|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
HP 15-fc0003 nem drivera za mrežnu
pozz eto HP lap sa Free dos i mislio kako će instal W10/11 buit piece of cake (kak je bio na PCju) ali nije niti sa Win 10 niti sa Win 11 nemam drivere za mrežu pa instalacija ne nastavlja HP support nije on nikakve pomoći, ono što oni nude na help stranici je samo za Win 11 mada i ti driveri ne pomažu pa bi svaka pomoć bila dobrodošla ![]() EDIT - vidim da jeisti problem bio u ovoj temi al nisam iz toga naučio ništa (imam rufus USB sa Win 10 ili 11 ali nema i ne znam radit sa live Win) Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 16.11.2024. u 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Spoji mob kabelom, sheraj mu net pa na win update nak povuce sam. Sent from my CPH2449 using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
vrebam na bilo čiji odgovor ko kobac.. ![]() fala Nino budem vidio kaj bu ispalo... ![]() EDIT - lap je od žene pa znate po kakvom tankom ledu hodam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nino ak si tu, kad spojim mob i lap - ništa se na lapu ne događa, ne vidi mob niti da je išta uključeno na usb |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pa za win 10 uopce nije potrebna mrezna ili wifi da bi se instalirali! Jucer sam 3 instalacije win 10 radio i naravno iskopcao kabl od mrezne i onda normalno napravis lokalni acc.
![]() |
#6 |
Premium
|
ja ti kažem da nije bilo wi-fija sa win 10 ili win 11 - dakle lap "mrtav" sad sam naletio na nekoj stranici RTK neki SP111389 driver i ručno instalirao i wi fi kartica je proradila svi ostali sa HP original sitea nisu pomogli |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Vrlo čudno, jer ti sp155074 koji ti nudi za download ima drivere za iste kartice kao taj SP kojeg si na kraju našao. Ne znam što je moglo poći po zlu, ali glavno da je rješeno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|