|
![]() |
#35 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
mene više muči kaj to izgleda prezahtjevno meni jebote iz svih videa kaj sam pogledo, ne izgleda mi niš bolje od nekog uncharteda, a gore od RDR2 recimo, a zahtjevi bog te ko da je neka strava, meh
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ali treba vidjeti. Dosta sam čitao da idu na foru, nabiti hardveraj da budu sigurni zbog loše optimizacije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Igra koristi isti engine (id Tech 7) kao i Doom Eternal. Doom Eternal se vrti na Steam Deck-u, meni se vrtio na starom stroju sa R5 3600 i GTX 970 na čisto pristojnim postavkama. Ali pošto se radi o igri koja je sponzorirana od strane Nvidije, zahtjevi mi više nisu toliko čudni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
![]() |
#50 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Koji k, 70€ ![]() Odmah me ohladilo.. ništa, čekat će se neki masan popust, teoretske šanse nema da dam tolike pare za SP igru. EDIT: skroz sam zaboravio na Gamepass.. OK, tako već ima smisla.
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 06.12.2024. u 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
izgleda da je top https://opencritic.com/game/17732/in...e-great-circle https://www.metacritic.com/game/indi...-great-circle/ 5/5 9/10 9/10 5/5
![]() |
#52 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Da, svi hvale igru, odlično. ![]() A vidi se da je dobra i po tome što su je dali rivjuerima prije izlaska. U zadnje vrijeme to baš i nije praksa... I na Steamu je ljudi hvale..znači može se kad se hoće. ![]() Jedino malo gledam...svi imaju dosta nisku satnicu. I demo verzija je već vani....112gb ima. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 06.12.2024. u 06:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Prvoklasni Krkan
|
Je li netko igrao? Meni se igra pokrenula jednom, podesio grafiku i kaže igra restartaj me, restartao i od tada se pokrene, prikaže sve logoe i onda samo crni ekran...pun steam ovog problema bez riješenja. Netko je naveo da treba gasiti sve 3rd party programe za mjerenje FPS-a i slično, ali ni to ne pomaže, ni brisanje CFG-a, ni DDU drivera, ni reinstall igre...baš ništa ne pomaže. Čak sam pretražio i registry za svaki slučaj, nema unosa pod Indiana, Great circle, machine games.... Očito se čeka day 1 patch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ocito je da je RT u nekoj formi aktivan i izgleda sasvim dobro. Sad da idem pali upscaling i masakrirat nativnu rezoluciju koja u ovoj igri izgleda stvarno dobro i jos dodavat fejk frejmove i extra lag da bi ukljucio PT, zaboravi.. Kak bi reko moj pokojni deda, "sve u svoje vrijeme" a mi nismo jos tam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prvoklasni Krkan
|
OK, ja sam na steamu čitao o ovim problemima...a problemi su vezani uz demo....po tome sam zaključio da je ovo generalni problem. Ne mogu vjerovati da idioti tamo traže riješnje..ugl riješio, sve radi. ![]() Stavio sam na ultra, samo sam mem pool stavio an medium, a čini mi se da ću morat stavit na low jer mi već u glavnom izborniku posrče svih 8gb VRAM. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 07.12.2024. u 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|