|
![]() |
#481 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2023
|
gdje si našao za 30 eura? ja sam vidio prije tamo mjesec-dva da je bilo po nekim stranicama 30 eura, ali sada je preko 45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Prerano mi je za nekakve ocjene nakon pola sata igre, ali po vidjenom do sad - odlicno. Atmosfera mrak, igrivost dobra, nisam na nikakve bugove naletio. Sutra cu nadam se vise vremena ulovit za igru.
![]() |
#488 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nit skidat nit kupit kojih par mjeseci,malo gledo steam neki imali par rušenja u pola sata,nego što je novo u odnosu na jedinicu??nova oružja,veća mapa,više artefakata/misija,vozila i dalje nema/niti trebaju(možda),više opreme,novi monsteri+stari/nadam se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ja sam malo pogledao da vidim na sta lici, i men idosta. Ostalo nisam radi spoilera. Koliko vidim, minusi su tehničke prirode sto ce se ispraviti. A ako su performanse overall kao kod Mamuta, onda je optimizacija super. Mada vjerujem da treba vremena i da su i ovaj put izbacili prije vremena. Ali ne bi mogli izdrzati jos jedno otklazivanje. ![]()
![]() |
#492 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Na PC-u definitivno ne izgleda kao ništa iz 2009. Nije da izgleda vrhunski, ali izgleda vrlo dobro. Atmosfera je jebena, probao prvih 20 minuta, uzeo na Gamepassu. Konfa iz potpisa, 1440p, svi settingsi na EPIC, DLSS Quality, Frame generation, gotovo pa zakucano na 144 fps, tu i tamo padne na 110, 120... ni jedan crash, bug ni ništa u tih 20 min. Igrat će se ovu zimu, šteta što ne mogu GO uzeti trenutačno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Probao još 20 minuta i obrisao. Neprijatelji su nemaštoviti i kao da ih je netko modelirao iz pudinga, znaju točno gdje sam i nikakav stealth način igre ne prolazi. Idem okolo i ubija me nešto da ne znam što je. Stojim u ćošku sobe i samo udara, a nema ničeg ![]() Ne mogu takve igre igrati na gamepadu nakon što sam dosad sve takvo igrao s tipkovnicom i mišem. Nemam više strpljenja za takve stvari
![]() |
#494 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
da nije nevidljiva gamad? zaboravio sam kako se zovu.. pucaj u smjeru gdje te udara ![]() edit: bloodsucker.. il je on il je bug edit: evo na redditu isti problem lik ima haha https://www.reddit.com/r/stalker/com...sible_enemies/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nije katastrofa, 1440p high ide ok na GRE ali nije ni da izgleda nes posebno. Ugl. ko i sve UE5 igre, budi sretan ak si blizu 60fps i CPU limited u mjestima, gradovima i sl.. Pricekas i ubijes nevidljivog iz obicnog pistolja, tipcan enemy za Stalkera i ne znam kaj je tu cudno. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 20.11.2024. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Haha, ja nemam takvih problema ali imam drugih. Išo još malo igrat priej spavanja, i igra opet na startu kompajlira shadere nekih 4-5min. Zar ne bi bilo normalno da se to negdje spremi nakon što prvi put odradi? Drugo, nakopn još pola sata igrranja, igra se smrzla i... komp se rastartao. Popipah kućište, i brzo sam morao maknut ruku :d Izgleda da moja 6600xt nemre ovo gurat na high, kak je po defaultu stavljeno ![]()
![]() |
#499 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo kasnije nebus imao ni 60fps jer ni rtx 4080 nemre ostat iznad 60fps na 1440p a i9 14900k nije ni blizu dovoljan u gradu tak da pada na 40fps.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() što se shadera tiče, nema veze s driverima i diranjem istih, svima je tako https://www.gamesradar.com/games/fps...iling-shaders/
![]() |
![]() |
#502 | |
Registered User
|
Citiraj:
Znaci tipicna unreal igra.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. 20.11.2024. u 23:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
igrao sat vremena i radi odlično, baš ni jedan problem. Atmosfera stalkerovska, zavirujem u svaki kutak, pokušavam na svaki tavan, veseli svaki sanduk municije...igrat će seeeee ![]() Konačno novi stalker. |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nisam objektivan jer u Stalkerima imam valjda četveroznamenkasti broj sati igre, ne znam koliko prelazaka i s koliko modova. Stalker nikad nije bio za svakog i razumijem da nekom nije dobar, ali oni koji a su prva tri bila dobra, ova igra će biti odlična. Uzeo Ultimate još u kolovozu za 54 EUR, danas u podne stigao Steam key, instalirao i odigrao 4 sata u komadu. Očekivanja su bila visoka, ali GSC je rasturio. Stalker atmosfera je tu, igrivost odlična, performanse i grafika nakon malo igranja s postavkama više nego dobre, nema stuttera,zasad 0 bugova i rušenja. Uglavnom, ovo će još duuuugo biti na mojem kompu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
Citiraj:
Očito sam naletio na bug. Enivej, ne mogu igrati FPS-ove na gamepadu, osjećam se osakaćeno bez miša.
![]() |
![]() |
#508 |
The mighty pirate
|
Snimio sam uvodni dio na xboxu, pa vidite jel ima razlike u odnosu na PC https://1drv.ms/v/s!ApIjCa40Sa8esZJP...Cu1LA?e=i7YTfv Uglavnom, očekivao sam malo više od okoliša (vode/biljaka). Podsjeća me na prvi FEAR, i atmosferom i grafikom. Atmosferom super, ali grafikom...za 2024/2025 i ne baš super. Dat ću joj još jednu šansu nakon kojeg updatea, ali zasad pauza.
![]() |
#509 |
Registered User
|
Vizuelno, na momente izgleda jako dobro. Na momente kao DayZ. Gameplay je ok ali i traljav. Ako trcis i radis side-strafe. Kreces se brze nego u quakeu. NPC-evi te vide kroz zidove. Mala pukotina u zidu koja nema collision, i oni ce te ubiti kroz nju i ako si ti direkto iza zida a oni 10m dalje. Imaju i aimbot. Samo te sporost napucavanja moze spasiti. Sto se bugova tice, ima cudnih da ne znas da li je dio igre ili bug. Recimo ovdje svaki put kada se priblizim, kada oborim ovu dvojicu. Moj lik ima aimbot na ulazna vrata kuce. I ne mogu nista, nišani stalno na ulazna vrata. Moram ici unatrag nekih 500m da pusti. Ne mogu spustit nisan da ih mogu lootat. https://i.ibb.co/qMvzsJS/image.png Nisam instalirao zadnje drivere pa niej relevantno ali sa 566 nvidia driverima, radi jako lose. Bez DLSS-a i ostalih cuda, vrti se oko 30FPS na 4K nativno. Nije cak ni sve max out. Neke stvari sam spustio poput motion blura, DOF itd. FRAME GEN jako dobro popravi performanse ali je input lag ogroman. Veci nego u Cyberpunku mislim. Nije igrivo. DLSS na quality standardno blurrfest. Probam sutra sa novim driverima ali za sad, onako. Toplo - hladno. Obecava ali ko zna koliko ce im trebati da srede.
![]() |
|
|