|
![]() |
#76981 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76982 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76983 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne, to ti je ekološki dim. ![]() Citiraj:
Ja tu navigaciju znam iz štosa pokrenuti jer realno loše radi. ![]() Auto ti je lijep i želim ti puno sretnih kilometara. p.s na toj verziji farova ti pucaju farovi i znaju se magliti. Ima ekipa koja to rješava https://www.facebook.com/popravakfarova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76984 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ima i CarPlay i Android Auto, a lik mi je i spomenuo nešto da negdje mogu uštekati mob i koristiti kao navigaciju, ali ga nisam skužio. Koliko čitam, to znači prebaci ekran moba na ovaj središnji ekran auta, ajde, nije ni to loše. Ma ja volim dok se vozim kroz grad kad sam u nepoznatom upaliti navigaciju, ali bez odredišta, nego čisto da vidim kartu i ulice oko sebe dok se vozim. Spremim si stranicu za farove ako će trebati ![]()
![]() |
#76985 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Bas to, nekako to sve vodi tome da ce biti svi slicni/isti. Ima bas puno auta koji uopce nisu zanimljivi, a vecina od toga prednjace manji auti, koji se svode na to da je sve isto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76986 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#76987 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Full korisna stvar za ograničenja, kamere, vidiš zastoje, alternativne rute itd.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76990 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://huo.hr/hr/provjera-osiguranja Bitno da je uredno servisiran, a sto je bilo prije nemoj sada ni gledati. Neka te veselo i dugo sluzi!
![]() |
![]() |
![]() |
#76991 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Waze je gore must have, spotify i pozivi. Samo je šteta da taj tvoj model je još uvijek na kabel. Ja sam tražio riješenje za svoju da to bude putem BT-a, nisam našao ništa korisno, sva 3rd party riješenja ne rade dobro. Ali osim toga, Car Play je sve, Škodinu navi nisam koristio 2 puta u životu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76994 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@MirkecVoldermort Opa, fino izgleda, puno sretnih kilometara zelim. Nadam se da nisi krkan za volanom ko neki drugi vozaci skode iz samobora ![]() Sto se tice navigacije, ja bih radje imao navigaciju u autu nego svaki put spajao mobitel (makar i samo preko BT) ali ok spojis mob pa mozes i razgovarati bez problema pa ajde....Iako je mozda tlaka svaki put spajati putem kabela barem se i mob puni odmah.... @mommi Mozda su prebacili to u pretplatu. Jel imas Guls radio stanice ili ide i za to pretplata ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76995 | |||
Pod naletima kopita zla
|
Dašta da jašta. ![]() ![]() Gotovo nemoguće. ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#76996 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#76997 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da, na G01 bi vec trebao biti NBT Evo unutra, a kod njih se to rjesi kodiranjem ako vec nije tvornicki aktivirano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76998 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 E kad bi bar ovo bilo u ZG i okolici, napuniš državni proračun u roku keks + makneš drloge i čajna rejsere sa cesta
![]() |
#77000 |
Premium
|
Ja sam na svoje oči vidio prije mjesec-dva, ženu i kćer kako plaćaju prolaz, i to u jednom od većih centara u Varaždinu. I još im je onako rekao, dajte malo uložite u auto, ovo nije u voznom stanju više. Mene jebe za 2 godine stare gume i skoro me ruši... Isto tako sam stajao na križanju, bočno mi prilazi auto i ne staje. Stao je doslovno 2cm od mene. Ja van iz auta, on se ispričava, službeni auto, kočnice baš ne rade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77001 |
49%winner
|
Dvaput sam pao na tehnickom dok sam gledao auto iza i ispred sebe kako prolaze. 20+ godisnjaci, vjerojatno bez trunke ulaganja, samo po svjetlima vidim da ljude boli k (prednja svjetle u mjesec, pola pozicija ne radi). Znaci dao kilu eura za nove kocnice i padam zbog par postotaka vece razlike na rucnoj kocnici, uzimam papire, a ovi krsevi prolaze bez jebemti. Nije ga ni na regloskop poslao. Tip nece imati ni primjedbu na plavom papiru. Sljedece godine sam i ja platio vezu. Osjecao sam se ko debil. Utukao pare i pare u auto i onda jos placam vezu. Totalna debilana. E da, naravno, sljedece godine su se kocione sile na rucnoj magicno popravile. Ili su popravili te jebene valjke na stanici. Platio sam vezu bezveze.
![]() |
![]() |
#77003 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
A jbt, meni tehnički odrade prebrzo, i onda čekam još 10 minuta jer ne smiju prije tući RFID karticu na sustavu da su obavili pregled. I nisam platio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77004 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Inače ja sam uzeo od XLR-a wireless Android auto modul, spojio sa svojim Samsungom i mogu reći da mi bolje radi nego žični. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77005 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77006 |
Fresh Juice
|
Ma u Zgu kenjaju na tehničkom kao nigdje. Jedno vrijeme je žena vozila Lanciu Y, 2006 il tak neko godište. Sruši me zbog sila kočnica. Pogleali u servisu, sve dobro bilo, na valjcima prošao. Ništan isu dirali. Odem u istu stanicu i prođe s odličnim rezultatom. A moj auto ima ljetni tehnički i uvijek sam na Krku u to doba. Tamo se samo provezeš kroz stanicu, auto bude unutra 2 minute ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77007 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I skoro 70k km već ošlo u vjetar. ![]() Kad smo već kod CarPlay-a, jel netko zna nekoga tko se time bavi? Da li se može staviti wireless ustvari naknadno? Ja bi platio koliko treba, samo da bude nešto što ustvari radi, ne ove 3rd party stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77008 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Moj francuski sepet ima bubnjeve iza. Nikada u 18god problema s ručnom. Originalna tvornička sajla je gore. Nožna i ručna kočnica jednako koče svaki puta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77009 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jesi pitao ove iz Drivers Wisha? Momci su ok sto se tice kodiranja i tih stvari, samo bih bio oprezan kod remapiranja. Nemam osobno iskustvo sa njima, ali je Muha nedavno pisao nesto da je radio remap iza njih na Golfu GTD pa je svasta nasao, izmedju ostalog tlak turba na 5000rpm na 1.9bara (serijski je 0.9). |
![]() |
![]() |
![]() |
#77010 | |
49%winner
|
Citiraj:
A gle, ako bude problema, ravno u Drinu s njim ![]() ![]() Vec sam se dogovorio sam sa sobom da cu ubuduce malo sarati i mijenjati stanice.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|