|
![]() |
#2821 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Nije ovdje neusklađenost stvar, jer ako ti citiram točno iz cjenika i iz uvjeta ti te čak i emailom pošaljem link na tvoj dokument gdje to piše a ti mi i dalje tvrdiš da to nije za postojeće onda nije neusklađenost nego osobni interesi ili naputak firme da nedaju pa tko se žali na kraju HAKOM-u dobit će a drugi ne i eto zarade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2822 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Meni je dostupna samo HT optika, no njihova ponuda je najskuplja.. Povoljniji i A1 i Telemach na HT optici...e to je tuga.. Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Hvala puno na odgovoru.. Htio bih produžiti ugovor online pa dali mi može netko reći tko se razumije..na kojem linku... https://www.a1.hr/privatni/ponuda-za...ksne-korisnike https://www.a1.hr/privatni/televizija-internet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ma ja sam na jadnih 70/20...nemaju trial verziju da isprobam koliko ce mi pasti, a ne bi htio izgubiti 10-20mpbs Kad smo na temi, jel ovo legit? https://www.kinguin.net/category/799...oster=1&r=3445 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2829 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Evo u mojem slučaju su dvaput potvrdili da mogu dobiti navedene opcije iz cjenika. Problem je nastao što iz nepoznatog razloga im ne prolazi aktivacija jedne od tih opcija. Vjerojatno ćemo opet završiti negdje na tehničkoj podršci, samo da oni nađu nekoga tko to zna poklikati ![]() A što se tiče odgovaranja na prigovor, vjerojatno čekaju zadnji dan. Imao sam već show s njima prije nekoliko godina: odgovor na svaki mail bio je točno 14-i dan i tako smo se natezali punih 6 mj da se riješi tehnički problem, pritom promijenili 3 identična routera i tek je 4. koji je bio drugog proizvođača proradio kako treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2830 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Hvala tiho i leski, uzeo sam. Gubitaka nemam na svojoj jadnoj parici ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2831 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
No, meni je NordVPN jako loš, jako me smeta što nema logina na aplikaciji nego svaki put traži da se logiram iz browsera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2832 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Kako to da nitko ne komentira problem sa A1 internetom koji traje od cca 11h danas u Zagrebu. Nedugo nakon što je internet (optika) prestao raditi, dođe mi SMS poruka: " MOGUCA NEDOSTUPNOST USLUGA l Na vasem podrucju trenutacno su moguce poteskoce s koristenjem fiksnih usluga. Nasi timovi vec rade na njihovom otklanjanju. Vas A1" Zvao sada korisnicku gdje automat kaze da postoji problem na podrucju Zagreba. Ja sam na podrucju cetvrti Sesvete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2834 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Kako vama na optici izgleda IP adresa https://www.iplocation.net/ Da li imate po host name, nešto. dynamic.amis.hr? I kojim alatom pratite PING?
![]() |
#2837 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2838 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
A1 - ex Vip (Optika)
Citiraj:
Navodno ne bude danas riješeno nego sutra.. bar su tako tehničari rekli Edit: proradilo oko 21:10 Soblinec Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: ruki31. 28.11.2024. u 21:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2841 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Da li je moguce da A1 blokira alternativni DNS? U temi NAS napisao sam da imam problem s DNS. Na routeru prebacio da se koristi ISP DNS i odmah sve proradi. EDIT: nije rijesilo.. radi nasumicno Zadnje izmijenjeno od: BlackDwarf. 29.11.2024. u 06:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2842 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
. Evo pred par dana prešao optikom iz HT u A1, prijelaz bez ikakvih problema. Dobio ruter innbox U92, Ont od HT ostao i na njega se prikačio A1. U HT plaćao 35 € mj. a u A1 plaćati ću 23 € mj. internet + tel. Brzinu u HT sam imao 1000/500 a u A1 imam 300/150. Penale vraća A1 (do 150 € u obliku vaučera). Ug. obveza 24 mj. Prvih 6 mj A1 daje za 1€. Razlika u cijeni je na mjesečnoj bazi od 12 €. Sve odrađeno u 3 tjedna + dobiti ću poklon tablet ili neku fritezu. Zadnje izmijenjeno od: Filc. 29.11.2024. u 07:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2843 |
YouTube Master
Datum registracije: Oct 2020
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2844 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni Cloduflare DNS šljaka bez problema oduvijek, naštiman u Windowsima, zajedno s fiksnom LAN adresom. Možda je do toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2846 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Clodu koristim od pocetka i izbjegavam DNS od ISP. No meni jednostavno nesto pocelo gusit i NAS nece da radi kako spada. NAS se buni da DNS nije ispravan. Radilo dvije godine bez problema. Danas sve skupa ako je radilo 2 sata. Range uvijek koristim 50-100 na dinamicko, a svi uredaji koje trebam fiksirat su do .20. Nisam imao vremena ali stavit cu sutra mirka. Imao sam godinama slozeno dok nije krepalo zbog struje. Sad sam i UPS ubacio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2849 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2024
|
Pozdrav, treba li šta napraviti za IPTV kada je Huawei ONT za njihovu optiku u bridge modu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2850 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ona promocija za 0,10 centi vrijedi i dalje, do 31.1.2025. ako netko planira produljit/ugovorit uslugu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|