|
![]() |
#571 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Ma jee čini ti se, to je tako dizajnirano da patiš i gubiš dragocjeno vrijeme na slomljeno gofno koje smisla nema. Normalno da si u pravu sigurno necu igrat dok to ne rijese u trenutnom stanju je besmisleno cemu igrat SP igru sa slomljenim npc sustavom... Modovi su se onda na SHoC i CoP uvijek igrali nakon prvog vanila prolaska ali tad je bilo i vise vremena za igrat nesto po 2,3 puta također je razlog da tada modovi nisu tako brzo izlazili kao i sad, pa ja sam tad za SHoC jedva orđinal cd nabavija . Također su modovi i moderi održali hajp i prije svega dodatno nadodali da ova igra postane toliko kultna . Tako da igrat ce se vanila kad bude igra ne slomljena i gotova a i igrat ce se i sa modovima. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Nov 2018
|
A i skuže te sa 200m iako ti je lampa ugašena... Dokle sam ja došao,dalje je bugovito da boli glava... Vrata mi se ne otvaraju,Zalissya treba pomoć,ono obavim 3-4 misije za njih,prizna mi sve polovično,sve one opcionalne questove isto obavim,a ne prizna mi. 5 puta odbijem napad(ponavlja se zbog buga očito)i odem onda dalje,ovi zahvaljuju,sve pet,2 minute poslije se priča okrene,javlja da su pali,meni quest failed...da čovjek poludi. I sad gledam nema tih questova nigdje,ni u completed niti u failed. Ne obavljam nikakve misije zasad,samo istražujem do sljedećeg tjedna dok ne dođe patch. I da,jel uspio itko roknut Pseudogianta?? Sreo tri dosad,svaki put sam odustao i pobjegao,tonu municije i granata spičim u njega,on ništa...ne vrijedi mi bacati municiju uzalud kad ne pada. Zadnje izmijenjeno od: Stanky069. 28.11.2024. u 01:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Ili čilaš sa nekom ekipom, tj oni stoje na nekoj lokaciji crosshair ti se zeleni, ali jedan od njihove ekipe te ne lajka (a ni ne vidiš ga, vidiš samo ono crveno govno na kompasu) i odjednom i ovi popizde i počmu pucat po tebi. Ili trčiš i odjednom snajper u rukama, koji kurac? Tvoja puška u inv a a tebi se u rukama spawnao snajper i to onaj remington iz čista mira... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
još sam u drugoj zoni i nema toliko bugova, čak se igra prestala rušiti. stavio sam mod da je hs insta kill jer je smor pucat ljudima po glavi da bi mislili da ih škakljam percom. i nekakvi mod koji popravi miša jer je malo preskakao .) |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
U toj tvornici sam ih sve stealth poubijao ponoći,da me nisu spazili...al da je al malo čudan je... Poslano sa mog 2203129G koristeći Tapatalk
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Dakle, ja sam oduševljen. ![]() Sve je tu, atmosfera, grafika, igrivost...sve. Čak i bugovi, a svaki pravi stalker zna da je igrati Stalker bez bugova kao i piti pivo bez alkohola. Što se tiče cijena i degradacije oklopa/oružja, ne znam u čemu je problem. Igram na normal, stash mi je pun svega, love imam dovoljno, ne popravljam oklop već mijenjam kad nađem bolji, oružja povremeno mijenjam (iako najviše koristim kalaš s optikom i Skifov pištolj s prigušivačem), teglim tonu stvari do trgovca i prodajem budzašto. Kupovati od trgovca? Poboljšavati običan entry level/mid tier oklop? Ni u ludilu. Pare se čuvaju za exoskelet, noćnu optiku i dobru multipraktik 5,56 pljucu / automatsku sačmaricu. I da, ime igre je Stalker. One sekunde kad se nađeš u fer borbi si zeznuo taktiku, neprijatelji se rješavaju iz prikrajka i daljine. Onaj tko je igrao Narodnaya Solyenka / Stalkersoup zna što je oskudica, ovdje opreme ima na bacanje ako se samo malo istražuje. Eh, da, i svaki zaklon nije zaklon. Jedini pravi zaklon je beton i cigla, sve ostalo meci mogu probušiti, kao i u pravom životu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Došao do SIRCAA facility i tu u toj zgradi krenuo mi opet stuttering, al nakon izlaska i ponovnog ulaska u igru radi ok. Jel netko našao onaj storage facility u misiji The Forge of Progress? Onaj za koji ti zaključani profesor da karticu i kaže da bi mogo naći nešto zanimljivo. Pretpostavljam da se negdje trebalo vratiti natrag, no ja sma napriejd otišo i nakon što su se iza mene vrata zaključala to više nije moguće.
