|
![]() |
#7204 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#7206 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
izvini ali koja je razlika? "ima osvjetljenje" vs "paperwhite". nije li to sinonim? ja imam onaj staaari koji nema ništa pa ga čitam ispod lampe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7207 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Paperwhite ti ima to toplo osvjetljenje, a nova generacija ima i "dark mode", što moram reći ako čitaš u mraku je izvrsna stvar za oči, ne mogu ti opisati kako je odmornije čitati navečer tako. Jedina mana novog jest ako nije u nekom caseu, presklizak je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7208 |
Premium
|
znači ako dobro kužim paperwhite je zapravo "paperyellow"? dok "obično osvjetljenje" je običan white led? a jesu ga mogli zakomplicirati još više. dal to znači da svi moderni kindle-i imaju osvjetljenje? non paperwhite ima bijelo, paperwhite ima žuto? ne smeta me običan ne-dark mod, u pravilu ne čitam duže od 2-3 sata, iako sam znao zagrepst po 5-6 i nisu me bolile oči |
![]() |
![]() |
![]() |
#7209 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Još ako se ne varam, paperwhite ima malo više "hrapavi" ekran, tj. mat, ali nemoj me držati za riječ. Vidim da si iz Istre, ako si iz Pule slobodno ti pokažem kako izgleda pa si vidiš i razliku. Nisam siguran za sadašnje generacije, ja sam uzeo 2x paperwhite u zadnjih cca 6mj, sa time da je jedan bio blacklistan, a kupljen u Linksu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7210 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#7212 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7213 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
https://www.hurom-europe.com/product/h310a-series/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7215 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() dakle paperwhjite je veći i ima toplije svjetlo. super. običan it is. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7217 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Ne mora biti preko Amazona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7219 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Nema zareza ![]() Možeš preko Amazona, možeš preko Calibrea, možeš ručno kopirati svoje knjige preko usba i čitati ih. Zadnje verzije kindla podržavaju i epub uz svoje mobi i azw/azw3 formate. Osobno koristim Calibre i tako šaljem knjige na kindle. On sam po potrebi konvertira knjige u podržane formate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7221 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Moj paperwhite je bio krcat knjigama, godinama ga nisam spojio na wifi i rekoh jedan dan ga spojim na wifi da se updejta i hop - obrisalo mi 90% knjiga. Tako da pazljivo s tim. I ja sam na calibreu, pa me ovo bas izbacilo iz takta. To je neka amazonova bitka protiv piratluka. Moj paperwhite eno ga od ljeta stoji tako prazan, neda mi ga se vise ni pogledati
![]() |
![]() |
#7223 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ekipa, ajmo prebacite se ovdje: Amazon Kindle
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 25.11.2024. u 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7225 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
u potrazi sam za novim printerom/skenerom za po doma. Ako je netko od vas tu (koji aktivno pratite trenutne akcije) "u toku" sa home printerima dajte pls neku preporuku ako ste naletili na nešto što znate da je ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7226 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Jel ima možda netko koju pametnu dodati u vezi Chiq 43" 4K QLED (Google - ma šta god to značilo) Smart TV-a koji će se od Četvrtka 28.11. u Lidlu prodavati za 250 eura? ![]() Zadnje izmijenjeno od: jazz3p. 26.11.2024. u 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7227 |
Premium
|
za bit no name, nije to TOLIKO jeftino. nego - DBX TV??? šta je opet utrka dbx vs dolby kao šta je bila za audio u 80ima? još uvijek imam kazetofon koji ima dbx, iz 1986. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7228 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ne znam, ne čini mi se nešto wow ponuda. |
|
![]() |
![]() |