Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori
Uređivanje
Staro 06.12.2024., 23:10   #77431
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Aplikacija znam da je radila jer sam kvartovske majmune još prije 5+ godina par puta prijavio pa je odjednom bio mir. Baš je ovaj gore Alpeza čije videe repostate jedan od takvih kvartovskih specijalaca koji su radili pizdarije pa se skrivali iza BBB i HDZ/SDP, ovisi tko im je tad pasao.

Ljudi odmahnu rukom, neće nitko ništa poduzeti pa ne prijave, naravno da nitko ne prati.
Više prijava, pa bude valjda i rezultata. Negdje im mora na nekom sastanku statistika isplivati o tome koliko je prijava došlo, a koliko je obrađeno...zašto samo toliko.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 01:06   #77432
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Drotovi se najbolje vole nasrat u grmlje i pecat ove sto voze 65 na ogranicenju od 50, to je zlatna koka.

A kad bosancerosi u petak navecer krenu kao horda s Bregane kao da im neko crvenom krpom mase cim udju u HR, sve tablice CE, LJ, MB i slicno i urnebes do Sl.Broda, obilaze s lijeve i desne strane, guze se, udaraju blicanje - totalni karambol na cesti.

Drotovi na A3 petkom nvecer da stave sto preseretaca bilo bi malo koliko tih idiota ima.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 06:57   #77433
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Hoće li tu mapu vidjeti na tehničkom?

Hvala
Euro 6? Ako auto na dijagnostici ne daje nikakve greške onda sve ok.

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova

led te jebo
Onaj crni kombi u lijevoj traci...

Danas svaka budaletina može zatvoriti traku. Od dostava do "samo na minutu". Slati kazne u postotku od primanja i bok.

Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Jebali ih stupici. Da policija provodi kontrolu na nacin tko zagazi na biciklisticku da ga dobro oprzi po dzepu (videonadzor npr.) nebi bilo potrebe za tim lezecim i u ovakvim situacijama bi se auti imali di maknut hitnoj.
Slažem se ali to mora ići bez sistema žalbi i bez sudova. Zabraniti "samo na sekundu" taksistima, wolt, golovo, bolt ma svi pa pa.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 09:02   #77434
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Drotovi se najbolje vole nasrat u grmlje i pecat ove sto voze 65 na ogranicenju od 50, to je zlatna koka.

A kad bosancerosi u petak navecer krenu kao horda s Bregane kao da im neko crvenom krpom mase cim udju u HR, sve tablice CE, LJ, MB i slicno i urnebes do Sl.Broda, obilaze s lijeve i desne strane, guze se, udaraju blicanje - totalni karambol na cesti.

Drotovi na A3 petkom nvecer da stave sto preseretaca bilo bi malo koliko tih idiota ima.
isto tako i preko Banije, petkom na jug, neđeljom na sjever se

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 10:03   #77435
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
.

Oooo da. Kad se sjetim svakovikendnih putovanja u HR, što za Slavoniju što za Pulu...ajme majko.

Evo, uskoro će auslanderski božićni kolaps, pripremite se za našu najezdu

Zato ću lijepo 19.12 lagano prema HR, da izbjegnem što više tih idiota.

Što se tiče one hitne gore - koja debilčina je odlučila staviti stupiće na ulicu i suziti je da ni pješke između auta ne možeš proći.
Staro 07.12.2024., 10:19   #77436
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
To ni meni nije jasno. Biciklist sam, al brate mili ne kuzim cemu to silovanje sa biciklistickim stazama.

Umjesto da stave znak da je dijeljena zona (biciklist i pjesak na znaku) i to je to. Biciklisti da prilagode brzinu i problem rijesen. Neke solidarnosti bi moralo biti.

Ovako je samo gore.
I treba forsirat bajk staze, na koji način bi ljudi trebali bicklirat ako nemaju di?

