|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pregled knjige offline
Ne znam da li je korektno pitanje, ukoliko je ne korektno molim ne odmah ban ![]() Konkretno, klinac (od frenda) ima link za udžbenik na e(točka)udzbenik(točka)hr. Mole me da im spremim u pdf da mogu koristiti i offline jer im puca često doma internet od A1 (drugi par problema). Koliko vidim online udžbenik je napravljen u nekom flipbook formatu. Da li ima tko ideju kako bi se to moglo preuzeti, a da bude u vektorskoj grafici kao i original? Može i pm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
možda pomogne https://online2pdf.com/opf-to-pdf
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala na pokušaju, ali ne ide. Za sada jedina (loša) opcija je pokupit URL slika iz browsera i kroz jdownloader napraviti download. Međutim, opcija je loša jer kvaliteta teksta postaje blago zrnasta naspram originala na internetu koji je u vektorskoj grafici. Ajde neki web developer, ne primate valjda bez veze preko 8000? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
8000 kuna misliš? ![]() Eura sigurno ne primaju, pa ni bruto ![]() Ovo sa Jdownloaderom je dobra ideja, mislim i jedina. A to šta je zrnato, ježi ga, barem ima kopiju za offline.
![]() |
#5 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Vjerojatno je zaštićeno, ali uvijek možeš pokušati otvoriti source stranice, ctrl+f, pa upisati .pdf. Tko zna, možda ima negdje url do pdf-a, pa ga možeš preuzeti c/p direktno u browser, pa time i preuzeti. ![]() EDIT: Zanemari. Nisu koristili free rješenje. ![]() Eventualno da se još igraš s Network opcijom u browseru, pa kod učitavanja vidiš što se sve povlači. Pa npr. dođeš do https://prnt.sc/ruKC5yASsbFE. I u tom .xml-u vidiš svašta https://prnt.sc/fkeyzmYUr6Li. Pa onda napišeš skriptu koja ti pročita xml i povuče sve što poželiš ![]()
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 07.11.2024. u 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
nisu nisu, pogleda sam i ja. ![]() doslovno otvoriti svaku stranicu i sačuvati jpeg nje. koliko vidim kvaliteta je sasvim u redu, iskreno, ne vidim problem.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
kak je zrnata? Width 2421 Height 3189 Pogledaš link prve stranice i zadnje. ubacis u wget i skineš (naravno ako si na linuxu). Posao od par minuta da samo vidiš prvu i zadnju stranicu te ubaciš u wget. Code:
wget https://linkkojitrebabiti/{1..105}.jpg Inače nije trebalo ni source pogledati, dovoljno je trebalo Page info i nađeš sliku ako se vidi, naravno, vidiš link pa tako do zadnje i eto rješenja.
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Zanimljivo, ja sam povukao udžbenik koji meni treba u rezoluciji 987 x 1183. Odnosno očigledno sam nešto. Sad ćemo za formu isprobavanja napravit linux u virtualki, pa možda bude kaj. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Očito si nekaj krivo radio. Jbg... windows mi se nije dalo paliti jer mi je Linux primarni OS doma a skoro i na poslu.
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ma to može po meni biti eventualno do agenta od browsera. Pa da misli da je uređaj ne znam kakve rezolucije i onda u skladu s time dobiješ i sadržaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|