|
![]() |
#1203 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Bas, nevidim problem, daj oglas u nekim Argentinskim novinama/forumu da se zenis i to je to ![]()
![]() |
#1204 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jel nema nekih jeftinije kreditnih kartica za Argentinu,ne treba adresa ni slicno,kao da je netko postao par stranica prije ? Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Rumunjska, 5.29€. VPN metoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
To vam je sve kratkog roka ako se uspijete i provući negdje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Ja sam dodao novu revolut karticu za plaćanje i sinoć mi je prošla pretplata za ovaj mjesec, ali lako moguće da bi za ovaj mjesec prošlo i sa starom karticom. U mailu koji sam dobio početkom mjeseca je pisalo da moram promijeniti na način plaćanja iz Indije do 5.12., pa ćemo vidjeti što će se dogoditi idući tjedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2024
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Na ovom linku je popis po državama i kad se uđe pod državu ako je potrebna kartica iz te države stoji napomena. Za dosta njih još nije potrebna kartica iz države, npr. Kuwait, Jordan.... Možda probat tu neku država hoće li proć https://support.google.com/youtube/answer/10239146 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2024
|
Citiraj:
Ja se prebacio kod susjeda Srbija 9 i nest sitno eurica za family. Vpn je bio veepn(3 day free trial) Preko mobilnih ,revolut.virtualna kartica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Fresh Juice
|
Dobio je 5 eura mjesečno, 60 eura godišnje manje ![]() Vjerojatno ima još koja država gdje je jeftinije, samo treba cijeli popis proć |
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Ako izdrži godinu dana... 😁 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
49%winner
|
Bas suprotno. Kada imas prave prijatelje od krvi i mesa, stalo ti je do toga da okrenes rundu vise. Kad okreces puno rundi svaki euro se broji. Znaci svercat cu se u busu i platiti ilegalni jutub da popijem tu casicu antika. Ali kao sto rekoh, moras imati s kim piti te runde, a ne prebirati po dzepovima i brojati prihode i rashode tamo nekim forumasima :*
![]() |
![]() |
#1225 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nešto blizu topica ![]() https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
49%winner
|
Zasad nema, ali imaj u vidu da ce ti novi clanovi automatski dobiti i ostale benefite koje mozes dijeliti kao npr google one prostor (ako koristis to). Nisam cuo da je bilo problema. Moja primarna familija su zapravo moja prava familija, ali nismo svi na istoj adresi. Druga familija su mi forumasi. Mislim, nema greske, nazire se Netflix family scenario. Pitanje je samo koliko ce trebati da do toga dodje. A dok traje, ostaje mi vise love za runde ![]()
![]() |
![]() |
#1228 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni i dalje nije jasno zašto se YouTube kao takav MORA plaćati. Što to premium ima, a da nema NewPipe, ReVanced i slične aplikacije? Briga me kome šaljete lovu, samo ne vidim logiku plaćati nešto što postoji besplatno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
eh ni nama nije jasno kako vi mozete ne placat ![]() ja koristim yt vise nego tv,dnevno barem sat dva,svaki dan. naravno da bi volio da je free ali jbg,jedno pice mjesecno odvojit za mjesec dana yt mi je jako ok ![]() plus imam yt music,ne moram dodatno placat neki glazbeni servis,koji takoder koristim sat dva dnevno... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|