Sa ljudima? Ma lol, na svakom nogostupu di je ta kombinacija uvijek u razmaku od 100m ljudi hodaju po toj stazi i ljute se kad zvoniš, i još bi trebali pazit na njih i vozit se 5km/h na sat? Koja je svrha bicikla onda?

Treba fino sve te centrovske trake koje su za početak preuske da budu dvije, odjebat na način da postoji 1 traka za aute puno šira od jedne postojeće i druga široka za bajkove, i tako cijeli grad. Kad bude čepina dovoljno velika da ekipa popizdi i prestane vozit auto do dućana koji mu je 100 m dalje onda bude bolje. Do tad je sve ovo kurac.

Kad slušam kad mi poslovni partner priča kako je u uređenom gradu složena prometna biciklistička infrastruktura i kad vidim svoj primjer di ja nemrem do centra doć po biciklističkim staza od svoje kuće riga mi se.

Da ne idem toliko daleko da velim da treba napravit zabranu gradnje ako prometna infrastruktura i zelenilo to ne prati neću ni počinjat jer će bit teški rage...

Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
Što se tiče one hitne gore - koja debilčina je odlučila staviti stupiće na ulicu i suziti je da ni pješke između auta ne možeš proći.
Nisu problem stupići, oni su samo rezultat prometne nekulture u Zgu i Hr općenito.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 12:06   #77437
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Biciklisti meni pješaku zvoncaju po nogostupu gdje nema biciklističke staze. pa se ljute kad im se ne želim maknuti. Kad mu kažeš da se tu ne smije voziti gleda ko tele u šarena vrata.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 12:57   #77438
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
@buljo - ne mozes forsirati biciklisticke staze u gradu koji ni na koji nacin nije predvidjen za to.
Odnosno, mogao bi ali tek kad se javni prijevoz dovede na tu razinu pouzdanosti da se zbilja mozes njim koristit i parkirat auto recimo na rubu grada.

@mladen - zbog takvog zadrtog stava kao sto je tvoj ni nece bit moguce da biciklisti i pjesaci dijele prometnicu.

Po gradu hrpa ulica nema biciklisticke staze zbog cega netko na biciklu mora po pjesackoj, htio ne htio.

Razumijem da ima idiota koji doslovno divljaju s biciklima i da si radi takvih sasvim opravdano ogorcen, ali te idiote bi trebala policij rijesit tako sto bi ih zaustavila i lupala dobre kazne.

Sve ovo sto sam nadrobio je uzalud jer do takvih promjena koje bi nam svima koristile mislim da nece doci jer su svi ukljuceni u promet (vozaci auta, biciklisti, pjesaci) svakim danom sve veca stoka.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 13:03   #77439
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Javni prijevoz je i vise nego dovoljno dobar za sve ove koji po centru voze djecu u vrtice autima. Sve pokriveno tramvajem je ok, ali ocito ljudi vise vole sjediti u autu, pa makar im dulje trebalo, i kukat kako je promet grozan.

I nisam biciklist, ali zvonce na nogostupu mi je skroz ok i pristojno, bolje nego da me iznenadi biciklist kad me zaobilazi.
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 13:21   #77440
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
I nisam biciklist, ali zvonce na nogostupu mi je skroz ok i pristojno, bolje nego da me iznenadi biciklist kad me zaobilazi.
I meni je zvonce skroz u redu. Draze mi je to od soka kad se samo odjednom stvori pored mene. Ne vidim nimalo problema u tome da se pomaknem da bi biciklist prosao.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 13:52   #77441
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
@mladen - zbog takvog zadrtog stava kao sto je tvoj ni nece bit moguce da biciklisti i pjesaci dijele prometnicu.
pogotovo kad majstori jure po nogostupu pa pokose ove zadrte što izlaze iz svog stubišta ili trgovine.
I onda pa kaj nisi gledao di hodaš, kaj ne vidiš da sam na biciklu. Ili kad se majstori sjure sa nogostupa na zebru...

