|
![]() |
#1173 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
---popunjeno--- Imam jedan slobodan slot za hr yt, samo ozbiljne ponude na duze staze molim lijepo ![]() Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 14.11.2024. u 11:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Obavijestili su me da moram imati indijski način plaćanja ![]() Sram ih može biti, više se ne može ni exploitati kako spada. Nego sad ako hoću prebacit na HR pretplatu jel moram cijelu family rasturit pa nova pretplata pa opet svima inviteove ili mogu nekako zadržati ovo što imam pa samo stavit HR plaćanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
https://www.reddit.com/r/brave_browser/comments/1gr040t/thats_pretty_solid_advertising_from_brave/ Radi i YT music na brave browseru, moze se ukljuciti background audio i fercera sve........
![]() |
#1182 |
49%winner
|
Nisam siguran da ce ti uopce proci dodavanje hrvatskog accounta u familiju s argentinskom "adresom". Been there, nije ferceralo. Rjesenje je bilo otkazati preplatu, ubiti payment profil, dodati hrvate u family i opet aktivirati payment/preplatu. Cisto fyi
![]() |
![]() |
#1183 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam 2 slobodna slota za hrvatski youtube family, 2.4€ mjescno Zadnje izmijenjeno od: zdravko_c. 17.11.2024. u 08:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
gdje to piše ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
49%winner
|
Danas sam i ja cuo prvi put da postoje neki limiti (ja to osobno u 5 godina nisam dozivio). Guglajuci sam nasao ovo: https://support.google.com/youtube/a...DDesktop&oco=1 "you are only able to stream on up to two devices at a time per YouTube Premium account and up to four devices at a time per YouTube Premium family plan." Kako imam family plan, probao sam istovremeno streamati na 3 uredjaja + 2 yt music streama, nije me izbacilo. Pa sam na kompu pokrenuo jos 2-3 yt videa, sve radi. Kako se uopce gleda taj limit, prema IP-evima?
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Slava Ukraini!!! Haha Produžilo se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
49%winner
|
Aha to se odnosi na 4 streama na razini family plana/clanova, ne 4 streama po clanu familije. Hmm... Bas cu vidjeti. Nas je 6 ali efektivno racunam 5. Koje su sanse da nas svih 5 zajase yt istovremeno. Vise me onda brine yt music, nije bas jasno definirano koliko tocno streamova istovremeno moze biti u familiji. Jedan po clanu/accountu?
![]() |
![]() |
#1193 | |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 | |
Premium
|
Citiraj:
Revolut mastercard 3.50e po novom tečaju. Ne znam da li ima veze ali mene je u accountu na koji se naplaćuje taj premium apsolutno svuda postavljena ukrajinska adresa, ako to uopće ima veze sa ukidanjem premiuma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Premium
|
Nema to veze. Kartica mora biti iz zemlje na čiji se YouTube pretplaćuješ.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Premium
|
Kako su ti ponudili tih 4 mjeseca? I ja imam US account, pa ništa ne nude... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Meni isto prije par dana dosla obavijest: "Hi, YouTube Premium memberships based in Argentina require a form of payment issued in Argentina.* To maintain your membership, please update your form of payment to one issued in Argentina before 5 December 2024. If you do not update your form of payment, your membership will not renew automatically and you will lose access to your YouTube Premium benefits." Danas se odlucio pozabavit time. Ugasio pretplatu i krenuo redom. Nista nije proslo od ovih poznatih, Ukraina, Indija, turska, filipini itd. Na kraju prosla Srbija, opet bolje nego u nas. 9,80€ Familly. U nas je 15€. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|