![]() |
#579 |
Premium
|
Gdje rokneš onu "mačku",a on iza rešetki?? Soba za koju ti je dao ključ je kad se popneš uz stepenice na desnoj strani. Ti trebaš ići lijevo za dalje prekoputa te sobe...znači čim njega spasiš,uz stepenice gore,tu rokneš njih dvojicu mislim i tu je ta soba s desne strane u hodniku. Zadnje izmijenjeno od: Stanky069. 28.11.2024. u 12:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Svaka igra ima bagova ali ovo se toliko cekalo i sta je kolega gori reka imerzija mi nije tu kad je AI ovakav rađe cu onda cekat nego na silu igrat . Mogli su Bakicu angazirat da im AI sredi kao sta je nam rijeseva prijevode i bugove za one puste modove ![]() Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Premium
|
Citiraj:
Da, al jbg, sad sam već previše naprijed otišao i bag mi je pun i ovak i onak, 3 neka odijela nosim prodat (ako ću imat gdje ovdje ![]() ![]() Izšo iz SIRCAA kroz podzemlje, jeben, pravi stalkerovski level. Težak, dugačak, napet, ima svega. A i lijekova u izobilju tak da se da. Prezadovoljan igrom do sad. Čini m ise da sma malo preko pola igre prešao.
![]() |
![]() |
#583 | ||
Premium
|
Citiraj:
Kako koristis taj bug, ne kuzim? Citiraj:
Da, kad sam blizu kordona prodam, a kad nisam ne da mi se ic do tamo skroz iz mocvare i sl. U pocetku je dobro doslo da nabildam lovu, sad mi je to daleko a i nadje se zutog oruzja dosta pa onda crveno ni ne berem ![]() Za sad nisam primjetio, odigrao jos oko dva sata nakon toga. A kazu i da ce patch ovih dana, mozda dobro dodje ![]()
![]() |
![]() |
#584 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ako ovako igram, sam cu se banovati sa foruma ![]() ![]() Prosao sam ja dalje, u gradu sam ali cekam update i da performanse fiksaju. Imam 30FPS u gradu. Vec je to lokacija na kojoj se moze demonstrirati jednotavno AI sa 2-3 NPC-a bez da se drugi ukljuce. "Testirao" sam da li ima veze gdje stojim, i iza cega. Vide me kroz zidove, vide kroz to brdo i kroz vegetaciju. Na tom uglu zida sto stojim fino se vidi da bacdaju bombu na mene koja eksplodira s druge strane zida. Znaci nema sanse da me vide osim ako nije wallhack. Ima taj veliki kamen. Vide te i kroz njega tako da sam skontao da nema veze ni koji su asseti u pitanju. Kao da nema prepreka izmedju mene i njih. Ali me nervira sto oni znaju zaobici prepreku. Znaci postoji kod navigacije. Zasto onda pucaju kroz prepreke?
![]() |
#585 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
btw. istu stvar i ja radim, crvene ni ne skupljam, jer sam konstantno overweight, samo zuto uzimam.