Ne čini prijevozno sredstvo osobu čovjekom i obrnuto...al bahati je isti bez obzira vozi auto ili bicikl.

Ja nastavljam biti zadrt, pogotovo kad mi netko zvonca na nogostupu gdje je zabranjena vožnja biciklom. Jasno da sam takvima zadrt.
Staro 07.12.2024., 14:49   #77442
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
NHF ali tvoje ultra-desničarsko razmišljanje je opasno.

Već dugi niz godina idem s biciklom na posao. Ne vozim brzo. Kulturno pozvonim i 99.5% ljudi se pomakne.

Naše bicikle od 13-20kg koji se pretežno voze 12-20km/h je zakon stavio na istu prometnicu kao i aute teške jednu do dvije i pol koji se voze 50-60km/h. To je IMHO van svake zdrave pameti.
Staro 07.12.2024., 15:09   #77443
markotornic
Registered User

Datum registracije: Feb 2017
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
I treba forsirat bajk staze, na koji način bi ljudi trebali bicklirat ako nemaju di?

Sa ljudima? Ma lol, na svakom nogostupu di je ta kombinacija uvijek u razmaku od 100m ljudi hodaju po toj stazi i ljute se kad zvoniš, i još bi trebali pazit na njih i vozit se 5km/h na sat? Koja je svrha bicikla onda?

Treba fino sve te centrovske trake koje su za početak preuske da budu dvije, odjebat na način da postoji 1 traka za aute puno šira od jedne postojeće i druga široka za bajkove, i tako cijeli grad. Kad bude čepina dovoljno velika da ekipa popizdi i prestane vozit auto do dućana koji mu je 100 m dalje onda bude bolje. Do tad je sve ovo kurac.

Kad slušam kad mi poslovni partner priča kako je u uređenom gradu složena prometna biciklistička infrastruktura i kad vidim svoj primjer di ja nemrem do centra doć po biciklističkim staza od svoje kuće riga mi se.

Da ne idem toliko daleko da velim da treba napravit zabranu gradnje ako prometna infrastruktura i zelenilo to ne prati neću ni počinjat jer će bit teški rage...

Nisu problem stupići, oni su samo rezultat prometne nekulture u Zgu i Hr općenito.
+1

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
markotornic je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 15:14   #77444
markotornic
Registered User

Datum registracije: Feb 2017
Citiraj:
Autor markotornic Pregled postova
+1

S obzirom da sam jedno vrijeme bio i jednom gradu koji gle ima jednu cestu, dvosmjernu, i sa obje strane bic stazu ne pada nikome na pamet se voziti po njima. Ali, kada se sretnu 2 auta onda se svaki malo pomakne na tu stazu i mimoidu se. Naravno ovako nesto je utopija u nasem drustvu. Da je ekipa normalna ne bi trebalo stavljati stupice ali....

markotornic je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 15:31   #77445
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
NHF ali tvoje ultra-desničarsko razmišljanje je opasno.

Već dugi niz godina idem s biciklom na posao. Ne vozim brzo. Kulturno pozvonim i 99.5% ljudi se pomakne.

Naše bicikle od 13-20kg koji se pretežno voze 12-20km/h je zakon stavio na istu prometnicu kao i aute teške jednu do dvije i pol koji se voze 50-60km/h. To je IMHO van svake zdrave pameti.
Ak mi kažeš ispričavam se može malo, maknem se uz nema problema. Ak mi zvoncaš dok kršiš zakon ne mičem se ni milimetra...pa si možeš zvoncati
Staro 07.12.2024., 15:36   #77446
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

A jeee, jos i da ti ga pop...
Staro 07.12.2024., 15:38   #77447
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Onda nek si zvonca.
Staro 07.12.2024., 15:42   #77448
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Nemoj zaboraviti onako suptilno i laktove rasiriti!
Staro 07.12.2024., 15:44   #77449
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

To se podrazumijeva, valjda kao pješak na nogostupu mogu širiti ruke.
Staro 07.12.2024., 15:53   #77450
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ide stari na tehnički drugi tjedan.

