Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.11.2024., 23:55   #571
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Ma jee čini ti se, to je tako dizajnirano da patiš i gubiš dragocjeno vrijeme na slomljeno gofno koje smisla nema.
Normalno da si u pravu sigurno necu igrat dok to ne rijese u trenutnom stanju je besmisleno cemu igrat SP igru sa slomljenim npc sustavom...

Modovi su se onda na SHoC i CoP uvijek igrali nakon prvog vanila prolaska ali tad je bilo i vise vremena za igrat nesto po 2,3 puta također je razlog da tada modovi nisu tako brzo izlazili kao i sad, pa ja sam tad za SHoC jedva orđinal cd nabavija .
Također su modovi i moderi održali hajp i prije svega dodatno nadodali da ova igra postane toliko kultna .
Tako da igrat ce se vanila kad bude igra ne slomljena i gotova a i igrat ce se i sa modovima.

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2024., 23:56   #572
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Datum registracije: Nov 2018
A i skuže te sa 200m iako ti je lampa ugašena...
Dokle sam ja došao,dalje je bugovito da boli glava... Vrata mi se ne otvaraju,Zalissya treba pomoć,ono obavim 3-4 misije za njih,prizna mi sve polovično,sve one opcionalne questove isto obavim,a ne prizna mi.
5 puta odbijem napad(ponavlja se zbog buga očito)i odem onda dalje,ovi zahvaljuju,sve pet,2 minute poslije se priča okrene,javlja da su pali,meni quest failed...da čovjek poludi. I sad gledam nema tih questova nigdje,ni u completed niti u failed. Ne obavljam nikakve misije zasad,samo istražujem do sljedećeg tjedna dok ne dođe patch.

I da,jel uspio itko roknut Pseudogianta??

Sreo tri dosad,svaki put sam odustao i pobjegao,tonu municije i granata spičim u njega,on ništa...ne vrijedi mi bacati municiju uzalud kad ne pada.

Zadnje izmijenjeno od: Stanky069. 28.11.2024. u 01:10.
Stanky069 je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2024., 08:59   #573
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
Meni AI ubija imerziju. Stalno pucaju kroz zidove i pokusavaju da kroz zid bace bombu. Ovo je gore od Gray Zone AI diazjna (sorry za 30FPS).

https://www.youtube.com/watch?v=ENnXkSQhn3U

Prosao sam ove likove jednom da bi isti trcali zamnom. Usao u neku kucu a oni sa ko zna koje udaljenosti me ubili kroz zid. Kontam, poprilicno su "lame" kada im se priblizis. Ne znaju sta rade. Da nije kompenzacija tezine da vide kroz zidove jer neamuju napredniju logiku. Znaci nije AI tezak samo totalno nelogican. Cover ne znaci nista.

Cekam patch.

Ili čilaš sa nekom ekipom, tj oni stoje na nekoj lokaciji crosshair ti se zeleni, ali jedan od njihove ekipe te ne lajka (a ni ne vidiš ga, vidiš samo ono crveno govno na kompasu) i odjednom i ovi popizde i počmu pucat po tebi. Ili trčiš i odjednom snajper u rukama, koji kurac? Tvoja puška u inv a a tebi se u rukama spawnao snajper i to onaj remington iz čista mira...
Staro 28.11.2024., 09:11   #574
MadManBD
Premium
Moj komp

MadManBD's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Meni AI ubija imerziju. Stalno pucaju kroz zidove i pokusavaju da kroz zid bace bombu. Ovo je gore od Gray Zone AI diazjna (sorry za 30FPS).

https://www.youtube.com/watch?v=ENnXkSQhn3U

Prosao sam ove likove jednom da bi isti trcali zamnom. Usao u neku kucu a oni sa ko zna koje udaljenosti me ubili kroz zid. Kontam, poprilicno su "lame" kada im se priblizis. Ne znaju sta rade. Da nije kompenzacija tezine da vide kroz zidove jer neamuju napredniju logiku. Znaci nije AI tezak samo totalno nelogican. Cover ne znaci nista.

Cekam patch.
Nemoj se ljutit al tvoje igranje ovdje je užasno
MadManBD je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2024., 09:45   #575
sharyn
Premium
Moj komp

sharyn's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
još sam u drugoj zoni i nema toliko bugova, čak se igra prestala rušiti.
stavio sam mod da je hs insta kill jer je smor pucat ljudima po glavi da bi mislili da ih škakljam percom.
i nekakvi mod koji popravi miša jer je malo preskakao .)
Staro 28.11.2024., 10:02   #576
Badboy
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
U toj tvornici sam ih sve stealth poubijao ponoći,da me nisu spazili...al da je al malo čudan je...

Poslano sa mog 2203129G koristeći Tapatalk
Staro 28.11.2024., 10:22   #577
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Dakle, ja sam oduševljen.

Sve je tu, atmosfera, grafika, igrivost...sve. Čak i bugovi, a svaki pravi stalker zna da je igrati Stalker bez bugova kao i piti pivo bez alkohola.

Što se tiče cijena i degradacije oklopa/oružja, ne znam u čemu je problem. Igram na normal, stash mi je pun svega, love imam dovoljno, ne popravljam oklop već mijenjam kad nađem bolji, oružja povremeno mijenjam (iako najviše koristim kalaš s optikom i Skifov pištolj s prigušivačem), teglim tonu stvari do trgovca i prodajem budzašto.
Kupovati od trgovca? Poboljšavati običan entry level/mid tier oklop? Ni u ludilu. Pare se čuvaju za exoskelet, noćnu optiku i dobru multipraktik 5,56 pljucu / automatsku sačmaricu.

I da, ime igre je Stalker. One sekunde kad se nađeš u fer borbi si zeznuo taktiku, neprijatelji se rješavaju iz prikrajka i daljine. Onaj tko je igrao Narodnaya Solyenka / Stalkersoup zna što je oskudica, ovdje opreme ima na bacanje ako se samo malo istražuje.

Eh, da, i svaki zaklon nije zaklon. Jedini pravi zaklon je beton i cigla, sve ostalo meci mogu probušiti, kao i u pravom životu.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2024., 10:22   #578
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Došao do SIRCAA facility i tu u toj zgradi krenuo mi opet stuttering, al nakon izlaska i ponovnog ulaska u igru radi ok.

Jel netko našao onaj storage facility u misiji The Forge of Progress? Onaj za koji ti zaključani profesor da karticu i kaže da bi mogo naći nešto zanimljivo. Pretpostavljam da se negdje trebalo vratiti natrag, no ja sma napriejd otišo i nakon što su se iza mene vrata zaključala to više nije moguće.
Staro 28.11.2024., 12:15   #579
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Gdje rokneš onu "mačku",a on iza rešetki??

Soba za koju ti je dao ključ je kad se popneš uz stepenice na desnoj strani.
Ti trebaš ići lijevo za dalje prekoputa te sobe...znači čim njega spasiš,uz stepenice gore,tu rokneš njih dvojicu mislim i tu je ta soba s desne strane u hodniku.

Zadnje izmijenjeno od: Stanky069. 28.11.2024. u 12:47.
Staro 28.11.2024., 13:36   #580
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Dakle, ja sam oduševljen.

Sve je tu, atmosfera, grafika, igrivost...sve. Čak i bugovi, a svaki pravi stalker zna da je igrati Stalker bez bugova kao i piti pivo bez alkohola.

Što se tiče cijena i degradacije oklopa/oružja, ne znam u čemu je problem. Igram na normal, stash mi je pun svega, love imam dovoljno, ne popravljam oklop već mijenjam kad nađem bolji, oružja povremeno mijenjam (iako najviše koristim kalaš s optikom i Skifov pištolj s prigušivačem), teglim tonu stvari do trgovca i prodajem budzašto.

Kupovati od trgovca? Poboljšavati običan entry level/mid tier oklop? Ni u ludilu. Pare se čuvaju za exoskelet, noćnu optiku i dobru multipraktik 5,56 pljucu / automatsku sačmaricu.

I da, ime igre je Stalker. One sekunde kad se nađeš u fer borbi si zeznuo taktiku, neprijatelji se rješavaju iz prikrajka i daljine. Onaj tko je igrao Narodnaya Solyenka / Stalkersoup zna što je oskudica, ovdje opreme ima na bacanje ako se samo malo istražuje.

Eh, da, i svaki zaklon nije zaklon. Jedini pravi zaklon je beton i cigla, sve ostalo meci mogu probušiti, kao i u pravom životu.
Starče soljanka je bila hardcore mod i u njoj sam ima game brejking bug di ni sam glavni moder onaj Kanađanin nije moga rijesit kaze on svaka cast nemogu to rijesit moras iznova a dosa na pola igre tako da sam dobro zapamtija tu narodnu juhu...
Svaka igra ima bagova ali ovo se toliko cekalo i sta je kolega gori reka imerzija mi nije tu kad je AI ovakav rađe cu onda cekat nego na silu igrat .
Mogli su Bakicu angazirat da im AI sredi kao sta je nam rijeseva prijevode i bugove za one puste modove

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2024., 13:47   #581
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Stanky069 Pregled postova
Gdje rokneš onu "mačku",a on iza rešetki??

Soba za koju ti je dao ključ je kad se popneš uz stepenice na desnoj strani.
Ti trebaš ići lijevo za dalje prekoputa te sobe...znači čim njega spasiš,uz stepenice gore,tu rokneš njih dvojicu mislim i tu je ta soba s desne strane u hodniku.

Da, al jbg, sad sam već previše naprijed otišao i bag mi je pun i ovak i onak, 3 neka odijela nosim prodat (ako ću imat gdje ovdje ). Možda loadam save od tamo čisto da virnem šta ima nutra

Izšo iz SIRCAA kroz podzemlje, jeben, pravi stalkerovski level. Težak, dugačak, napet, ima svega. A i lijekova u izobilju tak da se da.

Prezadovoljan igrom do sad. Čini m ise da sma malo preko pola igre prešao.
Staro 28.11.2024., 15:23   #582
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

E tu će sad igra da počne biti bugovita,kad završiš te SIRCCA misije.
Staro 28.11.2024., 16:20   #583
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor BinaryJesus Pregled postova
Ako koristiš trading bug gdje oružje prodaš po punoj cijeni isplati se popraviti i prodati za mali profit. Inače su beskorisni manje više osim u slučaju nekih unique verzija koje dolaze u lošem stanju.

Kako koristis taj bug, ne kuzim?

Citiraj:
Autor Flegma Pregled postova
Doslovno sam ovo zelio pitati - sta radite s "crvenim" oruzjem koje nitko ne zeli kupiti. Hvala na odgovoru.

Da, kad sam blizu kordona prodam, a kad nisam ne da mi se ic do tamo skroz iz mocvare i sl. U pocetku je dobro doslo da nabildam lovu, sad mi je to daleko a i nadje se zutog oruzja dosta pa onda crveno ni ne berem

Citiraj:
Autor Stanky069 Pregled postova
E tu će sad igra da počne biti bugovita,kad završiš te SIRCCA misije.

Za sad nisam primjetio, odigrao jos oko dva sata nakon toga. A kazu i da ce patch ovih dana, mozda dobro dodje
Staro 28.11.2024., 18:34   #584
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Citiraj:
Autor MadManBD Pregled postova
Nemoj se ljutit al tvoje igranje ovdje je užasno

Ako ovako igram, sam cu se banovati sa foruma

Prosao sam ja dalje, u gradu sam ali cekam update i da performanse fiksaju. Imam 30FPS u gradu.

Vec je to lokacija na kojoj se moze demonstrirati jednotavno AI sa 2-3 NPC-a bez da se drugi ukljuce.
"Testirao" sam da li ima veze gdje stojim, i iza cega. Vide me kroz zidove, vide kroz to brdo i kroz vegetaciju. Na tom uglu zida sto stojim fino se vidi da bacdaju bombu na mene koja eksplodira s druge strane zida. Znaci nema sanse da me vide osim ako nije wallhack. Ima taj veliki kamen. Vide te i kroz njega tako da sam skontao da nema veze ni koji su asseti u pitanju. Kao da nema prepreka izmedju mene i njih. Ali me nervira sto oni znaju zaobici prepreku. Znaci postoji kod navigacije. Zasto onda pucaju kroz prepreke?
Staro 29.11.2024., 00:47   #585
Flegma
Premium
Moj komp

Flegma's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Kako koristis taj bug, ne kuzim?

Da, kad sam blizu kordona prodam, a kad nisam ne da mi se ic do tamo skroz iz mocvare i sl. U pocetku je dobro doslo da nabildam lovu, sad mi je to daleko a i nadje se zutog oruzja dosta pa onda crveno ni ne berem

Za sad nisam primjetio, odigrao jos oko dva sata nakon toga. A kazu i da ce patch ovih dana, mozda dobro dodje
Odes u tradera i kliknes da prodas metke neke, recimo stack od 100 komada, tad ce se pojavit (bubam cifru) da imas +9000 za to sta prodajes. Onda kliknes da vratis u svoj inventory recimo pola od tog stacka sta si stavija prodavat i vidit ces da je cijena +20000, ali ne zatvaras popup onaj di biras koliko metaka vracas. I onda kliknes dole accept (bez da zatvoris popup onaj koji pita koliko ces vratit metaka), dobijes pare kao da si prodao tih +20000, i onda kliknes "return all", sta ti zapravo vrati sve metke. Dobijes nazad metke, dobijes lovu kao da si prodao.

btw. istu stvar i ja radim, crvene ni ne skupljam, jer sam konstantno overweight, samo zuto uzimam.
Staro 29.11.2024., 14:33   #586
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

crvena oružja uzmeš i napraviš unload municije/skineš nadogradnje na oružju i zatim drop na pod.. kao da nikad stalkera niste igrali .. pobiješ cijelu bazu i onda krece lootanje, kad pobacaš jedno 15 crvenih kalaša iz inventorya na hrpu a prije toga si im pokupio municiju tako da možeš dalje znaš da si napravio dobar po'so u zoni.. samo jebeni ESC moraš stiskat za izać iz inventorya.. F R F tipke nek ubace
u prvih par sati imam i snajper i sasvim dobar inventory za dalje, čekam patch.. uzeo sam taman Skifov pištolj s prigušivačem (premda već imam pištolj s prigušivačem, negdje ga našao putem) i trebam u onaj laboratory ući sa šifrom 2605 čini mi se
jedva čekam vratit se nazad i poskidat ih sve s kalašem (jer je stealth za kurac), uzet im metke s oružja a da mi pritom ne trza

najveća zamjerka je što po defaultu nisu lean Q i E.. kad sam krenio igrat, nisam pregledao keyboard settings i lupim Q da izvirim a on se ubode iglom.. jbt ako su već ubacili lean nek bude upotrebljiv.. medkit i bandage su na X i C.. Y je bindan za neku glupost i ne može se iskoristit za nista

Citiraj:
zašto na lika ideš sa dvocijevkom iza zida a on stoji 20m od tebe? izviriš iza zida s pištoljem i ideš na headshot.. u Stalkeru često imaju armor protivnici pa ako nemaš armor penetration metke jebao si ježa.. zato su tu lean Q i E.. pištolj je zlato ovdje jer je precizan i imaš lean.. padaju ko muhe kad ih opališ u glavu s pištoljem

i zadnje kad si skočio s krova kuće visina 10m i zaginio, to ne prolazi u stalkeru

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 29.11.2024. u 15:13.
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2024., 15:25   #587
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
patch je vani 14gb

AI fixes:
  • Fixed groups of NPCs getting stuck and dying near Shelter during active Emission.
  • Fixed issue when Burer could drop any mission items out of the player's hands.
  • Added missing sound effects for Burer’s 'Telekinesis' ability.
  • Fixed issues with NPCs occasionally getting stuck and not reaching the mission location. This might have caused inability to interact with NPC or progress to the next mission stage due to idle behavior of mission NPC.
  • Fixed issues with performance drops/potential out-of-memory crashes in hubs and locations crowded with NPCs during long play sessions.
  • Fixed issue when NPCs would move to A-pose or start flying after death.
  • Fixed issue when NPCs could not track whether a target in cover was covered from shots, which caused them to shoot into cover.

And other, more than 20 different issues with AI.

Optimization fixes:
  • Fixed issue with invisible NPC/Mutants appearing in FOV while the Player is scoping.
  • Fixed fire visual effects that were not rendering at certain camera angles.

Also, we fixed approximately 100 different crashes, including potential memory leaks and EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION issues.

Audio & Sound fixes:
  • Fixed issue when combat music was still playing while combat was finished.

And 7 other minor audio & sound bugs.

Balance adjustments:
  • Weapons and armor repair cost is decreased.
  • Significantly increased cost of artifacts (more revenue from selling).
  • Money reward for most missions is increased from 2 to 3 times.
  • Rookie difficulty armor and weapons buffs.
  • Damage from mutants is moderately decreased on Rookie difficulty (more mutant health balance changes in Combat Balance section).
  • Damage to player's weapon is decreased by 23 percent on Rookie difficulty.
  • Armor durability is increased by 12.5 percent.
  • Added silencer attachment for PTM to specific stash on Lesser Zone.
  • Fixed sell prices for Exoskeletons, they are now more expensive to sell.
  • Fixed sell price of upgraded weapons.
  • Rebalanced Hercules consumable: player speed debuff removed; increased the effect parameters (now more weight could be carried by player after consuming).

Some additional minor bugfixes.

Combat Balance:
  • Reduced some mission items' weight (including weight of scanners)
  • Slightly rebalanced Bloodsucker’s damage.
  • Decreased Bloodsucker’s strike protection rank (more damage from guns).
  • Reduced Boodsucker’s HP regeneration outside the combat.
  • Controller HP is moderately reduced.
  • Burer HP is moderately reduced.
  • Boar HP is moderately reduced.
  • Flesh HP is moderately reduced.
  • Damage to Boar from headshots changed to 100% of body damage.
  • Damage to Boar from shots to the limbs is increased.
  • Damage to Flesh from shots to the limbs is increased.
  • Significantly increased weapon melee distance.
  • Slightly increased knife melee distance.

Gamepad Input:
  • Increased gamepad dead zones

Characters:
  • Fixed eyes and teeth on NPC models.
  • Some minor fixes of NPC models and animations.

Cutscenes:
  • Added missing footage to TV displays in the final cutscene.
  • Fixed issue with deer animation in the opening cutscene.

And 20 other different bugs in the cutscenes.

Game Settings & Menus:
  • Adjusted unreadable text at the bottom of the Shader Compilation screen.
  • Fixed issue with the 'Nvidia Reflex Low Latency' option not being saved on subsequent boots of the game.

And 10 more minor issues.

Interactable Objects:
  • Fixed physics issues with destructible and movable objects, including those floating in the air.
  • Fixed interaction prompt with glass doors in SIRCAA’s inner yard, which caused a walkthrough blocker.
  • Fixed missing inner doors in the X-11 laboratory elevator.

And more minor bugs.

Main and Side Missions:

Resolved numerous mission blockers and bugs encountered under specific conditions. Key fixes include:
  • Fixed missing interaction with dead Blind dogs in the Nightingale’s Hunt mission.
  • Fixed uncompletable objectives in the Seek, and You Shall Find mission.
  • Fixed multiple issues in the There and Back Again mission, including one where the artifact couldn’t be found.
  • Resolved dialog loop with Zotov during the A Needle in a Haystack mission.
  • Fixed progression blockers in the Answers Come at a Price mission, including issues with bandits after an emission and missing the Heavy Key item.
  • Corrected mission markers for NPC locations in Hot on the Trail mission.
  • Fixed door-related issues in the In Search of a Guide mission and The Side Hustle mission.
  • Fixed issue when cutscene does not start during the Just Like the Good Old Days mission.
  • Fixed issue when Lodochka is missing in Quite's Camp during the Just Like the Good Old Days mission.
  • Fixed an issue during Just Like the Good Old Days when Lodochka acts aggressively after bringing him the Emitter.
  • It is now possible to turn off electricity in the flooded area during the To the Last Drop of Blood mission.
  • Fixed multiple issues in the On the Edge mission, including idle NPCs, stuck doors, and the Monolith attack progression.
  • Fixed progression blockers in the A Minor Incident mission, including issues with Bayun's collar and locked doors.
  • Addressed performance drops and confusing objectives in the In Search of Past Glory mission.
  • Fixed issues in the Visions of Truth mission, including stuck NPCs and blocked progression after dialogs.
  • Resolved stuck cutscenes and blocked progression in the Dangerous Visitors, Gray’s Last Hunt, and The Eternal Shining missions.
  • Corrected spawn behaviors for NPCs and enemies in The Boundary and Escape from the Cage missions.
  • Tweaked missions like Down Below, Budmo!, and A Big Score to resolve stuck NPCs, misaligned markers, and missing dialog options.

And approximately 120 other issues within the main line, side missions, and encounters.

Open World Experience:
  • Fixed stretched or missing limbs on humanoid corpses.
  • Fixed missing fast travel routes, including to the Concrete Plant for Toadstool.
  • Resolved issues with loudspeakers, fast travel, and NPC interactions in various locations, such as the Scientists' Bunker, and Chemical Plant.
  • Adjusted hostile NPC behavior during the Arena missions, including bandits’ tactics and increased ammo for the Tyrant fight.
  • Corrected mission progression in the Black Sheep and The Key to Freedom missions.

And approximately 50 other issues were fixed.

Player Guidance, Gear, and Weapons:
  • Fixed a bug that allows to sell items to the trader for more money that they actually cost.
  • Fixed input blocking issues with the PDA, inventory, and attachments when interacting with artifacts.
  • Corrected flashlight behavior after saving/loading.
  • Resolved issues with grenade type selection, compass marker overlaps, and missing mission markers.
  • Fixed inconsistencies with weapon and armor upgrade effects, including pricing and upgrade reversals.
  • Improved HUD behavior and prolonged the duration of "Point of No Return" hints during Down Below mission.
  • Fixed a bug where player could sell mission items using gamepad.

And approximately 50 minor “anomalies”.

Voiceover and Facial Animations:
  • Restored missing facial animations for Sava in the Hot on the Trail mission and Mugwort in The Eternal Shining mission.
  • Fixed missing voice lines during the Let No One Leave Unsatisfied mission.
  • Corrected radio call effects so NPC voices properly reflect distance during communication.

And a couple more things are fixed.

World:
  • Fixed flickering textures in various locations, including the Sphere, Military Base and Chemical Plant.
  • Resolved movement issues, including getting stuck in certain locations during missions like Once More Unto the Breach and A Tough Awakening.
  • Corrected artifact spawn points in some areas.
  • Fixed NPC behavior during encounters.
  • Adjusted voice volume during storm weather for improved audio balance.

And approximately 50 more bugs.
Staro 29.11.2024., 15:47   #588
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Igra netko Xbox series x ? Kakve su performanse jer vidim podijeljena mišljenja

Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk
Staro 29.11.2024., 15:53   #589
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova

zašto na lika ideš sa dvocijevkom iza zida a on stoji 20m od tebe? izviriš iza zida s pištoljem i ideš na headshot.. u Stalkeru često imaju armor protivnici pa ako nemaš armor penetration metke jebao si ježa.. zato su tu lean Q i E.. pištolj je zlato ovdje jer je precizan i imaš lean.. padaju ko muhe kad ih opališ u glavu s pištoljem

i zadnje kad si skočio s krova kuće visina 10m i zaginio, to ne prolazi u stalkeru

Kako sam gore napisao, nisam "igrao". Dosao sam do grada i igra stoji, cekam da je srede. Sto se skakanja tice, mozes skociti dole nize na krov. Nisam se "zaletio". Ali sto se samog kretanja tice, kada radis sidestrafe, kreces se brzinom svjetlosti kao warframe. Opet, nadam se da je bug.

Inace meni update ne stize. MS Store verzija.
Staro 29.11.2024., 15:53   #590
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Odavno nemam gaming hardver, jedini oblik igranja je bio PUBG mobile, ali gledajuci gameplay ovo budi STALKERa u meni. Već vidim kako ću sanjat da nosim mint condition armor prodat prvom dileru
Staro 29.11.2024., 16:00   #591
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

naravno da nisu riješili moj problem
Staro 30.11.2024., 12:42   #592
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Staro 30.11.2024., 13:11   #593
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

pa ovo je malo previše.. ni ovaj patch mi nije ispravio probleme.. od početnog menija miš trza, stoji na mjestu po 10 sekundi dok se ne pomakne.. ALT+F4 moram stisnit 5 puta da prihvati i ugasi igru jer inače ne mogu izaći.. ajde bugovi u igri, to razumijem.. al 60€ pa da me ovako jebe, osjećam se tupavo
Staro 30.11.2024., 13:40   #594
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
32 sata igre i nikakvih problema igrao gamepadom i mišom

Mladenxy je online   Reply With Quote
Staro 30.11.2024., 13:53   #595
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Meni je sve bilo ok dok nisam riješio SIRCCA misije i vratio se na Wild Island,tu su počeli bugovi.

Prije toga imao mislim 5 puta da je igra usporila,štekala...sačekam pol minute-minutu i ide dalje normalno.
Ostalo više manje ok.

Ali poslije tih SIRCCA misija sve bugovito,ali sam stao sa misijama,istražujem okolo,bildam setup oružja.
Imam 69h igre. Glavne misije obavio to do Wild Islanda poslije SIRCCA-e.

Jučer skinuo prvi patch,danas ćemo i drugi.
Staro 30.11.2024., 22:36   #596
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

gdje ima PSI odijelo (optional) za obavit onaj quest da se ugase 4 psi beacona?
Staro 01.12.2024., 00:12   #597
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Seva D ima u Cement Factory regiji...lokacija Cage,nezavršena zgrada otprilike na sredini regije,ispod same Cement Factory.

Seva V ima u Rostoku na vrhu krana,kraj helikoptera.
Staro 01.12.2024., 13:08   #598
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
da li imate problem nakon patcha 1.0.2 da i dalje padaju perfomanse ulazkom u naseljenije podrucje ?

Zadnje izmijenjeno od: joolka. 01.12.2024. u 13:35.
joolka je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2024., 13:24   #599
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

da.. moram se igrat s Upscalingom svaki put, mijenjat između FSR i onih ostalih, i onda se nekako igra stabilizira.. ako FSR 3 frame generation ugasim, igra mi stoji po 15 sekundi blokirana pa se odmrzne i tako dalje.. ni početni meni mi ne radi kako spada, ali snalazim se.. došao sam do SIRCAA misija, tu stajem jer kažete da ima bugova

za psi odijelo, još bolja lokacija taman blizu glavnog questa
https://www.youtube.com/watch?v=6mc0fQV6fI4
Staro 01.12.2024., 13:48   #600
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Pa Seva je bolja puno,zato sam ti napisao za nju. Nju sam imao dosad,sad prešao na Diamond exoskeleton, imao Cuirass,ali njega odmah prodao,nema trčanja s njim

Bugovi poslije SIRCCA misija su ispravljeni sa patchevima.... barem meni.

Ja imam problem s mapom nakon zadnjeg patcha....lokacije fula zq nekih 100m,npr označim Rookie Village i idemo tamo jedno 100m prije mi kaže da sam stigao🤦🏻

Zasad na objektivima misija je dobro,ali ove ostale lokacije fula.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na