|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
U Srb je 9,98e. Za Poljsku ne znam, ali mi je u sjecanju, prema upisima ovdje, da je kompliciranije. Ovdje dovoljan vpn i nekakva adresa sa prostora Srbije. Vjerujem da ce kolege utpotpuniti upis detaljnije. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: dragutin985. 04.12.2024. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
A mlnavodno prolazi i turska s Ininal digitalnom karticom. Kartica se može prek Revoluta nadoplaćivat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Da. To je rješenje kad je Turska u pitanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Fresh Juice
|
Digitalna je kartica. Na webu njihovom ili prek aplikacije (za prek appa ne znam jel prolazi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
Ako se radi preko web-a ide se na ovu opciju za strance tj sas stranim državljanstvom - pretpostavljam tako? i dobije se kartica digitalna sas svim potrebnim broejvima gdje se onda preko Revoluta prebacuje lova u TRY... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Fresh Juice
|
Nisam radio pa ne znam sve korake. Informacija je s Bug foruma gdje je ekipa to radi i prolazi. Osobno me ne privlači jer zahtjeva da se pošalje sken putovnice Al svakako najelegantnije rješenje sada nakon što otkazuju svima je HR pretplata. Family 14.60 eur, kad se podijeli ispadne ko da se dalje plaća indija, argentina il slično |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
https://octavegraf.github.io/priceby...outube-premium u ove divlje zemlje vise nemos ni uci a ove druge su sve oko 10eura obiteljska, tipa srbija slovenija makedonija rumunija poljska...tak da svejedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni danas na argentinskom ističe premium, i rekli da moram obaviti sa argentinskim načinom plaćanja. Ispod dugme Renew kliknuo da vidim šta će se desiti, nisam palio vpn niti išta, otvorilo mi Google play na argentinskom računu cjena 4,x$ family i evo prošlo. Svima došla notifikacija da su u primiumu opet. Kada sam prvi put pravio argentinski račun preko PC sam radio uspješno, prije godinu dvije, danas za razliku od tad sam kroz Google play uspio produžiti znači. Sent from my Pixel 8 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Fresh Juice
|
Nakon skoro 5 godina ode Indija. Došao mail da se neće obnavljat više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Fresh Juice
|
Čini se da ima metoda koja i dalje radi s Argentinom: https://www.reddit.com/r/youtubeprem...ice_429_using/ Isprobam večeras ili za vikend |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Došao je i meni da neće obnavljati dok ne unesem karticu porijeklom iz Argentine, no ispod samo kliknuo na renew i prošlo bez problema, na Android telefonu, bez vpn ili išta drugo. Sent from my Pixel 8 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Pokušaj s postojećim pa vidi, al trebalo bi proć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#1286 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
Citiraj:
Nakon puno godina Argentina rekla papa... Nakon isteka preplate jutros po prvi puta YT s reklamama. Prema gornjem linku i uputama upogonio opet bez problema argentina family, plaćanje Revolut karticom, pa nek ide dok ide... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni odjebalo Tursku, nema šanse da produlji s postojećom karticom. Prošao Srbima, ipak je cca. 6 EUR-a jeftiniji family nego kod nas. Sljedeći mjesec ću probati ponovno na neku jeftiniju opciju. Ako ne ide, jebiga. Bilo je lijepo dok je trajalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |