|
|||||||||||
|
|
#76921 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam, meni i ona svjetleca lajsna na golfovima izgleda kao ocajnicki pokusaj privlacenja pozornosti kad smo vec napravili tako dosadan auto, a proslo je vec ohoho godina kako je na cestama ![]() Zadnji hit mi je bio crveni svjetleci logo na gepeku VW-a ne znam tocno koji model (stvarno ih vise ne raspoznajem), neki veci od T-roca u svakom slucaju. Izgledalo je kao aliexpress tuning, ali mozda se varam. Inace, netko je tu pricao o T-roc cabriu i kako lose izgleda. Vozio sam se prosli tjedan iza njega i stvarno "cudno" izgleda.
|
|
|
|
#76922 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Da se razumijemo, blagi "wow" mi je ostavio sam auto, nikako ne ta svjetleća sranja. Prvi put sam to vidio na Mercedesu. Baš kič efekt. Otprilike ista razina kao i šarolike RGB u E92 ringovima. Ona crta na Arteonu/GTI/ID-u je još marginalno podnošljiva. Ne znam, decentnije mi je u odnosu grill/logo glow. Iako, vjerujem da će to postati trend u dogledno vrijeme. Ako se ne varam, Austral ima neki blueish grill, pa se plava vidi samo pod kutem. Mislim da ne svjetli. Ali ne bih se čudio da će to biti u opremi kao dodatak. Jer ipak se mora nekako istaknuti da ima malo struje ![]()
|
|
|
#76923 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Čudno da nema Opela (gsi 16v, calibra 16v/turbo, omega 24v/lotus) ili mi je nešto promaklo... Moj osobni izbor u ovom času https://ibb.co/h1VWY5D https://ibb.co/YpqnNVx u samo toj boji, ali ne QV nego nešto pitomije...
Dabogda ti Chris Bangle radio facelift. Zadnje izmijenjeno od: lobo64. 11.11.2024. u 18:22. Razlog: dodavanje |
|
|
|
|
|
|
#76924 | |||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Sve te svjetleće drlje meni osobno izazivaju blago podizanje želučane kiseline no eto, svatko ima svoje veselje. Ko i ono selo s logo osvjetljenjem na podu kad otvaraš vrata. Čak mi i oni trčeći žmigavci više idu na falus ali ok, to sam samo ja ![]() Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#76925 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta je to s tim EV mečkama? Svako malo se zapale. Gdje nabavljaju te baterije, na Temuu? https://www.youtube.com/watch?v=ESXr4EQiJrc
|
|
|
#76928 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
|
|
#76929 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Uzeo danas: ![]() Znači 2019., 2.0, 70tkm, 17000€, Style oprema + još dosta dodatne opreme, dodatni set guma/felgi, dva ključa.. jedino mi je mi je šok bio da nema navigaciju. Nisam uopće mislio da bi to trebao provjeriti, mislio sam da to po defaultu ide i na Style i na Ambition. Nije da ne bih uzeo auto zbog toga, ali radije bih da me nije tamo uživo čovjek šokirao ![]()
|
|
|
#76930 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#76931 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Jug2 , onaj mutavi švercer.. kad vidim njegove oglase muka mi je. oKtavia 70000 tkm(nikad nije skužio da tkm znači tisuća km) Zašto ima tablice od ove godine ? Neka te lijepo služi 💪 Poslano sa mog |
|
|
|
|
|
#76932 | |
|
Mirko, a ne Harry
|
Hvala kolega Goranbm Citiraj:
![]() Kaže da je auto prebacivan s firme u kojoj je radio ne njega pa su mijenjali tablice.
|
|
|
|
#76933 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
|
#76934 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
|
|
|
|
|
#76935 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne, to ti je ekološki dim. ![]() Citiraj:
Ja tu navigaciju znam iz štosa pokrenuti jer realno loše radi. Nije da ti govori pogrešno nego je spora, i neinuitivna.Auto ti je lijep i želim ti puno sretnih kilometara. p.s na toj verziji farova ti pucaju farovi i znaju se magliti. Ima ekipa koja to rješava https://www.facebook.com/popravakfarova ![]() |
|
|
|
|
|
|
#76936 |
|
Mirko, a ne Harry
|
Ima i CarPlay i Android Auto, a lik mi je i spomenuo nešto da negdje mogu uštekati mob i koristiti kao navigaciju, ali ga nisam skužio. Koliko čitam, to znači prebaci ekran moba na ovaj središnji ekran auta, ajde, nije ni to loše. Ma ja volim dok se vozim kroz grad kad sam u nepoznatom upaliti navigaciju, ali bez odredišta, nego čisto da vidim kartu i ulice oko sebe dok se vozim. Spremim si stranicu za farove ako će trebati ![]()
|
|
|
#76937 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Bas to, nekako to sve vodi tome da ce biti svi slicni/isti. Ima bas puno auta koji uopce nisu zanimljivi, a vecina od toga prednjace manji auti, koji se svode na to da je sve isto. |
|
|
|
|
|
|
#76938 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#76939 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Full korisna stvar za ograničenja, kamere, vidiš zastoje, alternativne rute itd.. |
|
|
|
|
|
|
#76942 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://huo.hr/hr/provjera-osiguranja Bitno da je uredno servisiran, a sto je bilo prije nemoj sada ni gledati. Neka te veselo i dugo sluzi!
|
|
|
|
|
#76943 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Waze je gore must have, spotify i pozivi. Samo je šteta da taj tvoj model je još uvijek na kabel. Ja sam tražio riješenje za svoju da to bude putem BT-a, nisam našao ništa korisno, sva 3rd party riješenja ne rade dobro. Ali osim toga, Car Play je sve, Škodinu navi nisam koristio 2 puta u životu. |
|
|
|
|
|
|
#76946 |
|
Premium
|
@MirkecVoldermort Opa, fino izgleda, puno sretnih kilometara zelim. Nadam se da nisi krkan za volanom ko neki drugi vozaci skode iz samobora ![]() Sto se tice navigacije, ja bih radje imao navigaciju u autu nego svaki put spajao mobitel (makar i samo preko BT) ali ok spojis mob pa mozes i razgovarati bez problema pa ajde....Iako je mozda tlaka svaki put spajati putem kabela barem se i mob puni odmah.... @mommi Mozda su prebacili to u pretplatu. Jel imas Guls radio stanice ili ide i za to pretplata ![]() |
|
|
|
|
|
#76947 | |||
|
Pod naletima kopita zla
|
Dašta da jašta. Kabao ![]() Gotovo nemoguće. ![]() Citiraj:
Provokator.Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#76948 |
|
Brat od Đon Vejna
|
|
|
|
#76949 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da, na G01 bi vec trebao biti NBT Evo unutra, a kod njih se to rjesi kodiranjem ako vec nije tvornicki aktivirano. |
|
|
|
|
|
#76950 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 E kad bi bar ovo bilo u ZG i okolici, napuniš državni proračun u roku keks + makneš drloge i čajna rejsere sa cesta
|
![]() |
|
|