|
![]() |
#361 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Moze se... malo handjoba i ide ![]()
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo napokon su mi danas isključili CGNAT, znači nakon cca 4 mjeseca natezanja danas sam dobio mail u kojem su mi napisali: "Nastavno na prethodnu komunikaciji od 11.10.2024. Vas obavještavam kako je od strane nadležnog odjela izvanredno u ovom slučaju izvršeno isključivanje CGNAT-a za MAX2 5G internet po Vašem korisničkom priključku" Baš mi je ovo lijepo popravilo današnji dan ![]()
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
tko zna kako im je core mreža složena, ali ako daju poslovnima, a ne privatnima - onda nije tako teško, više ih administrativno nešto jebe. ili se nikome neda. stari homebox od a1 je bio jedini mobilni net di si zaista glatko mogao dobiti javni ip, ali fwa od ht-a bi morao biti ekivavelentan fiksnoj liniji - dakle sa javnom ip. tako da ovih 4 mjeseca natezanja mi je nevjerojatno - i da ubili su se da ti daju javnu ip :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Premium
|
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Zanimljivo, ja sam isto slao na tehnicka.podrska@t.ht.hr i riješili su CGNAT bez ikakvih problema za točno 9 dana, nikakva natezanja, samo odgovor riješeno je i to je to. Valjda je lutrija kome se ticket dodjeli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
Trenutno imam MAX3 paket na bakru s 4G Hibridboxom i sa Sportskim plus paketom. To sve plaćam oko 35€. Za 5mj mi istječe ugovor, pa me zanima da li postojeći korisnici imaju mogućnost produžiti tu uslugu? Ili se mora prijeći na ove nove pakete 5G internet + TV M koji su oko 43€/mj, ali se može dobiti neki period po 1€. Ako se na postojećoj MAX3 usluzi nebi dobilo nekoliko mjeseci po 1€ onda produženje postojećeg definitivno nema smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
https://forum.pcekspert.com/showpost...postcount=2525 Doduše ja sam na turističkoj, možda je zbog tog nešto drukčije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Premium
|
Ja sam ovako: Dobar dan, molim da mi se omoguci dostup putem javne IP adrese (micanje sa CGNAT-a). Koristim Gigabox+ uslugu kod Vas sa ugovornom klauzulom od 2 godine. Moj OIB je: XXXXXXXXXXXX Hvala! Lp, Ime Prezime Na isti nacin bilo i dok koristio Max 5G...
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
120 do 140 down, up 50/70, ping 40-46 na 4g... nisu još 5g uključili, gase freq po noći... eno se crveni lampica vani inače čvrstih 200/100... mjerenja vele raspone 202-205/105-112, ping 41-52... špricne nekad na sekundu dvije i preko 350 down al se brzo spusti na ono što plaćaš |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
meni je isto prvih 7 dana kenjkalo, pad brzine, stane net... pa sam jedno 3 4 puta gasio vanjsku jedinicu iz struje... poslije se stabiliziralo i dobro je sad. preporod nakon iskona 20/2 i milijarde grešaka zbog nakvašenog bakra evo friško stanje https://www.speedtest.net/result/16991293180 |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Nakon 2,5 godine korištenja MAX 5G Internet zakucano na 200/100 ping 23ms |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
|
Dok sam koristio MAX 5G, download je isao do 200Mb/s, a upload blizu 100Mb/s. Sad na Gigabox+ mi download zna doci i do 700Mb/s (uglavnom je oko 600Mb/s), a upload je oko 80Mb/s. Tako da 9-10Mb/s je poprilicno lose.
![]() |
#381 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma prijavio sam kvar i nakon 2 dana mi javljaju porukom u 6:15 ujutro da je kvar zahtjevniji i da trebaju oko tjedan dana :P
![]() |
#382 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Npr meni se često dešava neko zagušenje.Padne mi brzina danas npr na 50Mbps i onda se uloguram u antenu i otpojim se pa spojim i većinom se vrati brzina na nešto manje od 200,međutim danas sam morao napravit reebot je sam disconnect nije vrijedio.Ranije mi ne antena bila u kući pa sam se žalio na tu grešku,te mi je tehničar rekao da mora biti vani jer je kao usmjerena antena,najon toga sam ju izbacio van i ima optičku vidljivost sa tornjem 780m.Što mi činiti dalje,hvala. Evo što su mi odgovorili na 3 upit za micanje sa CGNAT-a "zahvaljujem na povratnoj informaciji i žao mi je zbog iskazanog nezadovoljstva te se ispričavam zbog dužeg čekanja na odgovor. Kako je pojašnjeno i u prethodnoj komunikaciji, nažalost, gašenje CGNAT-a na Vašoj usluzi na broju 032563456 nije moguće. Zahvaljujem na razumijevanju te Vas srdačno pozdravljam. S poštovanjem, Zadnje izmijenjeno od: rigachu. 19.11.2024. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ekipa, istekao mi je tjedan na turističkom SIMu prije nego sam stigao uplatiti. Mislio sam da, kad uplatim, ponovo kreće unlimited tarifa. No, prebačena je na neku drugu tarifu (ne sjećam se točno koju). Kako ponovo vraćam na unlimited, odnosno mogu li bez mijenjanja sima ? Zadnje izmijenjeno od: Matta. 12.12.2024. u 16:02. Razlog: gramatika |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Nalazi se u izborniku "Other options -> Ostalo -> Flat Surf" i piše cijena 7,96€. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Telemah uzeo tv na probu pa ...... 5g nedostupan njihov- naručioo A1 online pa ak valja ostaje ako ne tražim šta dalje nakon desetak dana.T com imaju problem sa antenom (vanjska jedinica) sowtware/firmware i nemaju pojma kad bi moglo biti riješeno tako da nas 6-7 koji su sa tom antenom dobili na biranje raskid ili trpi tako kako je ![]()
![]() |
#389 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |