|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Problemi s HDMIjem na starom Samsung LED TVu
Ne mogu dobiti normalnu sliku preko HDMIa na starom led Samsung TVu, model LE32C350D (2010 god) Pokušavam spojiti android box koji radi normalno na drugom TVu i ovo je rezultat: ![]() Probao sam mijenjati rezolucije na a.boxu i 1080p ne želi ni prikazati, dok 720p prikaže ovako. Također se čuje zvuk kao pucanje statičkog elektriciteta dok na ovakvom ekranu scroolam ikonama na aboxu. I nije do HDMI kabela, rade na drugim uređajima normalno i probao sam više komada Također ne prima ni signal iz DVBt2 vanjskog tunera kad ga spojim preko HDMIa ali prima iz njega normalno sliku preko scarta. Kao da je HDMI port krepao na TVu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Lako moguce, meni su riknuli hdmi ulazi na mom lg tv-u. Scart je radio ali hdmi ne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Na žalost ni prvi ni zadnji kojem su nastradali HDMI ulazi, e sad, jeli se da zakrpati ... ne bih znao ... danas je lakše i skuplje bacit i kupit novo nego popravljati ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
S obzirom da je stariji tv, možeš probati očistit hdmi konektor na tv-u. Znaju biti puni prašine i svega. Ako ni to ne pomogne, onda je kao što su kolege iznad napisali vjerojatno otišao hdmi.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Pa to mi je palo na pamet jer dobije kakvu-takvu sliku. Obično kad ode hdmi port/chip nema ništa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|