|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Postavke zvuka u Win, za Teams razgovore?
Sigurno se netko vec s ovim susreo, google mi bas nije od pomoci ![]() Da li je moguce u Teamsu složiti da mi tokom razgovora input uređaj bude mikrofon na laptopu (Microphone Array (Realtek(R) Audio) a output neke naglavne bluetooth slušalice tipa Anker Space 45 odnosno drugi (fizički) uređaj. Kad odaberem mikrofon sa laptopa jednostavno ulaz ne radi i nitko me ne cuje, logično ![]() Nekako mi je u glavi ostalo da su windowsi uvijek imali problem sa procesuiranja zvuka sa dva različita izvora, ili je ovo problem (ograničenje) sa Teamsom? Ova opcijama na Macbooku radi normalnije, ofc ![]() Sve ovo radim jer imam problem sa Anker Q45 slusalicama koje su vrlo solidne, ali prilikom razgovara mikrofoni previse love buku oko mene i onda svi na razgovoru čuju razgovore kolege oko mene, pa je ideja da se prebacim na mikrofon od laptopa i probam jel ima promjene na bolje ![]() Unaprijed hvala svima na konstruktivnim komentarima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kod mene to normalno radi imam externi mic i slusalice ili zvucnike, ovisi sto koristim u odredjenom trenutku samo sam u teamsima odabrao te opcije u settings - devices, tu sam definirao sto koristim za audio, a sto za mikrofon i sve radi Win11 Isto mi je postavljeno i u windowsima System - Sound |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Možeš imati mikrofon i zvučnike na različitim uređajima, radi to uredno. Jedino pripazi ako koristiš taj mike array, laptopi obično imaju mikrofone lijevo i desno od kamere na vrhu ekrana, kad poklopiš laptop ne čuje se skoro ništa. Ako koristiš eksternu kameru možeš staviti da ti Teams koristi mikrofon od kamere, a zvučnike od laptopa i to radi OK. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|