|
![]() |
#13741 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dakle istrazio i nije do mene, postavke su sigurno dobre, nije slucajni klik na notifikaciju jer su blokirane notifikacije od play storea ALI! Dakle google kroz nekakav svoj backdoor updatea google play i google play services, i te aplikacije imaju dozvolu mijenjanja settingsa, i nakon zadnjeg auto updatea tih google servisa, google je samoinicijativno promjenio setting na "update over wifi" i naravno da su se aplikacije pocele updateati ![]() iOS v0.0.Android Inace sam updateam svoje aplikacije, neke izricito ne zelim updateat jer su nove verzije totalni shit i sad mi ih je googlo updejta jer on ocito zna bolje od mene sta ja zelim i sta meni treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13743 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
No obične user-installed aplikacije ne, ugašen mi je auto-update i to tako funkcionira već godinama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13744 |
Premium
|
Da, do jednog trenutka, izgleda da je ovo pocelo prije cca godinu dana i google samo na radnom tu i tamo nekome ukljuci, ali kako sam shvatio ako google aplikacije nemaju premission za mijenjati postavke, onda nece switchati. Tako bar kaze random redditovac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13746 |
Premium
|
I meni je sve bilo uredno ugaseno jer sam mrzitelj updateova, nemam jos ni 6.1 na samsungu s23, toliko mrzim updateove, ali u tom trenutku se playstore azurira i triggerao promjenu settinga sam od sebe. Moja neka sumnja, samo nabadam, je da ako imas neki riskantni paket sa critical security issueom da google odluci tebi upalit auto update za sve ![]() Sve isključeno, Instagram se update sam od sebe.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13747 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
samo da pitam, a vjerovatno jei i bilo vec pitanje ,dakle mobitel kupljen u Austriji s urednim racunom poslan u Hrvatsku ,garancija vrijedi bez problema tu kod nas ili ?
![]() |
#13748 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mozda. Sent from my CPH2449 using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13749 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Kaj možda? Zakon EU je jasan. To kaj se neki trgovci i serviseri prave ćelavi je njihov problem. Zato postoji inspektorat za takve pametnjakoviće. Kupujem vani već dugo i kod savjesnih prodavača/servisera bez problema servisiram u garanciji s računom sve kupljeno unutar EU. Naravno, samo stavke koje podliježu reklamaciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13750 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13751 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Posalji mail samsung hru, odgovorit ce ti isti dan. Tako sam radio kad sam kupovao svaki samsung preko raznim mutnih nacina/shopova i uvijek su mi sve tocno rekli moze li ili ne moze ostvariti jamstvo u hr. Za ovo tvoje se ne brinem, mob za eu trziste kupljen u eu. Ali ne kosta provjeriti po imei-u 👍
![]() |
![]() |
#13752 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo o S25 seriji https://www.91mobiles.com/hub/samsun...certification/
![]() |
#13754 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Neku večer imao 30 godišnjicu mature i dvoje je furalo S24 ultru i Pixel 6. Fotke su brutalne kod oba i to i u lošijim uvjetima. Baš sam se uvjerio svojim očima a njima najviše vjerujem. Ok malo pomaže što smo umjetničke struke pa ljudi znaju fotkat (ima i profi fotografa) ali ipak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13756 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Nije sve crno bijelo. Nino ti je odgovorio onako kako treba odgovoriti. Možda. Treba biti detaljan o objašnjenju šta se može servisirati u HR a šta ne može. Ako kupiš u EU imaš jamstvo u EU (tamo gdje si kupio ima 100%) , ali to ne znači da ima HR jamstvo jer možda uređaj nije namijenjen za HR. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 10.12.2024. u 14:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13758 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samsung planira da će S26 imati Exy čipset https://x.com/Jukanlosreve/status/1867062057813807362 Navodno će većina S25 serije imati SD, jer Exy 2500 imati veliki postotak neuspješnih čipova, pa tko planira nabaviti Galaxy neka računa na to.
![]() |
#13759 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
moze preporuka za neki servis u rijeci i okolici na s22u mi prosao usb c. i nece vise puniti niti prebacivat podatke. garancija istekla pred malo vec odavno je zajebavao, ali sada vise nece uopce puniti. i uvjek sam koristio origigi njihov kabel i punjac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13761 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ista stvar i sa mojim s22u. Poceo me zafrkavati nakon godinu dana sta se punjenja tice. Mislio da je otisao usbc utor na mobu pa ga odnio na servis, serviser je kapa neku tekucinu u njega i ispuvao ga vise puta i evo radi kao nov. Kaze da nije bio problem u bocnim kontaktima nego oni prsten na kraju. Od vlage u kombinaciji sa prasinom iz djepa se vremenom stvori necistoca.... Eto tako kaze ali svaki mob koristim na isti nacin i ovo je na prvom di mi se to dogodilo Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13763 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Na kraju narucio i ja s24u, a 22u ce na popravak/ciscenje pa u prodaju, ili poklon nekom od rodbine. Nisam mislio uzet novi, ali za 640e je solidan deal Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13764 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13766 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ekipa, dobio sam S24U, vec ima dva tjedna, stoji mi jos zapakiran, lijen sam prebaciti podatke 😁. Kako najbezbolnije prebaciti sve sa starog S22U. Kabel pretpostavljam? Takodjer, za bankarske aplikacije te Certillia i sl, cu morat do banke ponovno na aktivaciju? BTW, koliko traziti za 2.5g star S22U, bez crtice.... Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13767 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Od tamo je vrlo jednostavno dalje, odabrat ćeš što sve želiš prenesti, mobiteli će se spojiti svojom wifi mrežom (a možeš i kablom, da) i prenese se sve, od aplikacija do postavki. Prije koji dan sam istu akciju imao sa istim uređajima. Banka i certilia - da, gotovo sigurno ćeš morati ponovno podešavati. Ako si u PBZ-u morat ćeš u banku, u Erste i Zabi možeš kroz staru aplikaciju dobiti ključeve za aktivaciju nove. Većina drugih aplikacija mi je bila uredno prenešena i za divno čudo i ulogirana u dosta toga. Whatsapp chatovi ti se neće prenesti, nego moraš (nakon transfera aplikacija) pokrenuti WA na starom, tamo u postavkama odabrati Transfer chats i onda ćeš skenirati QR kod i tu će krenuti prijenos WA historya. Jednostavno dosta, samo prati upute na ekranu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13769 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Koliko se čeka da obrade narudžbu napravljenu preko moj telekom aplikacije? Produljio ugovor, uzeo S24U i onda se kreten sjetim da u srijedu idem na put i nema me 2 tjedna, a stavio sam osobno preuzimanje u T centru.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|