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Vocna iglica u mudante
|
crvena oružja uzmeš i napraviš unload municije/skineš nadogradnje na oružju i zatim drop na pod.. kao da nikad stalkera niste igrali ![]() u prvih par sati imam i snajper i sasvim dobar inventory za dalje, čekam patch.. uzeo sam taman Skifov pištolj s prigušivačem (premda već imam pištolj s prigušivačem, negdje ga našao putem) i trebam u onaj laboratory ući sa šifrom 2605 čini mi se jedva čekam vratit se nazad i poskidat ih sve s kalašem (jer je stealth za kurac), uzet im metke s oružja a da mi pritom ne trza najveća zamjerka je što po defaultu nisu lean Q i E.. kad sam krenio igrat, nisam pregledao keyboard settings i lupim Q da izvirim a on se ubode iglom.. jbt ako su već ubacili lean nek bude upotrebljiv.. medkit i bandage su na X i C.. Y je bindan za neku glupost i ne može se iskoristit za nista Citiraj:
i zadnje kad si skočio s krova kuće visina 10m i zaginio, to ne prolazi u stalkeru Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 29.11.2024. u 15:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
patch je vani 14gb AI fixes:
And other, more than 20 different issues with AI. Optimization fixes:
Also, we fixed approximately 100 different crashes, including potential memory leaks and EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION issues. Audio & Sound fixes:
And 7 other minor audio & sound bugs. Balance adjustments:
Some additional minor bugfixes. Combat Balance:
Gamepad Input:
Characters:
Cutscenes:
And 20 other different bugs in the cutscenes. Game Settings & Menus:
And 10 more minor issues. Interactable Objects:
And more minor bugs. Main and Side Missions: Resolved numerous mission blockers and bugs encountered under specific conditions. Key fixes include:
And approximately 120 other issues within the main line, side missions, and encounters. Open World Experience:
And approximately 50 other issues were fixed. Player Guidance, Gear, and Weapons:
And approximately 50 minor “anomalies”. Voiceover and Facial Animations:
And a couple more things are fixed. World:
And approximately 50 more bugs. |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
Kako sam gore napisao, nisam "igrao". Dosao sam do grada i igra stoji, cekam da je srede. Sto se skakanja tice, mozes skociti dole nize na krov. Nisam se "zaletio". Ali sto se samog kretanja tice, kada radis sidestrafe, kreces se brzinom svjetlosti kao warframe. Opet, nadam se da je bug. Inace meni update ne stize. MS Store verzija.
![]() |
![]() |
#590 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Odavno nemam gaming hardver, jedini oblik igranja je bio PUBG mobile, ali gledajuci gameplay ovo budi STALKERa u meni. Već vidim kako ću sanjat da nosim mint condition armor prodat prvom dileru ![]()
![]() |
#592 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#593 |
Vocna iglica u mudante
|
pa ovo je malo previše.. ni ovaj patch mi nije ispravio probleme.. od početnog menija miš trza, stoji na mjestu po 10 sekundi dok se ne pomakne.. ALT+F4 moram stisnit 5 puta da prihvati i ugasi igru jer inače ne mogu izaći.. ajde bugovi u igri, to razumijem.. al 60€ pa da me ovako jebe, osjećam se tupavo |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Premium
|
Meni je sve bilo ok dok nisam riješio SIRCCA misije i vratio se na Wild Island,tu su počeli bugovi. Prije toga imao mislim 5 puta da je igra usporila,štekala...sačekam pol minute-minutu i ide dalje normalno. Ostalo više manje ok. Ali poslije tih SIRCCA misija sve bugovito,ali sam stao sa misijama,istražujem okolo,bildam setup oružja. Imam 69h igre. Glavne misije obavio to do Wild Islanda poslije SIRCCA-e. Jučer skinuo prvi patch,danas ćemo i drugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
da li imate problem nakon patcha 1.0.2 da i dalje padaju perfomanse ulazkom u naseljenije podrucje ?
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 7745HX,RTX 4060,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 01.12.2024. u 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Vocna iglica u mudante
|
da.. moram se igrat s Upscalingom svaki put, mijenjat između FSR i onih ostalih, i onda se nekako igra stabilizira.. ako FSR 3 frame generation ugasim, igra mi stoji po 15 sekundi blokirana pa se odmrzne i tako dalje.. ni početni meni mi ne radi kako spada, ali snalazim se.. došao sam do SIRCAA misija, tu stajem jer kažete da ima bugova za psi odijelo, još bolja lokacija taman blizu glavnog questa https://www.youtube.com/watch?v=6mc0fQV6fI4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
|
Pa Seva je bolja puno,zato sam ti napisao za nju. Nju sam imao dosad,sad prešao na Diamond exoskeleton, imao Cuirass,ali njega odmah prodao,nema trčanja s njim Bugovi poslije SIRCCA misija su ispravljeni sa patchevima.... barem meni. Ja imam problem s mapom nakon zadnjeg patcha....lokacije fula zq nekih 100m,npr označim Rookie Village i idemo tamo jedno 100m prije mi kaže da sam stigao🤦🏻 Zasad na objektivima misija je dobro,ali ove ostale lokacije fula. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|