|
![]() |
#1112 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ukrajina gone :/ Ide HR premium. Kako mi je istekao premium na telki, YT je negledljiv na telki, imam osjećaj da je duplo više reklama nego na PC-u
![]() |
#1115 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Meni je isto istekao u ljeto Google One (2 T) preko Turske pa sam se prebacio na Ukrajinu koja je dosta skuplja nego Turska, ali opet jeftinija nego Hrvatska. Mislim da je 50eur godišnja pretplata preko Ukrajine. Sent from my SM-S908B using Tapatalk
![]() |
#1119 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
I meni stigel mail, nakon kaj sam kenjal po ulici 5 godina. A niš, probal budem se poigrati još malo da reaktiviram ali ok, ionak 99% vremena gledam yt na kompu gde imam ublock ![]()
![]() |
#1126 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Vidim krenuo novi val. Mene deportirali prije pola godine.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Indija i dalje šljaka, jučer mi skinulo 299 rupija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Indijac ovdje, takodjer dobio jucer mail |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Argentina, dobio mail nekidan. Skidaju pomalo ekipu...
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ovih dana mi je znalo biti po pola minute i slično nekakvi prekidi, sa crnim ekranom, nekad reklama uleti, uglavnom ne, sad je opet po starom te izgleda da je to vječna borba između blockera i youtube-a. Koristim Chrome. Kod prijatelja koji ima Firefox su značajne "pauze", ali mislim da nije up to date sa ničim, moram mu to srediti ako se da. Općenito Youtube smatram odličnim izvorom znanja, vijesti, sadržaja...uvijek sa strane nešto se vrti i možda ako adblockeri izgube bitku, možda se ipak nešto plati za nastavak uživanja sadržaja. Ima bezbroj dobrih kanala i ako se podijeli na više ljudi nije kraj svijeta. Bokte završimo u kafiću i ode u jednoj večeri na runde 5x toliko ![]() Da nema npr. Youtube-a ne bih znao da će liberalke sada u štrajk sa se*om jer je Trump pobijedio. Pomislio bih da je do mene nešto jer me izbjegavaju odjednom. Štrajk će trajati 4 godine. Isprika na offtopic-u. https://www.youtube.com/watch?v=53JFQ5y1hog Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 08.11.2024. u 14:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Ja imam Firefox pa mi je skroz znalo zablokirati odnosno javljalo poruku o nekoj grešci i bio crni ekran tako da video nije išao. A kod live videa je samo vrtilo u nedogled i nikad nije počelo puštati video. Šta ti kažeš vječna borba između youtube-a i adblockera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Uopće ne gledam Youtube jer ne stignem, vjerojatno otkažem. Citiraj:
![]() |
![]() |
#1139 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Ja na Ukraini godinu i nešto ,stigo mi mali prije 2 dana.Od sljedećeg mjeseca na Hr pretplati, falilia. Našo 2 frenda ,svaki da 5 e mjesec i skoro me isto košta ko i do sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|