|
![]() |
#3392 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Revolut
Možda ju pokušavaš sejvati u onom checkboxu pa ti ne da? Sejvanje nema smisla ako je disposable ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3393 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Dopušta sejvanje, ali je besmisleno jer se samo gomilaju kartice koje se više ne mogu koristiti. Nekad bih zaboravio isključiti to sejvanje pa bi se nagomilalo 10-15 kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3395 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Mijenjanje RvPointova za avionske milje, to neko probao? Trebao bi imat 4000 pointova uskoro, a to je za dvije povratne do Amsterdama iz Zg. ![]() I onaj Robo Advisor koristim već mjesec i pol, fino mi se puni račun kusurom od svakodnevnog peglanja kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3396 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ekipa koja ima Metal na više, dodali su Wolt+ kao feature, pa ako ste bolesnik kao ja i često naručujete, isplati se linkati acc sa HR woltom.
![]() |
#3397 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
I maknuli su franšizu na osiguranje od loma uređaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3398 |
Premium
|
Hmm daj provjeri svakako, imam oboje na Metal planu ( Wolt sam aktivirao, Perplexity nisam ni znao ![]() Mozda je kod mene zajeb neki ![]()
![]() |
#3399 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3400 |
Premium
|
![]() |
#3401 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3402 | |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Evo da sam sebi odgovorim... cca pola godine plaćamo svoje režije i tuđe i sve ide bez problema tj nitko nas nije zvao ili da na računima piše da smo dužni ili da je taj neko dužan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3403 | |
Premium
|
Citiraj:
U svakom slucaju zgodnih subscriptiona ima vec. Isplati se svakako!
![]() |
![]() |
#3404 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kaj nije lakše skenirat samo režiji iz klasičnog mobilnog bankarstva il keks pay nego upisivat ručno sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3409 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Vjerojatno i je, ali ja i žena imamo sistem di smo napravili joint account i na taj polažemo novce od plaće za kućanske troškove, što ostane ide u "đep" za putovanja ili u "đep" za štednju. Svatko si ostavi nešto plaće na privatni račun za osobne potrebe tj naš đeparac. Plaćanje je jednostavno jer eventualno treba promjeniti dva broja u pozivu na broj jer su barem na računima za struju i HT uvijek isti (i dopunsko). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Citiraj:
Naravno da je skeniranje brže ali i ovo ide jako brzo osim kad prvi put dodaješ novog primatelja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Danas sam pokušao platiti nešto Revolutom, ali mi ne dopušta logiranje dok ne podesim zaštitu PIN-om, otiskom,... WTF? 20+ g. imam mobitel, nijedan mi nikada nije bio zaštićen, a sada me Revolut tjera na to.
![]() |
#3416 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pozdrav, pokušavam izvršiti uplatu u Uzbekistan, Visa kartca, imam samo broj kartice, nemam nikakav broj računa. Revolut mi kod pokušaja uplate javlja da ne podržava navedenu karticu. Ima koja app za android koja bi funkcionirala, probao sam paysend ali ne funkcionira najbolje sa zabom radi zabine autorizacije u m zabi.
![]() |
#3419 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
Pozz Ako može pomoć. Pošto sam novi u Revolutu trebam info za podešavanje revoluta za primanje uplate. Instaliro sam app. Popunio podatke. Povezao sa erste visa karticom gdje primam plaću. Uplate-isplate još nisam radio, niti nemogu danas jer plaća još nije sjela, a minimum je 10e za uplatu. Kolega je tražio broj revolut računa. I pokušao je uplatiti iz Danske i Revolut je odbio. Drugom kolegi je prošlo. Radi se o honorarnom poslu. Ovo je razlog za odbijanje uplate: Stornirano · Ovo je placanje blokirano zbog privremenog ogranicenja na v jeasem racunu. Koji je razlog tome? Vas depozit nije mogao biti pripisan na vas racun zbog nasih internih pravila ili drzavnin propisa. Kada éu primiti natrag svoja sredstva? Sredstva bi trebala biti vracena na racun posiljatelja u roku od 3-5 radnih dana. Znači trebam ispuniti nešto za poreznu. Barem tako kaže help chat Ai. Ako može pomoć tj upute. Može ovdje ili Pm. Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 04.02.2025. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|