Imao je dosta problema s autom, nisu mogli naći problem, auto jednostavno nije palio tu i tamo, otišao u safe mode.

Auto je star 6 godina, 5 godina garancije je imao, službeni servis, 3 puta gledao, nisu našli ništa, pa su ga poslali u ČK da vidi s chipom što vide, ništa.

Predložili su da stave mapu da ugase DPF i sada je sve ok.

Hoće li tu mapu vidjeti na tehničkom?

Hvala

Za sad prolazi, no neke su priče da će od iduće godine krenut stroži uvjeti i da će provjevarat DPF, EGR i još štošta. Sad jesu to samo priče ili će bit nešto od tog ne znam.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 15:55   #77451
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
To se podrazumijeva, valjda kao pješak na nogostupu mogu širiti ruke.

https://static1.srcdn.com/wordpress/...ck-titanic.jpg
Staro 07.12.2024., 16:28   #77452
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
@buljo - ne mozes forsirati biciklisticke staze u gradu koji ni na koji nacin nije predvidjen za to.
Mozes li mi molim te navesti koji od gradova koji imaju biciklisticku infrastrukturu je od prvog dana radjen za istu?
Kreni od sjevera europe.

Zagreb bi trebao imat par katova cesta i parkinga tako da svatko od 100 000 ljudi moze solo autom doc bez guzve u centar i parkirat se bilo di.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 18:38   #77453
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Jebote tam 90ih smo se ko klinci vozili bajkovima po nogostupu jer nam nije na pamet palo sić na kolnik pa nikom nisi smetao nit je itko protestirao. Znao sam komplet Maksimirsku i Vlašku proč bajkom po nogostupu bez da bi itko riječ rekao.
Zvonce tak jasno nisam ni imao na bajku

Vezano za promet kroz centar, jebiga tak je to kad sa istoka na zapad ideš zelenim valom pa na Ilicu. Kak će drugačije ekipa koja tamo živi.

A i netko je spomenuo razvažanje klinaca u vrtić. Ček kaj bi prvo trebao odvest javnim prijevozom klinca u vrtić, pa se istim vratit doma po auto da odem na posao ili?

Živio sam dosta godina u gradu koji ima fakat razvijenu mrežu biciklističkih staza, čak sam i neko vrijeme išao bajkom na posao. I to samo zato jer im busevi imaju stalke za bajk pa ako ti se ne da pedalirat u brdo fino bajk na bus i odeš par stanica.

Vjerujte mi, ZG je desetljećima od toga. Što infrastrukturom, što mindsetom.

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Za sad prolazi, no neke su priče da će od iduće godine krenut stroži uvjeti i da će provjevarat DPF, EGR i još štošta. Sad jesu to samo priče ili će bit nešto od tog ne znam.

Čekam taj dan kako ozebli sunce. A kad jednom svane, pravac prva STP, gro kokica i gledat ekipu kak se pjeni kad im DPF off/EGR off roktave čadžare od reda počnu padat ko kruške.
Ali sumnjam da ću to dočekat.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 07.12.2024. u 18:45.
Wolverine je online   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 19:13   #77454
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Ak mi kažeš ispričavam se može malo, maknem se uz nema problema. Ak mi zvoncaš dok kršiš zakon ne mičem se ni milimetra...pa si možeš zvoncati

Tebi bi trebalo promijeniti nick u “Presvetli”
Staro 07.12.2024., 19:25   #77455
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Svaki dan ujutro prođem pore osnovne Ivan Merz u Račkoga. I uvijek tam ispred na prometnoj traci parkirano 10ak auta.
Još kad dođe tram i stane tam zna nastat i kaos

