Kupite bilo koje jeftino brand name pojačalo (Rotel, Marantz, NAD, Denon...) i spojite na njega bilo koje jeftine brand name zvučnike (Kef, Bowers & Wilkins, Tannoy, Focal, Monitor Audio...) Neusporedivo s bilo čim o čemu se tu priča. I da, Kef LS50 i LSX rasturaju. E sad zašto netko želi umjetno neprirodno nabrijan bas je drugi problem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|