|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Hmmm. Narucio Huawei Ultima Steel kod njih, na -25% je, pise samo webshop, i do 10 dana dostava. Proslo je vec 8 dana, ni traga ni glasa od njih. Znaci, sudeci po komentarima ovdje, nece tako skoro, ako i uopce ![]() A nista, cekam do kraja slijedec tjedna, ako ne, trazim povrat sredstava. Koliko se ceka na povrat od njih, jer nekako sumnjam da ce ovo doci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#663 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Nadrealni su. Nekidan sam napisao da mi storniraju narudzbu, pa su mi rekli da ce provjerit sa skladistem je li moguce ![]() Doduse uzeo sam na firmu pa nemam pravo na onih 14 dana na povrat, ali svejedno strasno nesto. Racunam da storniranje mora bit moguce svakako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frend mi je danas pričao da je naručio TV još u 8. mjesecu. Iako mu telka treba, ne žuri mu se jer je u njihovom pravilima poslovanja našao stavku da ako ne isporuče robu u određenom roku, on može uzeti nešto drugo. Nisam baš siguran da će mu to upaliti, ali neka pokuša.
![]() |
#669 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po onome što on kaže, ne mora uzeti nešto od 8k kn nego može i za veći iznos, bez nadoplate. Ja se u to ne bi kladio.
![]() |
#672 |
Registered User
|
Svašta se ti možeš dogovorit s trgovinom, ali takve budalaštine ne postoje u njihovom pravilniku na webu tako da ne treba baš prepričavat sve što netko kaže.
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
SD otišo u qurac u zadnje vrijeme... ja sam isto nedavno nesto narucio pa je bilo muljanja i laganja na telefon, ono čemu? da mi je znat kak pravdaju sav taj priljev novaca a ne isporučuju plaćenu robu. e da, procitao i ja komentar od kokosa jucer i onak osto samo WTF sam ja sad pročitao ![]() to bi kakti trebao bit uspijeh il što? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Znači SD su ošli u ocat nakon što su ih kupili slovenci, nadam se da će onda netko drugi zgrabiti zastupnistvo za PS u HR. A SD nakon ovih upisa izbjegavam u širokom luku. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 16.10.2024. u 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Registered User
|
Kupovao u više navrata nedavno, sve funkcionira normalno. Nije baš instant slanje ali u roku par dana pošalju. Slovenci su ih kupili prije 2 godine, tako da ne znam zašto ljudi uopće povlače tu priču jer to nema veze s ničime.
![]() |
#678 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Onda je prelazak na novi sustav, ugl neka frka im je navodno bila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Premium
|
Citiraj:
Odgovaraju isti dan. Uzeo Huawei watch ultimate, jos 28.9. Rok isporuke su probili za 20.ak dana. Nakon sto mi je dosao, tjedan dana nakon je krenula akcija gdje se uz isti sat dobiju jos i Freebuds slusalice. Poslao im mail sa upitom mogu li ipak upasti u promociju jer je kasnila isporuka, kao nekakav znak paznje, i proslo. Ispricali se jos jednom za kasnjenje, i salju slusalice ![]() Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Kad sam zadnji puta nešto vraćao (sat u ekupi), morao sam u roku od 2 tjedna najaviti povrat proizvoda. Nakon najave imate još 2 tjedna da ga vratite.. Nego, kako ide vraćanje velikih paketa, konkretno tv.a. Preko čega poslati takav veliki paket i koliko to košta otprilike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Premium
|
Mislim 2 dana da sam probio rok vec bio kad sam im slao mail. U petak slao mail, a u srijedu je isteklo tih 14dana. A mislio sam cak vratit sat, nije mi nesto sjeo bio na prvu, cak sam i ticket bio digao za vratit ga, odnio na postu, parkirao ispred, i onda sam ga jos jednom probao stavit na ruku i odlucio ga ostavit.. 😁 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Ja sam u 7. mjesecu slao tv na servis u Zg preko HP-a jer je veličina paketa prelazila max gabarite na online narudžbenici kod kurirskih službi. Srećom sve dobro prošlo, 20€ me koštalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hp od 1.9. promijenili uvjete. Svaki paket duzi od 60cm ide kao paletna posiljka. Neznam za private. Sent from my CPH2449 using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Koliko im treba za potvrdu narudžbe? U subotu naručio preko webshopa ,no još nikakve potvrde da je obrađena narudžba il pošiljka poslana....prije to bilo brže što se tiče tih potvrda da je sve ok sa transakcijom..... Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Premium
|
Narucio jucer, upravo dobio potvrdu narudžbe. Nego, nemam nigdje racuna. Ovo je 3. artikal od kad su ih preuzeli zlovenci, i sa nijednim nisam dobio racun. Kad sam isao vracat jedan od t8h artikala, receno mi je da je dovoljan broj narudžbe. Ali kako onda recimo prodat dalje uredjaj bez racuna, tj samo sa isprintanim mailom gdje se vidi broj narudzbe? Edit : stigao sms za preuzimanje. Znaci manje od 24h. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: jucca. 12.11.2024. u 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Registered User
|
Citiraj:
https://www.directupload.eu/file/d/8...r37a3i_jpg.htm
![]() |
![]() |
#690 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Nakon mog upita ,vele da je tv naručen od dobavljača i u roku 10 radnih dana je isporuka. Tako sad stoji i na stranici uz tv. A u subotu je pisalo dostupan za web narudžbe. Očito brzo ispraznili skladište pa sad dodatne moraju naručiti... Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|