Mindset je takav da ekipa nemre ići nigdje pješke jer kaj će susjed reć, a i mora se vidjet da se vozi novo* auto

Barem će bit sad malo lakše kad "purgeri" odu doma na jug

*Namjerno tako napisano
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 19:52   #77456
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
A i netko je spomenuo razvažanje klinaca u vrtić. Ček kaj bi prvo trebao odvest javnim prijevozom klinca u vrtić, pa se istim vratit doma po auto da odem na posao ili?
Par susjeda razvozi klince ovako, skupa s dobrim dijelom grada koji prođem na putu za posao

Biciklom dođem do centra grada jednako brzo, ako ne i malo brže nego podzemnom, autom mi treba duplo + kaj ću na ulaz u centar platiti congestion charge (trošak zagušavanja prometa, jel).

Napravili su biciklističke "superhighway". Prođeš grad daleko brže nego javnim prijevozom.

Naravno, infrastruktura i rad na mindsetu su jedini put naprijed. I naravno, dok većina budžeta ne završi kod rođe & co.

Ovako izgleda kod mene u kvartu

Tu su sve na mapi grada, ovo na screenshotima gore je plava, koja ide uz rijeku
https://maps-london.com/maps-london-...cle-routes-map

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 20:07   #77457
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
Nije mi jasno zašto hitna odmah nije skrenula na biciklističku i pješačku (mislim, ok, protuzakonito je, al šta, bolje da čovjek umre ako je baš hitno?). Nije da ima nešto puno prometa na biciklističkoj i pješačkoj stazi.

Nego, jesu to oni gumeni stupići koji imaju usidrenu bazu, ali se gumeni dio da odšarafiti? U susjedstvu takve obično maknu na ulazu u dvorišta (tj. ulaz je slobodan, ali susjedi znaju maknuti i prvi da im bude lakše motati).
generic je online   Reply With Quote
Staro 07.12.2024., 20:07   #77458
nepalac
Registered User

Datum registracije: Feb 2022
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Te priče se pričaju valjda zadnjih 10 godina...
Neće od toga ništa biti jer nikome nije u interesu rušit aute koji plaćaju tehnički, osiguranje, gorivo, cestarinu itd...
Osobno i podržavam da se gase ta eko sranja na autima jer nisu trebala biti ni uvedena, samo rade probleme.
Staro 07.12.2024., 20:18   #77459
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Preko puta moje zgrade je škola. Ne razumijem zašto roditelji idu po svoju djecu u školu čak i moji susjedi koji vide školu kroz prozor. Čak ni u ratno vrijeme moji nisu išli po mene u školu ni po drugu djecu. Valjda su sad takva vremena…

Još manje razumijem zašto dolaze autima po njih iako žive dvije-tri ulice dalje. I kada dolaze onda ne parkiraju na parkingu nego horde tih mama i tata voze po pješačkoj zoni da dođu praktički na ulaz u školu ne bi li slučajno dijete malo hodalo od škole do auta….

I naravno da smetaju pješacima i biciklima pogotovo maloj djeci na biciklima.
Staro 07.12.2024., 20:48   #77460
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Preko puta moje zgrade je škola. Ne razumijem zašto roditelji idu po svoju djecu u školu čak i moji susjedi koji vide školu kroz prozor. Čak ni u ratno vrijeme moji nisu išli po mene u školu ni po drugu djecu. Valjda su sad takva vremena…

Još manje razumijem zašto dolaze autima po njih iako žive dvije-tri ulice dalje. I kada dolaze onda ne parkiraju na parkingu nego horde tih mama i tata voze po pješačkoj zoni da dođu praktički na ulaz u školu ne bi li slučajno dijete malo hodalo od škole do auta….

I naravno da smetaju pješacima i biciklima pogotovo maloj djeci na biciklima.
Mislim da je to novo normalno. Gledam to u Puli i u manjim mjestima. U vecim gradovima je valjda jos gore/rigoroznije:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3777271

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na